Zuzanna - świetne
Asia - widzę, że złapałaś pędzel w żagle, oby tak dalej, a może jakieś one strokowe warsztaciki?
Printable View
Zuzanna - świetne
Asia - widzę, że złapałaś pędzel w żagle, oby tak dalej, a może jakieś one strokowe warsztaciki?
Super dziewczyny :D Prace piękności :good:
dziękuję bardzo:*:*:*
sam bardzo ciekawy pomysł:D
Ja dzisiaj próbowałam malować kwiatki tą metoda i wyszło mi takie coś :skacze:
Załącznik 18432
Załącznik 18433
Pierwsze koty za płoty ale ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :D Wszystkiego da się anauczyc :)
zuzka-no normalnie.. cholera, nooooooo, piekne
aska-pudelko po tipsach.. tak, tak, tak!
a to gorace
Wazonów u Cię dostatek :D
Piękne.
Kurko :wow::wow: no szczena opada :ok:
Dzikakura ja myślalam na początku, że to szklanka i chcialam zapytać, czy nie zejdzie Ci to jak będziesz ją myła :skacze: piękności! ;)
Qroooooo:o ide po szufelke szczękę zamieść... jesoooo!!!!
szczena opada!! pięknie kurko!!
podrzuce ci jakies butelki cio :P
dzieki laski, jestescie zlote, diamentowe, szafirowe i w ogole.
P.S. Podrzucac butelki, podrzucac. Jak sie tylko podoba to ozdobie wszystko i w palecie jaka tam chcecie
P.S. 2 jestem w transie-dziabię nastepny, ok 22:00 bedzie:skacze:
dzikakura, to jest dopiero dzieło. Niedługo będziesz je sprzedawać, bo każdy będzie chciał mieć takie piękności w domu.! :)
nicola - nie jest najgorzej...grunt to ćwiczyć ;)
kurka-zatkało mnie... piękne!!
Kurko - no co ja Ci moge powiedzieć jak mi słów brak :P:D
piekne:D:D:good::skacze:
Kura Ty szalencze :D jak juz tam malujesz po roznych powierzchniach to moze i do mnie zawitasz ? :D
nie ma mi kto scian pomalowac na moje "widzi mi sie" :P :D
a jakies kwiatki by sie przydaly :)
o, takie, juz mi na chwile przeszlo:skacze:
dzieki kochane jeszcze raz
rudzia- no to juz, mam siostre w Hamburgu;]
matko Kura szalona jesteś aż się chcę malować !!! albo schowac pod stol :P
:szczena::szczena: cuda!!
Kura cudowne:):)
To ja wstawie te które mnie urzekły z neta:)
Kura ja też tak chce umieć ;(wstawiasz takie cuda i sie podłamałam :P
:szczena:Kurko te Twoje malowanki to cuda !! :love:
oczywiscie podziekowan nie mam, dziekuje dziewczyny. Siedze i dziergam, oczywiscie troche zgapiam. Malujcie. To wielka frajda(wlasnie sobie ostrzę zęby na obrzydliwe plastikowe lustro w mojej lazience-tylko co podchodze to facet warczy-kura nie rusz);]
mileeenka, te fiolki na tej skrzynce.. nosz masakra. A to postarzone decoupagem jest:love:
oooo w morde kura:szczena: piekne malunki:D wazoniki mozesz na allegro sprzedawac:D:]wymiatasz dziewczyno
Qrko..................:o:o:ojestem normalnie zapowietrzona na maxa...cudenka....chyba wykupie wazony u mnie w miescie i wysle na Twoj adres:D:D:D.....normalnie to sa dzieła sztuki!!!!!