asiek cudne wszystkie....jak to po 3dniu to dla mnie wymiatasza:love: :love: :love:
Printable View
asiek cudne wszystkie....jak to po 3dniu to dla mnie wymiatasza:love: :love: :love:
jejku ale fajnie wracam do domku a tu tyle milutkich kometarzy ... dziekuje kochane ;)
Ja ogolnie zelu nie lubie ,ale po tym doszkalaniu ,to chyba polubie i to bardzo :) Jak sie ma dobrego nauczyciela ktory prowadzi ,to wszystko jest proste...
Z rozowych tez jestem dumna ... 5 godzin je robilam ,ale wiecie ,tak bez stresu ... spokojnie i powolutku!Tam jest folia perlmutowa (ta najwieksza plama ;) a reszta to zwykly brokat.... pozniej farbka akrylowa i voila :)
i dziekuje za wszystkie kometarze :)
Po 3 dniach szkolenia? I Ty narzekasz?! Te pazurki są super!!! ;)
Asiek boskie te pazurasy:o Masz talent kobieto!!! Pochwal sie u kogo robisz kurs skoro tak cudnie Ci idzie???
A to moje dzisiejsze - miała być odnowa, a wyszło" od nowa" :D
Pani stwierdziła, że jak na nią to i tak bardzo skromnie wyszło:)))( to jedyna moja ukochana klientka która daje sobie na raczkach zrobić dosłownie wszystko co mi sie tylko zamarzy:)))
Załącznik 45968Załącznik 45969Załącznik 45970
Asiekfr wow po 3 dniach ???? No to wielkie brawa pazurki przepiekne naprawde :)
Chocolata bardzo ladny frenchyk i te kamyczki :) super
asiekfr jak dla mnie bomba !! też chciałabym miec takie paznokcie po 3 dniach szkolenia ;) u mnie było w poczatkami średnio.
Chocolata bardzo fajniutko delikatniutko
no dziewczyny ... po 3 dniach doszkalanie .... zelem malo wczesniej pracowalam ,ale bede cwiczyc dalej i bedzie supcio:skacze:
A uczy mnie dziewczyna z Lotwy nazywa sie Vladislava Bulle bardzo zdola mloda osobka .... robilam u niej tez akryl i farbki... potrafi nauczyc ,choc jest dosc "specyficzna " :)
i prosze bardo mozna zerknac..... milego ogladania Galerie - Pose et Design de Faux Ongles a Paris
asiekfr piekna galerie ma Vlada i cudne paznokcie, kazde inne i lepsze od poprzednich :D pozazdroscic takiej nauczycielki :)
asiekfr-naprawde twoje prace sa swietne,nigdy bym nie powiedziala ze to prace poczatkujace.:ok:
Super galeria!!
chocolata bardzo ładne :D
asiek to pozazdrościć możliwości takiego doszkolenia :D
Choco ślicznie wyszły te sreberka :)
Zoska bardzo ladne koncoweczki :)
Jednak kwiatuszka dalabym jednego lub dwa mniejsze :)
Asiek - no super pazurki :) też mi się podobają te pipki różowe :D
Choco - bardzo ładny srebrny frenchyk :)
Zosia super koncowka :) i sliczne kwiatki :*
zosia szaleje kwiatki bomba:love::love::love:
Marta cudne pazurki ja poprosze o takie ;)
Przepiękne... ahh ja też chce takie robić!!!
Zosiu piekne!!, sliczne koncoweczki i kwiatuszki!!:D
Marta Twoje pazurki sa przecudne!i sliczne strołki:D
Martuś cudne, perfekcyjny kształt i te kwiatuszki :love:
MartaOSz piękne pazurki: i ten french i te kwiatuszki :ok:
marta ... jak ja lubie te Twoje piekne frenche
Zosia śliczne pazurki,bardzo ładne kwiatki :ok:
Marta cudne frencze :ok:
No france jak ta lala!