dziewczyny, a nie jedzie ktoś z opolskiego? jadę samochodem
Printable View
dziewczyny, a nie jedzie ktoś z opolskiego? jadę samochodem
Pamiętajcie o zabraniu lampek, lamp UV i jeśli macie możliwość to przedłużaczy do kontaktu.
A ja nie mam jak zabrac :( Co teraz? Niewiedzialam:( Niemam nikogo w Polsce co by mi porzyczyl :(
ja nie mam pojęcia jak się zabiore ale mam 2 lampy UV wiec jedna mogłabym Ci pożyczyć, w moim przedłużaczu też raczej się zmieścimy, gorzej z lampa oświetleniową ;)
Jak zawsze przy takich warsztatach każdy bierze ile może i co może:) jedna lampka na dwie osoby to już będzie dużo:) też wezmę dwie swoje.
Oficjalnie kolejna osoba zrezygnowała, więc jest nas 10 :( plus ja
Jejku dziekuje bardzo, ze zabierzecie te lampy. Ja biore tylko bagaz podreczny, wiec mam ograniczenia :( To moje pierwsze warsztaty, co wogle mamy zabrac? Wszystkie narzedzia do pracy tak? Moze cos innego wezme ?? :/
Katia tu masz post w którym pisałam co zabieramy http://forum.wzorki.info/354199-post20.html
Dodatkowo jeśli macie oczywiście - lakiery hybrydowe, lakiery zwykłe do paznokci, linery, żele 3D, folie transferowe itp:)
Będę robiła na dniach zamówienie w EF to możecie jeszcze coś kupić z 10% upustem. Zamówienia zbieram do 11.01.2013 do 20.00
---------- Dodano o godzinie 22:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:47 ----------
Dziewczyny, ponieważ zrezygnowały kolejne dwie osoby (zostało nas 9 + ja) jeśli nie znajdą się jakieś chętne, będę musiała odwołać te warsztaty:(
A to ja zapytam bezczelnie. Wtedy zaliczka nam przepadnie?
No nie nie rezygnujmy!
Katiaa Choco napisała, że musiałyby się znaleźć chętne. Nie mogłyśmy znaleźć chętnych już jakiś czas temu i przy koszcie 100zł więc wydaje mi się teraz tym bardziej nie znajdziemy
Ja pytam po koleżankach ale narazie bez odzewu :(.Też mam przerąbany miesiąc:( auto się zepsuło :( mąż się pochorował,pewno będę zmuszona kogoś zatrudnić :placz:. No cóż bywało gorzej,jak już wpłaciłam zaliczkę to postaram się przyjechać ale w lutym do Poznania na pewno nie pojadę:( nie ma szans.
Jeśli zostanie na tym co jest czyli 9 osobach to lecąc już po kosztach zrobimy te warsztaty.
Więc tylko prośba do wszystkich którzy zostali i zapłacili, żeby sie nie wycofywali bo wtedy zaliczki będę musiała z wlasnych pieniędzy oddawać i wyjdę na tym jak Zabłocki na mydle, bo część kasy poszła już na salę i jedzenie ( zaliczka za 15 osób bo tyle nas miało być) i nikt mi tego nie odda:-/
Mam ogromną nauczkę na przyszłość niestety...
Masakra :(
dziewczyny nie traćcie nadziei !!!!zapytam jeszcze nataszkę, ona też jest z nowej soli to byłybyśmy cztery jeszcze najważniejsze, że mąż się zgodził:D
Super dziewczyny!! Jeszcze na FB 3 osoby chcą dołączyć, więc jest co raz lepiej:) Nie będzie dopłat:)
Evelinko, proszę o jak najszybsze przelewy ok? Buźka!
Ja nie wiem co to bedzie :( Przyjade na te warsztaty kompletnie nieprzygotowana :(
Pedzelki kupie, ale reszta.... zele,akryle,lampa UV,oswietleniowa...liquid.... to juz nie do przeskoczenia. W bagazu podrecznym mam ograniczenia co do plynow, a na zele nie wiem jak zareaguja ;/ :o
Choco może dziewczyny przyjadą, bo mój mąż się nie zgodził na zbyt wysokie koszty dojazdu;(. Powiem jutro mojej pracownicy i jej koleżance, żeby wpłaciły expresem.
