to są takie cienkie paseczki do zdobień w różnych kolorach, tu akurat był złoty
Printable View
o takie wczorajsze dzisiejszych dwóch nie sfotografowałam;(
bardzxo dxziękuje, ja robie frencha brokatowego na początku smarując koncówke tylko żelem i uzywam patyczka do szaszłyka tą szerszą końcówką, dotykam nią prostopadle do brokatu i tak samo prostopadle do paznokcia przytykam ten brokat któy mi się nabrał i tak aż zrobie ładny kształt, a na dodatek potem daje cover i na koniec buduję pazurka, spróbuj tak, powinno Ci też tak wyjść :)
kolejne :)
Evelyn - obie prace cudne :ok: i te kwiatki :love:
Evelyn świetne pazurki,pierwsze mi się "rzuciły w oczy" ;)
Kasiulka możesz w osobnym naczynku zmieszać żel clear (bo chyba pracujesz żelem) i pomieszać z brokatem,a później tą gotową "papką" nakładać frencha-nic Ci się nie rozsypuje i jest na swoim miejscu :)
ode mnie akrylki
Ira - dziękuję Ci za pomysł, na to bym nie wpadła ^_^ ja zawsze przecierałam pazurek i smarowałam żelem tam gdzie chciałam mieć brokat a i tak mi się to rozpaprywało :/: ale teraz postaram się w taki sposób jaki mi poradziłaś:cwaniak2:
Piękne te Twoje pazurki :ok:
takie tam
i tutaj wrzuce cos od siebie :) cos baardzo kolorowego ;)
:skacze::skacze::skacze::skacze:
Basiu śliczne pazurki!
Barbara - świetne pazurki, a jakie kolorowe :skacze:
i nastepna porcja ;)
barbara_kawka wszystkie Twoje pazurki prześliczne i starannie wykonane
Barbara - zasypałaś nas swoimi pięknymi pracami, masz masę świetnych pomysłów :ok:
Basia ale wrzucilas cuda, i te wzorki recznie malowane :)
Z tego ostatniego poodobaja mi sie te trzecie, brokatowe :)
Baśka - świetne kolory i wzorki:D
u mnie takie
Załącznik 59648Załącznik 59649
Meg babelkowe juz na fb widzialam i te zielone tez ale powtorze sie ( choc nie wiem czy tam dalam kom ) - sa sliczne :)
wszystkie pazury są śliczne ale Meg wymiatają!!
dorzucam swoje jedne
Basia zasypałaś nas ślicznymi stylizacjami :)
Zuzka Twoje też świetne malowanki :)
moje dziś,takie zwykłe coverkowe akrylki,szkoda,że pani nie pozwoliła zrobić zdjęcia "przed",bo było co ogladać;P
niby zwyklaczki ale jak tak starannie wykonane to aż chce się oglądać ;)
moje jeszcze jedne - żel zmieniający kolor
Zuzka śliczne i też takie staranne,moim zdanie może nie być "cudów" na pazurkach,ale kiedy są ładnie zrobione,to są piękne same w sobie :)
zgadzam się w 100% ;)
o dzisiejsze :)