Baza CND+estetiq kolor=ok :)
Baza harmony+estetiq kolor=ok :)
podobnie jak MM, Magic nails,inails,bluesky
Printable View
Baza CND+estetiq kolor=ok :)
Baza harmony+estetiq kolor=ok :)
podobnie jak MM, Magic nails,inails,bluesky
Dziewczyny może się któraś wypowiedzieć o hybrydach z Indigo? Mam od nich base/top i postanowiłam wziąć ze dwa kolorki na próbę... Napiszcie , czy są warte swojej ceny? Widzę , że MM ma tańsze hybrydy i kolorów pięknych sporo... Jak to jest z bazą np. czy Indigo "współpracuje z kolorówką MM i na odwrót? Czy wszystko się fajnie trzyma?
Faktycznie MM mają 11 ml a Indigo 15 ml . Nawet nie zwróciłam na to uwagi. Będę musiała przetestować MM z Indigo...
Ale może jeszcze ktoś już tak testował?
sylla kolorowka z indigo super :) naprawde bardzo fajne i nasycone kolorki:D klorowka super
co do base&top to niestety nie da sie tego juz o tym produkcie powiedziec :/
meczylam sie z nim prawie ok i swiecilam oczami przed klientkami jak po 2 tygodniach przychodzily z mega odpryskami :/
choco namowila mnie na harmony i to byl strzal w dziesiatke, ale kolorowki z indigo uzywam caly czas, mam ok 20 kolorow od nich i sa swietne:D
teraz klientki przychodza co 3 a nawet 4 tygodnie i sa zadowolone, zero odpryskow, pazurki sobie moga same skrocic, nic nie odpada i co najwazniejsze po 4 tygodniach slicznie blyszcza
sylla ja używałam bazy/topu z Indigo z kolorówką z MM i było ok, ale też zmieniłam bazę i top na Harmony i jestem bardziej zadowolona :D Z Indigo mam na razie 3 kolorki i mają bardzo fajne krycie, z tym, że kolor P08 koralowy róż nie chce mi się wogóle odmaczać w acetonie :huh:
No to ładnie, co do bazy :(
Mam niedługo klientkę i myślałam że porządna firma mnie nie zawiedzie ...
Kurcze!
Będzie wtopa jak coś zacznie odpryskiwać :(
Dacie mi linkę do bazy z Harmony?
ja ma mega mocne pazury to wytrzyma moze ze 3 tygodnie :)
i wlasnie zaleta gelisha jest to ze na lichych tez sie trzyma:ok:
Żel bazowy Soak Off GELISH Hand&Nail Harmony Base Gel Foundation 15ml
wisienka bo mnie sie wydaje ze formula tych hybryd indigo zalezy od koloru :/
jedna mialam to tak zalatywala octem i kiszonkami ze az sie niedobrze robilo, a druga pomaranczowa chyba, kruszyla sie jak kreda i tez dziwny zapach miala :/
Mogę się podpisać pod tym co napisałay dziewczyny - Harmony górą. Ja też prawie rok czasu męczyłam bazę MM, ale odkąd przeszłąm na Harmony sama jestem w szoku. Nie ma nic lepszego, a najfajniejsze jest to, że harmony świetnie współgra z kolorówką innych firm, w moim przypadku z MM. Jestem mega zadowolona:)))))
Agulusia
http://img26.imageshack.us/img26/2770/ibdtheabyss.jpg
podobny kolor ma ciemnoniebieska hybryda gelisha z serii świątecznej i http://3.bp.blogspot.com/-yXfUhQkRTU...14113158_n.jpg
Dziewczyny a jak opinie o bluesky?? słyszałyście może o hybrydach jessica?? używałyście?? jaka cena??
O o bluesky poczytaj w temacie, dziewczyny pisały w poprzednich postach.
Jessica sprzedawana jest z lakierem w identycznym kolorze (w komplecie) w cenie ok 80 zł. Mi się nieźle nosiła z bazą i topem Harmony.
czytam te Wasze pochlebne opinie o bazie i topie harmony i chyba się skuszę i kupię. skoro tyle osób chwali to musi być dobre ;P
Top/base indigo można wykożystac jako żel nabłyszczający. Fajnie się sprawdza, bo nawet jak się wyjedzie na naturalka, nie ma zapowietrzeń.