Katiaaa nie martw się, to wyjątkowa sytuacja, poradzimy sobie :)
Katja, możesz żele też kupic w pl, np podstawowe te malutkie po 5 ml, żeby nie wydawać za duzo kasy :)
Dziewczyny bez paniki:)
Pracować głównie będziemy na naturalnych paznokciach ( pamiętajcie żeby przyjechać bez zrobionych pazurków, ew. W lekko przedłużonych. Nie będziemy przedłużać czy budować pazurków. Skupiamy się na zdobieniu.
Będę miała dla wszystkich tipsy do zdobień, gąbki do cieniowania ombre i folie transferowe. Najważniejsze mieć choć dwa kolorki Hybrdy z baza i nabłyszczaczem bo tym będziemy się bawić, lakiery do paznokci, pędzle do zdobień 3d (koci języczek) i do one stroke - najlepiej 001 czy 002 do zdobień i jak macie to farbki polycolor oraz gęste żele lub żel 3D.
Weźcie ze sobą chociaż pojemniczki na liquid - kto nie będzie miał liquidu i białego akrylu - postaram się zapewnić.
Ja lakierów tylko nie mam :D:D ok kiedy są hybrydowe swoje wyrzuciłam bo i tak były stare, a zwykłego manicure nie wykonuje wiec nawet "pracowniczych" nie mam ^^
OK zabiorę trochę swoich:)
Jestem uratowana:) Lampe mam juz od kogo porzyczyc:) cala reszte rzeczy zamowilam do salonu gdzie bede miala w pn kolejne szkolenie:) odbiore je poprostu szybciej w drodze z lotniska :)
A lakierow mam od groma i nie uzywam. Wezme je bo o nie sie nie boje, mala strata, jak na lotnisku zabiora:P
Choco czyli mogę mieć takie krótkie migdałki ? :D to super ;) zdejme tylko sobie kolor i pojade bez w przezroczystych migdalkach.
Mam żele 3D i nigdy nie umiałam ich używać więc wezmę je oraz wszystko co potrzebne :)
Już tuptam :tuptup::tuptup:
Jest dobrze kobietki!
Do grupy dołączyły
Anna Esz
Magdalena Krupa i Patrycja Walczak
Witamy !
Się zdzwiłam nie powiem :) Ale się cieszę, że u nas w końcu jakieś warszaty się odbędą! :)
super, że jest nas coraz więcej ;)
plushak tuptam razem z Tobą ;)
Jeszcze tylko tydzień :tany:
A ja w lesie.. i trema taka że czuje się jak przed maturą.. jesooo
Ja też w lesie, wstyd sie przyznać, ale nawet kuferka sie nie dorobiłam i przyjade z rzeczami w kartonie :D
a ja się pakuję w walizkę :D hahaha :D czy ktoś będzie jechał pociągiem ?
Który jedzie z Poznania do Wrocka przez Leszno ?
Na dziś dzień nie mam pojęcia czy przyjadę :(.Jeśli przez ten tydzień wpadnie mi jakaś dodatkowa forsa to może będę a jak nie to nie ma szans :(.Coś mi się zdaje,że skończyły się już moje podróże na szkolenia,kursy itd :( zostaje mi tylko internet.;(
Danutka oj:((( Staraj się z wszystkich sil:( Trzymam kciuki!
Rozmawiałam z właścicielką Restauracji w której będziemy i pozwoliła na własne wypieki ew. sałatki (dla chętnych popisać się kulinarnie:))
Jak macie szalone pomysły- zapraszam:)
hihi jednak sałatki mogą być?
Ja piec umiem ale jak dla kogoś to zawsze zakalec więc uśmiechnę się w stronę sałatki ;p
[quote=Chocolata;369877]Danutka oj:((( Staraj się z wszystkich sil:( Trzymam kciuki!
Ja się staram zawsze :) ku niezadowoleniu co niektórych miłośników bezpłatnych przejazdów w komunikacji miejskiej :D Nie jest źle :ok: dostałam zwrot podatku więc jaaaadę :tany2:.Przynajmniej raz do roku kocham urząd skarbowy he,he.:kooffa:
Super Danutka :D
będzie świetnie :)
Znacie moze dokladne godziny tych warsztatow?? Jak napewno najszybciej bede na 9.30. Do ktorej one beda?? Wiecie moze? To wazne dla mnie ;)
Ponieważ dużo osób jest przyjezdnych zaczynamy o 11.00 i walczymy do 18.00 ( w przerwie ok 14.30-15.00 obiad)