a mi dzisiaj przyslali malutkie cyrkonie i serduszka soft perlowe
Printable View
a mi dzisiaj przyslali malutkie cyrkonie i serduszka soft perlowe
stokrotki nie sa za grube jak sie je sprasuje w ksiazce sa cieniutkie,apropo zolkniecia,nie mam pojecia czy moga odpasc i zzolkna pod zelem bo narazie wtapialam tylko kupne, a nie mialam okazji wtapiac moich,jak sprobuje dam znac
kasiasssss będę czekać :) jestem bardzo ciekawa...
no to kolej na mnie :)
kurd4 belek nastepna maniaczka hihihihih
a to moje, ledwo co widać... :/:
wszystkie ozdóbki, a na następnych, wszyyystko co mam, łącznie z żelami, gilotynkami, szablonami, cleanerami, itd., itp.....
nononono ładnie... ^_^
Ktoregoś dnia pokaze mojej mamie tu na forum ile Wy tego macie ciekawe co powie :D bo ja mam mało ozdóbek...znaczy mi ta ilosc nie wystarcza,pomimo ze niektórych jeszcze nie uzyłam ale i tak za mało, a moja mama twierdzi ze jestem jakas psychiczna ciagle kupując i jak idzie gdzies ze mna zebym sobie cos wybrala i dlugo wybieram wybieram to potem się ze mnie śmieje ze moja mina wybierajac te wszystkie ozdóbki jest bezcenna i ze bardziej sie ciesze patrzac na wszystkie ozdoby w sklepie niz czymkolwiek innym xd
A co do zdjęcia to moze wstaie jakos po weekendzie... :)
Moje ozdoby się mieszczą w pudełku po lodach :D A starcza mi tego i jeszcze mam za dużo!;p mineła mi mania na szczęście na ozdoby zawsze jakiś gratis wpadnie :P
ahhh co ja bym dała żeby i mi minęła...^_^
Natalio nie jesteś sama, mi tez minąć nie chce tylko co róż dokupuje nowe pojemniki na ozdoby
kwiatki wtopilam teraz zobaczymy z czasem czy cos sie bedzie dzialo,zatapialo sie nawet lepiej bo nie sa takie sztywne jak kupne i szybko miekna w zelu
a ja wlasnienowe zamawiam
maz mi zabronil ale robi3 po kryjomu hihi
mała oj tyty :nunu:
Ja ostatnio zamowilam sobie sliczne male perlowe serduszka,sa zrobione z jakiegos materialu,tak to wyglada.Chcialam sobie je wczoraj przykleic,najpierw na lakier,pozniej na klej i odlatuja.Klej sie wchlania i nie trzyma.Niewiem czemu,moze to musze wtopic w zel?Mial ktos cos takiego?
czy one sa takie od dolu lekko swiecace?jesli tak to ja mam takie
iprzyklejam na zelik
Jade. ile ty masz linerków.. super ;)
a o to szafeczka nie calosc moich ozdob bo wiecej sie nie zmiescilo:D
moj skarbus mi zrobil:Dhehe musialam troche go pomeczyc:D:D jeszcze nie jest skonczona ale na zime ja skoncze jak bedzie nuda:D:D to bede miala czas na dokonczenie:)
a to moje ozdoby:
u mnie w sklepie "Nails for Nature", to link do nich:
Nails for Nature Portal - Online Shop, News, Seminare, Ausbildung, Naildesign
jestem naprawde zadowolona z tych farbek-so juz idealne do malowania, nie trzeba rozcienczac z woda
a to moje najnowsze zdobycze i kuferek :] niektórych ozdób jest mniej w słoiczku bo są przesypane z woreczka strunowego..
Gdzie kupiłaś kuferek Madzialena?
moj malutki zbior:)
niezle te wasze zbiory
to ja wkleję moje ozdoby ;)
a co tak sie fajnie mieni na kilka kolorów na 3 zdjęciu w prawym dolnym rogu?:)
to taka folia srebrna hologramowa.. jeszcze jej nie uzywałam.. ;)
ciekawe jak będzie na pazurkach wyglądała, bo ślicznie się błyszczy:)
wygląda mniej więcej tak samo. ;)
ja mam swoją niebieską
w końcu przyszedł czas na mnie.. pokazuję swoje rzeczy..
co prawda KONADA nie mam ale jestes zadowolona z tego czegoś innego ;]...
Moja mała kolekcja:)
Natalio bardzo ładne zdjęcia ;>
Bardzo pokaźne macie zbiory Dziewczyny ;>
Ja to tylko woreczków kilka :P
No to ja też się pochwalę :P
ulala jakie zbiory :)
no no no szalejecie musze sie w końcu zmotywować i swoim zdjęcie zrobić bo tez sie juz trochę uzbierało
moja mała kolekcja.
a oto moja skromna kolekcja :]