Ja również przyłączam się do pozytywnych opinii o bazie Harmony Gelish, jest najlepsza! Mam baze z MM i z Harmony i są nie do porównania! Tak samo łącze je z oryginalnymi Gelishami z Mistero a przedwczoraj w hurtowni fantoma wyrwałam kolor 28-niebieski i 10- truskaweczke z ATA :) zrobiłam wczoraj truskawke, dzis zrobie sobie niebieski i zdam relacje jak sie nosi.
W Harmony baza i nabłyszczacz to dwa produkty? W innych firmach raczej jest to jeden produkt...
sylla tak, to dwa osobne produkty ;)
i tu jest ten minus, bo cena wysoka. Ale jakość jest..
choć można do nabłyszczania użyć czegoś tańszego ;)
Nabłyszczacz z Harmony jest rewelacyjny utrzymuje baaaardzo długo swój błysk :) To najlepszy top jaki miałam to tej pory, więc myślę, że warto go kupić
Popieram emilę - ja do tej pory używałam 3 - z Asto, z Indigo i teraz z Harmony i ten najlepszy, najdłużej się pazurki błyszczą ;)
No to trzeba będzie nazbierać kasy i zainwestować. Pewnie 2 x 15ml na długo długo starczy ;)
Oj na długo, szczególnie baza, którą nakładamy bardzo cieniutko. O ile wiem są też mniejsze pojemności:D
kochane a jak i czym pokolei robicie pzaurki czy przecieracie baze(chodzi o gelish)
ja tak
matowie- odtluszczam spirytusem salicylowym-ph primer gelish-baza- 2xkolor-nablyszczacz ngelish-przemywam spirytusem
na twardych pazurkach trzyma sie ok gorzej na cienkich teraz uzywam odrzywki gelish pomaranczowa jako baze ale tez nie wiem czy ja przecierac przed kolorem?
Ja też jestem zadowolona z bazy Harmony ,mam teraz też tą pomarańczową z witaminami , ale nie ma krótkiego pędzelka.Tez tak macie ?
Do nabłyszczania nawierzchniowy mam z NSI ale ostatnio dwa paznokcie zmatowiły się po przemyciu i zamierzam kupić też z Harmony, a kolorki w większości mam z Perfect Lady. Nic nie przemywałam oprócz jednego koloru z EF- taki bordo z drobinkami- to kolor musiałam przemywać ,bo nawierzchniowy nie pokrywał dobrze.
kamillxx ja nie przecieram bazy gelisha ;) pokrywam caly pazurek nie za bardzo cienka, ani nie za gruba warstwa :D jak sie utwardzi od razu aplikuje kolor, nigdy mi sie nie zdazylo zeby kolor zjechal z wolnego brzegu :)
dokładnie tak! :D
Ja również nie przecieram bazy :)
Witajcie, jestem pierwszy raz na forum, czytam Was od tygodnia. Dobrze piszecie.
Pracuje na Shellac CDN ponieważ podoba mi się brak ingerencji w płytkę. Zauważyłam jednak, że niestety niektóre płytki są bardzo tłuste (same w sobie) albo dość cienkie jak moja i może trzeba by je było ciut zmatowić, a tego wymaga właśnie Gelish. Czy ktoś mnie podratuje i wprowadzi w świat tej bazy i topa. Naczytałam się ale macie czasami różne swoje sposoby aplikacji.
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MasZa--hHBI]Learn and Play by Gelish? - YouTube[/ame] może coś przybliży:)
dziewczyny a co z ebayem ? :) czy to mozliwe, zeby za granica byly az tak konkurencyjne ceny ?
Gelish Foundation Base +Top Coat 15ml Harmony Soak Off Gel Kit Set of 2 Ship1day | eBay
Ewelinka fajny filmik. Ciekawe jak zdała by egzamin baza gelisha do topu shellaca?
tez chce kupic gelisha ale slyszlam o podrobkach i nie chce si enadziac na to myslicie ze to jest orginalne??
HARMONY GELISH BASE FOUNDATION 15ML UV PODKŁAD! (2966958843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie wiem jak wyglada w starej szacie graficznej, w nowej jest srebrna kanciasta nakretka i napis BASE FOUNDATION jest na rozowym tle
o tak
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...LiVkEAoYlegf-Q
zrodlo gogle
Cena wydaje się być oryginalna ! Dlaczego podejrzewasz , że to podróba?
Ta nakrętka wyglada na okrągła takie własnie maja podróbki tu gdzies były wstawione fotki z różnica podróbek i oryginałow , oryginały maja kanciaste u góry . Ja bym nie ryzykowała i kupiła w Eurofashion oni biorą prosto od producenta
tak wyglądaja oryginały