witamy witamy a sklepik bardzo dobrze znamy :P
Printable View
witamy witamy a sklepik bardzo dobrze znamy :P
:kwiatek:Witam bardzo serdecznie mam nadzieję, ze dzięki forum będe mogła uzupełnić (póki co skromna) wiedze na temat zdobnictwa paznokci. Pozdrawiam :)
witaj Kami19802 :)
witamy :D :kwiatek:
witamy :)
Witamy :) I zachęcamy do dyskusji :)
Witam :)
Witamy na naszym forum :)
Witam :)
:uklon: witajcie :uklon:
witamy!°
dzieeeeeeeeń dobryyyyyyyy
nareszcie ze swojego smietnika pisze ę ę ę...
nareszcie naprawiony
poinstaluje jeszcze pare programików, troche sprzatne i siadam do Was... ale się ste stęskniłam :kooffa::kooffa::kooffa::kooffa::kooffa::kooffa::k ooffa::kooffa::kooffa::kooffa::kooffa:
witaj woszczurku :D
prima aprilis :]
kami198902, paola2410, witamy :) tutaj znajdziecie zapewne wszystko czego potrzeba :)
woszczur, wreszcie z nami :)
Yo Woszczurek:*
Witka ;>>
Jestem joo:P
jOotka, witamy :)
Witamy bardzo serdecznie :)
witam serdecznie
kilka lat temu ukończyłam szkołę kosmetyczną a w między czasie kurs stylizacji paznokci sporo już zapomniałam i nawet nie wiem czy nadal potrafię zrobić ładne paznokcie gdyż nie pracowałam w zawodzie ale mam nadzieję że pozwolicie mi tu do was zaglądać?
Małgorzato witamy gorąco i serdecznie ! oczywiście nawet musisz !!! i koniecznie musimy zobaczyć Twoje prace :)
Zawsze pomozemy doradzimy w zlych chwilach pocieszymy
Zapraszamy!:)
witajcie kochane:kooffa:
witam wszystkich w ten piekny dzien:papa:
witaj:*
witaj Carina :kwiatek:
Czesc Carina:)
Carina, witamy :)
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:kwiatek:
Mam nadzieję, że szybko się tu odnajdę:macham:
Miłego dnia:papa:
witaj Madzia :) na pewno szybko się zaklimatyzujesz - tu same fajne dziewczyny są ( no i jeden rodzynek Kamis - szef całego babińca :P )
Witam! Już od dość dawna tu zaglądam, ale dopiero dziś podjęłam męską decyzję :D i postanowiłam się uaktywnić :D i ujawnić hehehe. Pazurki stały się moją pasją, bo zawsze miałam jakieś ciągotki plastyczne.
witaj :soczek:
Witaj:macham:
Witam Was na najfajniejszym forum na świecie:)
Witaj :P
witaj xena :)
Hej wam.......
witajcie:kwiatek:
Ja również Witam wszystkie nowe forumowiczki:kwiatek:
Witamy bardzo serdecznie w naszym gronie :)