Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
wszystkie pazurki są piękne :) ja jak tylko mnie Ewcia nauczy robi dobrze tunelik i zaciskac co nie jest dla mnie latwe i to pilowanie ;p to obiecuje ze bedzie w moim wykonaniu jeszcze bardziej kolorowo a przede wszystkim dokladniej ;p
zazdroszcze tylko wam dziewczynkom, ktore maja wlasne salony jaa to sie obawiam ze nie podolam ;p
śliczny jest ten mataliczny turkus - stylizacja miodzio :)
Jedynym plusem wracania po dłuższej przerwie jest długie oglądanie i nadrabianie w czytaniu i obserwowaniu nowych prac. Widzę, że coraz to lepszy poziom prac. Miliard pomysłów i wszystkie wyjątkowe ! :love:
Zyza - śliczny turkusik :D
klientka szalona, ale tym razem paznokcie spokojnie :D
A tu takie moje ;) Dolaczylam jedno zdjecie dodatkowe bo nie wiem czy tu wstawialam to ostatnie ;)
słoneczko jak zwykle pięknie namalowane kwiaty:ok:
u mnie na końcówce hybryda ins pink shnine
Dawno mnie tutaj nie było, wasze prace cudowne :) nie będę wyszczególniać bo bym musiała wszystkie wymienić :P . U mnie kolorki dalej modne :)
Olcia co jedne to piękniejsze :) Cudeńka!
Olcia przepiękne paznokcie :) zwłaszcza te neonowe :D
Olcia super! w drugich piękny jest ten zielony, turkus(?) :D estetyczne prace:)
Ola bardzo podobaja mi sie Twoje prace ... :)
ja wczoraj zrobilam wielki come back do strołków ...
Olcia świetne pazurki,moje faworytki to pierwsze dwie prace :)
nanami śliczne strołki
wrzucam farbkowe żelki
Cytat:
Napisał
katerina15
Widzę, że na forum zapanowały tramposzki:) a ja sobie strzeliłam taki gorsecik :) termożele
pierwsze w domu jak im Ciepło, a drugie zdjęcie z dzisiaj, jak zmarzłam nad jeziorkiem ;)
Załącznik 58043Załącznik 58044
Zdradź proszę jaki to żel (z jakiej firmy)
Świetne prace - wszystkie!
Wymienianie zajęło by chyba z godzinę tak więc gratuluje wszystkim świetnych pomysłow
Iraa bardzo efektownie;) dynamiczne pazury;DD:ok:
Cytat:
Napisał
fryzzz
Zdradź proszę jaki to żel (z jakiej firmy)
Cytat:
Napisał
kasiulka81
Katerina - super gorsecik :P a termo od alle???
Dziewczynki, pisałam już w temacie "żel zmieniający kolor - celowo" , ale napisze jeszcze raz tutaj ;) Ja swoje żele kupiłam jeszcze zanim alle je wystawiło na swojej stronie. Jest to ten kolor z tej strony : Hurtownia artykułów do paznokci - akryle, ozdoby, pędzle, pilniki, tipsy, żele uv i akcesoria - MJ Paznokcie, Elbląg (wygląda niepozornie prawda?:D A zauważcie że dodatkowo jest podpisany : ŻEL POMARAŃCZOWO RÓŻOWY :D ) .
Ale wydaje mi się, że allepaznokcie ma w swojej ofercie dokładnie ten sam kolor.
Strzelałabym, że to ten 04. Żel termo termiczny 5ml. - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
Dziękuję za miłe słowa :) daleko mi do perfekcji, ale ciężko pogodzić pasję z nauką, domem, psem i chłopem :P:) no i jakiś czas dla siebie tez muszę mieć więc nie mam czasu na szkolenie się :) wolę wasze prace pooglądać :P i czerpać pomysły :P. Wklejam dalej kolorki które królują u mnie :)
Olcia super, zwłaszcza te pierwsze świetne!
Katerina dziękuję :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ola co Ty gadasz super sa te Twoje paznokcie ;) i szkolisz sie sama, z kazdym wykonanym setem...
Dziękuję :) ale mi nigdy nie wystarcza:P jak czasami widzę takie cuda na necie czy tutaj to normalnie napatrzeć się nie mogę:) a ja samouk dopiero w sumie teraz się rozkręcam :P
Olcia, ja tez jestem samoukiem hehe ;) tylko warsztaty mam za soba :D
mimo wszystko robisz ladne pazurki ;)