lena, frenchyk super! Taki czyściutki :)
renatka, fajny kształt i ta panterka :D Taki drapieżny i fajny się od razu robi ;)
truskaweczka, bardzo staranne frenchyki :) Ten drugi z brokacikiem bardzo mi przypadł do gustu ;)
Printable View
lena, frenchyk super! Taki czyściutki :)
renatka, fajny kształt i ta panterka :D Taki drapieżny i fajny się od razu robi ;)
truskaweczka, bardzo staranne frenchyki :) Ten drugi z brokacikiem bardzo mi przypadł do gustu ;)
Truskweczka uśmiechy piękne, boczki super tylko strasznie płaskie zwłaszcza te pierwsze
a tu moje naturalki i mojej fryzjerki wenowe "małą" zmiana po prawie 2 tyg:D z nudów:D
lena te wyżej na stronie rewelacyjne!!!
dzisiejsze do kompletu ze stopami, ślubne,robiłam formę na klientce chyba pierwszy raz w życiu kwadratowe:lol:
i króciaczki maxymalne - naturalki- płytka rozszerzająca się
równe ??:D:D ostatnio usłyszałam od innej stylistki,że robie jak uwaga cytuje " fale Dunaju " :skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 21:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:02 ----------
no własnie choinka nie umiem zrobić dobrego zdjęcia ,a uwierz mi serduszko na słowo,że jest taka sama piękna C jak uśmiechu i linia włosa jest jak igiełka :D
nie wiem czemu takie wychodzą na fotkach ;/
Evelyn piękne po raz setny:D
Evelyn - te króciaki na formie super! :D
Lena i Ewelina - bardzo mi się podobają, wszystkie 4 :D
evelyn, julcia- śliczne prace:love:
Julcia - super te strołkowe różyczki! :)
Julcia te kwiatuszki są cudne :love:
konkursowe slubne, ale slubne nadal. Ja na swoj slub tez zamierzam mie cos wypasionego. Najlepiej bridget, ale to juz zrobiony przez jakas dobra stylistke. Tak czy siak moja slubna propozycja :P http://img863.imageshack.us/img863/7...a110320111.jpg
Sieciunia bardzo sliczne :)
Sieciunia bardzo elegankcie te pazurki...
Panna mloda ma super stylizacje zrobiona :)
Julcia , te kwiatuszki mnie urzekły :love: jakim pędzelkiem malujesz, że tak fajnie ci wyszły takie maciupkie detale?
Dziewczynki super frenczosy :D
julcia jak to są te naklejki wodne to już się nie mogę doczekać na moje zamówienie :D
sieciunia rewelacyjne te ślubne :D
Sieciunia śliczne te ślubne :love:
swietne sylizacje :)
ja tyez mam wode juz od bardzo dawna i są extra - wyglądają jak malowanki a są "szybko naklejalne " :D
Julcia słodkie kwiatuszki :)
Sieciunia wow robią wrażenie :)
Truskaweczko zapewne to ja ci napisałam spójrz na pierwszą fotkę rączka na dole palec wskazujący i paluszek obok są pofalowane... na to że płaskie akurat nie zwróciłam uwagi, ale są też ciut za płaskie...
Sieciunia, julcia piękne pazurki :love:
Julcia, śliczne, takie delikatne :)
Sieciunia, piękny ażurowy wzór:love:
Sieciunia - śliczna ślubna stylizacja :)