Takie śliczne ,że mogę godzinami patrzeć na każdy :good:
Printable View
Takie śliczne ,że mogę godzinami patrzeć na każdy :good:
A tu mój wczorajszy czarny frenchyk :)
oooo jaka piekna zeberka :D
te z zebrą wydaja się strasznie grube...
też mi się tak wydaje,te z frenchem ok,a tamte straszne grubaski
zobaczysz sama do tego dojdziesz..
Ja kiedys tego rowniez nie zuwazalam ale na lopaty bylam zawsze przewrazliwiona..Jesli znajdziesz wyczucie wzrokowe ktore moze pojawic sie od samego poczatku,ktore przyjdzie z czasem,lub nawet po roku czy dwa a nawet moze nie pojawic sie wcale to ostatnie to zalamka...wtedy widzisz wszystko kiedy co i jak wyglada zle lub niepoprawnie...
Bo zebra optycznie poszerza płytkę :)
ale to nie chcodzo o to ze zebra poszerzyła optycznie płytke, tylko pazurki sa zbyt grube na linii włosa tzn na samym końcu. na wolnym brzegu tu masz zdjęcie prawidłowej budowy, linie włosa zaznaczyłam... Załącznik 13180
niestety ale Twoje pazurki sa za grube, trochę ćwiczen i poprawisz :good:
właśnie dlatego lubię to forum ,bo tu nikt sie nie wymadrza ,a konstruktywnie krytykuje i daje cenne wskazówki :*
W takim razie bede ćwiczyć :)
Dziękuję za rady :*
syiwka, bluenails-suppi!!
a to wczorajszy frenchyk-ksztalt na zyczenie klientki-bleee-nie lubie takich zaokraglonych rogow.
i tym razem zaszalala na swieta-na frenchu blado-rozowy brokat i naklejki :)
Mala,Szpila,Syiwka,Blunails sliczne
rudi śliczne:love:, mnie się podobają takie lekko zaokrąglone brzegi
mój dzisiejszy frenchos :)
dzis robione
bardzo ładne, tylko mi sie podziekowania skonczyły
a takie pytanie mam, goslava, robiłaś najpierw u śmiech a potem cover czy mi sie wydaje??
Goslava bardzo ładnie wyszły :)
najpierw cover kladlam robiac usmiech a potem reszta
a to moje dziesiejsze
dwa z trzech
Śliczne mała.. zwlaszcza czarne mi przypadly do gustu:]
też mi sie te czarne podobają :love:
dziekuje dziewczyny
bardzo sie ciesze ze wam sie podobaja
dziękuję kochane za miłe komentarze:*
mala-swietne, czarne rewelacja!!
Kolejne, dzisiaj robione :)
Garadiela :) bardzo ładnie :)
mała, goslava, garadiela śliczne frenche:)
Już tak przedświątecznie - mam nadzieje ze przetrwają szaleństwo sprzątaniowo-kuchenne.
Załącznik 13226Załącznik 13227
Załącznik 13228Załącznik 13229
oooooooooooooo... jak świąąąąteeeeecznieeeee...
a mnie sie akurat podziekowania skonczyly ;P
choco super wyszły te świąteczne pazdreksy :)
To dzieki Wam kochane :) Wciąż mi sie chce wiecej i lepiej odkąd jestem na tym forum :*
Choco jakie fajne świąteczne te pazuraski :)
:)
no nie!! :wow: goslavo!! przeprszam, tu cie musze przy tych trzecich opieprszyć :aty:
zdaje sobie sprawę ze to mogło byc na zyczenie klientki, ale BŁAGAM... cały efekt popsuty... och aż mnie secre zakuło;(
---------- Dodano o godzinie 20:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:56 ----------
PS reszta mi sie podoba :)
iza mi tez sie nie podoba ale tak chciala uparta baba i juz, ja tez nie lubie takiego wysokiego frencha
ochhhhhhh. nienawidzę takich bab!! :zly: :zly:
jak taka jedna z druga się wymądrza to proponuje "próbkę" na jednym pazurze, przeważnie dziewczyny zminaja zdanie, ale rozumiem cie... są takie co bym je zamiast obsłużyć za drzwi wyp@#$%... autocenzura