hehe jade pewnie do rana będziesz wszystko w nim układać więc do jutra :P nie siedź długo :D
Printable View
hehe jade pewnie do rana będziesz wszystko w nim układać więc do jutra :P nie siedź długo :D
oo tak popieram ;P ja do mojego malutkiego sie pakowałam i pakowałam bo a to musiałam coś jeszcze znaleźć i tak cos w kółko...
Życzę powodzenia :] jak przepakujesz wszystko to foty rób :D
ja na swój czerwony musze czekać ;( zabrakło tego koloru.. :(
Jade ja też czekam na zdjęcia ;P
dzisiaj musze iść wcześniej spać bo jutro od rana zaczynam wycieczki po urzędach itp.. zaczynam od skarbówki a potem do banku.. :/:
Ja tez jutro wycieczki ;/ Zuus , pzu, spółdzielnia...
zjem jakąś kolacje i pewnie spac :)
a ja niedawno wstałam... tzn wstałamo 9 i o 11 mi się przysnęło... taka pogoda u mnie że normalnie tylko spac,, nie wiem co ja w nocy bede robic ...
nie chce byc nudna ale u mnie wciaz goraczka
a u nie cały czas chmury :[
już wolę te chmury niż taki deszcz jak teraz u mnie !! noralnie nawet chodniki pozalewało !!
u mnie wczoraj był deszcz i rowy pełne wody i buty, których zapomniałam przynieść z dworu też pełne wody:P
a u mnie dziś słoneczko
a u mnie duchota... pewnie później ludzie... ale ide na dwór ;]
u mnie zaczyna sie przejaśniać :D
właśnie końce robić swojego paznokciowego bloga :)
a później ide do chłopaka na pierogi :] mniam :D
własnie jem pierogi :skacze: i jednego krokieta mam ale juz nie mogę, nie zmiesci mi się :(
smacznego ja wcinam mufinki no i sie oplalam
ja wcinam makaronik z sosikiem serowym, szpinakiem i pieczarkami :skacze: Właśnie wróciłam z domu koleżanki. Robiłam pazurki jej mamie. Kuuurcze płytkę miała tak szeroką, że hohoooo.... a długie strasznie paznokcie miała i obgryzione to samo ich skrócenie, abym mogła formę podłozyć to mi zajęło z 15-20 min... :D Zrobiłam frencha i na kciuku i serdecznym walnęłam 4 jasnoróżowe serduszka ułożone na kształ koniczynki... ale zmaaaarzłaaam!! Na dworze tak ziiiimno i deszcz pada... :(
a ja wzielam kolejny prysznic bo tak goraco malenstwo zasnelo wiec zostaje forum i ja hehhee:D:D:D:D
a ja w wannie siedzem i nadrabiam zaleglosci w czytaniu na forum :D
gram nakurniku
a ja lece chyba na działkę po szczypiorek, bo mam ochotę na kanapki chociaż nie wiem czy prędzej stamtąd nie uciekne zanim go zerwę :P
ja maly sexik,a teraz komp no i caly czas malenstwo pilnuje,wkoncu ulga bo slonko po malu zachodzi
mam spore zaległości w czytniu :( to przegladam sobei forum :D i jeszcze chwilke posiedze i ide spać bo poźno :P
:macham::macham::macham::macham:ja znikam:macham::macham::macham:
a ja nadal w wannie siedze Kasiassss nie draznij mnie , ta tu o sexiku pisze a ja tu abstynecja pelna 4 miesiace !!!! pozazdroscic hihih
Ja sie musze wziać za pakowanie bo jutro nad morze pędzimy i mnie nie bedzie 2 tyg kobitki!!!! Juz tęsknie!! :kwiatek:
ej no szczesciaro sie bedziesz wylegiwac, bedziemy tesknic :kooffa:
ja wlasnie czekam za ozobkami bo maja zaraz przyjsc :skacze: