:skacze: dobre z tym na ostro :D
Printable View
:skacze: dobre z tym na ostro :D
Moja ciepla paczuszka z Avonu Załącznik 11064
Reszta w pudle - dla klientek:]
hihihi dudeja pomyślalam sobie to samo:):)
a to tanio dość, szczerze mówiąc, tzn taka normalna cena, bo to chyba duże wymiary ma, nie? my mamy 200x220 i też są takie ceny (no oczywiście na allegro nieco taniej)
a no to właśnie, to normalna cena (niestety)
a ja pokaże Wam obraz , który sobie kupiłam....jeszcze musze go oprawic:)
ladny ladny , ze sie komus chcialo dziergac...
śliczny, trzeba było mówić ze chcesz coś takiego to bym ci z polowe ceny zrobiła, a ile dałaś za to??
obraz robila moja kolezanka i zapłaciłam jej tylko za materiały:)
dobra masz kolezanke...
a no to ok, jakby coś to ja również oferuje swoje uslugi w tym zakresie, co prawda chwilowo nie mam obrazów, zostały mi tylko chyba dwa, ale jak już będę miała większy asortyment to zapraszam
dobra i zdolną:)
ja własnie kupiłam jaapee - AKRYLOWE FARBKI farby do zdobien NAIL ART (798383861) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze będą dobre, lepsze niż te co mam...
jak beda dobrze to daj znac tez sie moze bym skusila ;P
a one nie są wodorozcieńczalne?
Hyyy.. no to się Wam chwalę tymi "sławetnymi" juz na czacie żelami UV w dlugopisie Załącznik 11229 i próbką tego co z nimi zrobilam:]Załącznik 11230
Ło co to za cudo Choco :D
Książka "Nail Story" kupiona na targach 20 zł :P
Same zdobienia krok po kroku i na tipsach troszkę reklamy ogólnie mi sie podoba :)
Freezareczka do użytku domowego ahhh maszyna :D
paluszek, szablony no i można zacząć ćwiczyć pazurki na konkurs
Fajna ksiazeczka? Warto kupić?
ja kupiłam sobie taką torebkę NAJTANIEJ NA ALLEGRO !!!! TOREBKA ATMOSPHERE TORBA (807207589) - Aukcje internetowe Allegro i własnie dziś ją odebrałam z poczty i się niesamowicie cieszę :skacze:
fajna:) tylko za duża jak dla mnie, nie jestem do takich przyzwyczajona:) ale chyba musze to zmienić, bo zawsze mam całą napchaną torbe:P
ja to tylko do szkoły ;) jedna miałam takiej samej wielkosci ale uszy sie poobrywały bo za ciezko miałam :/: wypróbuje teraz tą :skacze: ciekawe na ile czasu zda egzamin..