KALAGA4 przepiekne przemiany, a jak widze to mialas naprawde co robic.:wow:
Printable View
KALAGA4 przepiekne przemiany, a jak widze to mialas naprawde co robic.:wow:
Ooo kurczę naprawde świetne... Praca na ogryzkach jest trudna, ale znakomicie sobie poradziłaś :good:
Kalaga jstem pelna podziwu.. szacun:] A co do oduczenia obgryzania wiem ze to gorsze od papierosow i innych używek i naprawdę niewiele osob z tego wychodzi - wiem po sobie;)
metaforfoza: :D
pazurki przed robione 3 tyg temu w salonie za 120 zł :o:wow:
moje po robione prawie że z dzieckiem na kolanach, które coś namieszało w aparacie i mam tylko jedną fotkę :( i na dodatek czarno-białą ;(;(;(
http://i921.photobucket.com/albums/a...etamorfoza.jpg
Kamcik piekna metamorfoza:good:
Tuś :* mogłam troche boki jeszcze pykać pilnikiem ale to moj 3 french żelowy na formie wiec moze z czasem bedzie lepiej :D :skacze:
w ogole bez porownania :wow:
sliczne Kamilko ;)
odrost mnie powalil ;) takie brzydkie przed a po to cudnie :)
na zelach idzie Tobie Kamilo rownie dobrze co na akrylach :)
wszechstronna bestia :P :D
heh stanęłaś na wysokości zadania Kamilko:good:
dziękuję kochane :*
rewelacyjnie :) !!:good:
Super:) CI wyszło, bardzo ładny french
to ładne w salonach się rzeczy dzieją ho ho ho..
hehe ale piękne zrobiła ta pani z salonu :skacze:
w sumie i tak dlugo sie trzymały :P
Kamilka brawo :) !
Kamilka, jak trzy tygodnie temu... z takim odrostem, to co ta laska zrobila centymetr"marginesu", zeby skorek nie zalac?:skacze:
Z dedykacją dla pluszaka i szoko:)
dzikakuraSwietna metamorfoza:good:
Kurka jakbym Wam napisała kto zrobił te pazury to by Wam kopary opadły tak delikatnie mówiąc :D
nie wiem co ona chciała zrobić, ale dodam, że płytka była przepiłowana strasznie!!! na niektórych pazurkach wręcz pękła na pół na linii stresu!! nie chciałam robic dziewczynie nowych paznokci, ale miała obrone na drugi dzień i az miała łzy w oczach jak patrzyła na swoje paznokcie :( po prostu się wstydziła rąk pokazać!!! a ja się normalnie wkur****am, że można taką maskarę zrobić!!! ja może nie robie idealnie, ale płytki bym w życiu nie przepiłowała!!
Kurka a Twoja metamorfoza super :D
no no kurka - pazurki zrobione śpiewająco :p Śliczne ;)
dzikakurko te nutki świetne :) Masz rewelacyjne pomysły na zdobienia :)
Edit- dzieki
Kamilka,pooowiedz, pooowiedz ktooo:skacze: bo w sumie jak tak patrze to biala koncowka korekt, ale kurde, co to jest to buraczkowe przy odroscie? Jak przepilowana plytka, w salonie za 120 zlotych? hyyyy:skacze:
Dzieki Emilek
---------- Dodano o godzinie 09:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:51 ----------
Kobietka z pazurem, dzieki kochana, a nie, zdobienie i kolor frencha to pomysl pluszaka i szoko-wlazlam na chat boxa i rzuciłam: pomysl na zdobienie dla rokendrolowej laski-szybki:) i dziewczyny powiedziały.. nuty:) no to sa nuty
kura partytura rulez:D świetnie:D:good:
Kamilko zgadzam się z dziewczynami, ze z żelem dajesz sobie radę tak samo dobrze jak z akrylem :) a na zdjęciu czarno-białym nie widać, żeby boczki musiały być podpiłowane ;)
i podpisuję się pod pytaniem kury odnośnie autora tych paznokci ;)
Kura super metamorfoza i zdobienie ciekawe :D