rudzielec a mi to sie bardziej z grzyweczka podobaszhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif
Printable View
rudzielec a mi to sie bardziej z grzyweczka podobaszhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif
i ja tez chodze z grzywką ciagle;)tylko jak mnie cos trzepnie to spinam:D;)
rudzielcu juz nie przesadzaj :** :aty: po pupie dosaniesz bo sliczna jestes naprawde :) a mi sie podobasz wlasnie z spieta grzywka :)
joystynka to czkekam az sie pokazesz po poprawce :) ale Ci powiem ze i tak nie ma zle bo jedynie odrost musi Ci zlapac :*
Rudzielec podobają mi się te Twoje włoski takie pokręcone :skacze:
to ja Wam pokażę jakie miałam kiedyś i jakie przechodziłam metamorfozy :P
oceńcie :P
czasem tęsknię za grzywką, ale się musiałam nacierpieć żeby odrosła i jak sobie to przypomnę to mi się odechciewa :D
nanami ,jak dla mnie to najsliczniej w kręconych.:*
zgadzam się z Joy
nanami a dla mnie to na 4tym zdjeciu i na ostatnim najladniej;)
dziękuję Kobietki :*
ale wiecie, grzywka to moje utrapienie na prawdę :P
może i ładnie, fajnie, ale się przetłuszcza i później trudno ją zapuścić :)
kręcone świetne i te co masz teraz też mi się podobają :)
nanami zgodze sie z poprzedniczkami w kreconych super :* :ok:
Nanami ale masz piekne, duze oczy no i oczywiscie z Ciebie sliczna lasencja :).
Jak dla mnie wygladasz super w kazdej fryzurce :)
pasuja Ci loczki i grzyweczka
---------- Dodano o godzinie 19:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:51 ----------
zoneczko ja bym na twoim miejscu stopniowo schodziła z czarnego do brązu albo do ciemnego blondu, a może jakieś czerwienie , mahonie albo kasztan ? No albo jakis balejazyk zeby rozjasnic buzienke. Masz sliczne blekitne oczy.
joystynka czekamy na fotki po kolejnym farbowaniu :) Mam nadzieje ,ze tym razem bedziesz zadowolona
rudzielec super wygladsz w loczkach :)
no i stało się .nałożyłam właśnie farbę na włosy.podejście numer dwa.ale jak na razie nie wygląda ,żeby sie wogóle rozjaśniały :(.zaraz idę zmywac bo łysa zostanę :)
Załącznik 35428 Ja z reguły mam taką fryzurkę. Na zdjeciu nie wszystko widać, ale pod spodem i pod grzywką mam taką ciemną śliwkę. Są bardzo cieniowane, bo nie lubię mieć taki dłuższych przy twarzy. Całe włoski są w pasemkach bo jestem brunetką, ale lepiej czuję się w jasnych włoskach. (Kiedyś byłam jasna, tylko tak ściemniałam :P)
joy fotke wklejaj, bo umieram z ciekawości!!
joystynkaa foto dawaj! ;** :)
katerina15 ladne masz te wloski :)
Kaherina ladna z Ciebie dziewczyna :)
Joystynka czekamy na zdjecie :)
joy co z Tobą? Wstawiaj fotkę!!!!
no właśnie, czekamy Joy :)
no to macie i się śmiejcie :leze:
Załącznik 35463
joy nie ma się z czego śmiać, ślicznie Ci:*. Dosyć ciemny ten kolorek, a może to wina zdjęcia;).
Bardzo ładnie Ci w tym kolorze- mówię całkowicie serio ;)
Też uważam, że jest oki.
miałam w ręku w sklepie farbę bardzo jansny blond a nie mam pojęcia jak to się stało ,że w domu odkryłam ,że to blond popielaty,dlatego troche mi włosy przyciemniło:( nie mogłam sięgnąc z wyższej półki i poprosiłamm mojego,żeby mi sciągnął dwie takie same i chyba on wziął inne a ja tego nie zauważyłam,ale juz chociaz nie mam "spomarańczniałych" włosów:) dziękuje za opinie :*
Joy, jak dla mnie kolor bardzo ładny, na zdjęciu wygląda strasznie naturalnie :ok: :)
Dokładnie:) gdybym nie wiedziała, ze farbowane też bym pomyślała, że to naturalny kolorek ;)