Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Gorzkajakmokka, robisz takie długaski dlatego wyglądają Ci na rzadkie. zwróć uwagę że wiele dziewczyn robi krótsze i wtedy wydaje się że są niewiadomo jak gęste.
rzeczywiście nie wiem co od nich chcesz... ja tam bym tylko bardziej płynne przejścia w niektórych miejscach robiła. choć jak wiemy nieraz na zdjęciu z góry jest "skok" a na otwartym oczku jest prześlicznie.
Marchewkowy, właściwie to chodziło o refleksy:) czyli chyba mi wyszło:skacze:
Bombelkowa, mnie uwiodły te kolorki:skacze:
Mokka, oceniasz swoje prace bardziej krytycznie, niż prace innych. spróbuj spojrzeć na swoje zdjęcia, jakbyś patrzyła na aplikacje innej dziewczyny. wow, jakie ładne... prawda?
gorzka podpinam się pod opinie dziewczyn - śliczne rzęsiska, a że długie to i Ci się rzadkie wydają ;)
agula ja też widzę refleksy ;)
bombelkowa fajne kolorki :)
Gorzkaja - ja mam takie samo zdanie jak dziewczyny, długie rzęsy zawsze wydają się rzadsze przy tych krótszych, zwłaszcza na otwartym już oku, ten długi wachlarz się rozkłada i robią się większe odstępy między rzęskami, a robisz b. piknie, spróbuj kiedyś krótsze to się zdziwisz jaki gęścioch Ci wyjdzie :D
bombelkowa - bardzo oryginalnie, ciekawie i perfekcyjnie :D
Wstawiam kolejne: uzupełnienie 2:1 mieszane z 1:1 i pełna stylizacja 2:1 ;)
Wisienka no widze dzialasz dzialasz :) super
Mokka fajne te twoje aplikacje, nie czepiaj sie
metoda 1:1, rzęsy cieniowane czerń-fiolet B-0,20x12mm w roli głównej, rzęsy fioletowe o klasycznym (nie mocno wywiniętym) profilu C-0,20x9,10,11mm, rzęsy czarne, też klasyczne C-0,15x9,10,11mm.
O mateńko...., a właściwie powinno być o Marchewkoooo... jakie cudeńka zniewalające, powalające, nieziemsko piękne!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam wszystkich, jestem tu nowa
Chciałabym wam pokazac moja pierwsza aplikacje i poznać Waszą opinię :wstydek:
http://pliki.wzorki.info/images/Y7SC.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/ihrHm.jpg
ślubne, 3:1 z pomarańczem :) :)
Oulala, niewiele widać na twoich zdjęciach. Rób więcej zdjęć, wtedy będziesz miała z czego wybierać :) widzę, że masz problem z nadaniem kierunku rzęsom, przez co wywijają się i sprawiają wrażanie poplątanych. A może są posklejane, nie da się stwierdzić, patrząc na te zdjęcia. Dużo ćwiczyć :D
dziekuje za odpowiedz marchewkowy , a masz jakas rade z tym wywijaniem sie rzes ?? bo nie wiem za bardzo jak sie za nia wziac zeby byla tak prosciutka ladnie :(
jak kleisz to musisz tego pilnować :) może przytrzymaj sobie rzęsę, już z nadanym dobrym kierunkiem, żeby Ci nie opadła na żadną stronę.. poczekaj aż klej zwiąże :)
Oulala- pawdopodobnie ten sam problem masz co wszystkie początkujące, podklejasz male rzeski do tej glownej wlasciwej naturalnej, do ktorej kleisz syntetyczną, dlatego lecą Ci w roznych kierunkach. Nie przerabiaj zdjęć w programach graficznych, bo nic nie widać poza rowną linią rzęs i rozmytym kolorem skóry, trudno ocenić tak wyretuszowaną pracę
moje dzisiejsze, trochę inaczej niż zwykle układane. Pani się splakala wiec wygladaja lekko na sklejone :(
Musze poczytac jak tu sie te zdjecia dodaje bo nie ogarniam :D
0,2 o 0,15 przy kącikach. Silki, Minki- Evo , minki Looksusa 8-14 mm.
http://pliki.wzorki.info/images/G8Dz9.jpg
Dziewczęta - bardzo piknie:)
dzikakura, wiem wiem przepraszam za to zdjecie ale po prostu jedyne jakie mialam :/ kolezanka wyslala i juz bylo przerobione nastepnym razem musze tylko zapamietac robic swoim aparatem :)
super prace!
moja poranna dzisiejsza praca, uzupelnienie po miesiacu
moje drogie sliczne prace:ok:
mozecie podpisywac jakich rzesek uzylyscie firme skret itp
pozdrawiam:papa:
Marchewkowy Las - przepiękne firanki ja też taki chce.