Odp: co teraz robicie....
Agusiu napewno bedziemy tęsknić :) ale udanego urlopiku życze :* :*
ja właśnie odkurzyłam i umyłam podłogi..
wczoraj byłam z kicią u innego weterynarza.. podobno bardzo dobry jest.. okazało się że to wcale nie żadne poważne choróbsko tylko moja kicia jest w ciaży i stąd ten guzek na macicy! i wcale nie ma powiekszonych węzłów chłonnych tylko ma ropień.. dostała zastrzyk, dzisiaj też dostanie i ma sie jej to wchłonąć :)
kurde kota by mi wykończyli tymi antybiotykami :/: troche sie martwie o jej ciąże ale weterynarz powiedział że powinno być ok :)
A ja zlozylam zamowienie u dobrej rady,ozarlam sobie pazura bo tyle tego zamowilam:)teraz czekam:)
Jade Ty to jesteś prawdziwa paznokciozakupoholiczka :* :D
ja w tamten czawrtek zamówiłam sobie zele i muszle kruszone itd. u AllePaznokcie i do tej pory nie dotarło ;( nie wiem co się dzieje ;(
Eh... a zaraz bede wypróbowywac farbki akrylowe...
ja skonczylam paznokcie i chwile siedze na kompie i niemoge z mojej malej
zaczelo sie sciaganie z lawy.a raczej spod lawy
ja jej mowie niea ona sie smieje i wyciaga.glizda mala
hehe fajny urwisek :P
ja spoglądam na meczyk jednym okiem ;)
a ja sie smieje wlasnie z opisu pod swoim zdjeciem na nk i komentarzy :D
Dzidzula mi sie tam podoba i zdjęcie i podpis :D
ja wróciłam z plotek z koleżankami ;)
ja własnie wróciłam z grila od znajomych mniam ale pojadłam teraz prysznic i do łużka
Może trochę z innej beczki, ale zastanawiam się co się dzieje z naszą psiową?? Ostatnio się nie odzywa i szczerze mówiąc bardzo mi brakuje jej wypowiedzi:(:(:(.
A ja za chwilę siadam do maszyny do szycia, bo mam parę przeróbek do zrobienia.
---------- Dodano o godzinie 07:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:06 ----------
Jestem w szoku i nie mogę w to uwierzyć!!!!!!:szczena: Właśnie na onecie przeczytałam, że nie żyje Michael Jackson. Dopiero co wczoraj podali, że zmarła Farrah Fawcett, a tu kolejna strata. Nie powiem, żebym była jego fanatyczką, ale lata 80-te i 90-te, czyli moja młodość to jego najlepszy okres i wiele świetnych utworów. Planował wielki powrót i trasę koncertową, a wszystkie bilety już sprzedano.
Jest mi bardzo przykro:(:(:(
no wlasnie kurde ostatnio tez gdzies pisalalm co sie z Pisiowa dzieje ... normalnie pusta sie bez niej zrobila !!
zaraz mam klientke... a mi sie nic nie chce
ze mną sie Dzidziu zastanawiałaś co z nią.. mam nadzieje że wszystko u niej ok..
myśle ze jej nie ma przez prace.. i pewnie wiecej roboty na gospodarstwie ma bidulka :/:
ma któraś z nią kontakt na gadu? :)
pewnie ma duzo roboty tak jak pisała ostatnio.. tak mi się przynajmniej wydaje :( Faktycznie szkoda.. ale wróci do nas.. musi ! :(
eh... ;( a ja miałam takie dlugie paznokcie jak nigdy ;( zabierałam sie do pomalowania a tu walnełam o okno z całej siły i dwa mi sie złamały i musiałam obciąć ;(;(
a mi przyszla wreszcie frezareczka zaraz bede ja testowac :)
napisalam na gg do Pisiowej i teraz tylko czekac :)
Miejmy nadzieję, że się odezwie.
ja wlasnie zrobilam pazurki,wykapalam sie i klikam
ja skonczylam pazurki
siedze na forum
i plewie pole hhaha /w grze
ja oglądam Sopot Top Trendy i zerkam na forum
to masz wesolo,ja musze byc cicho bo maly spi
A ja się przed chwila obudziłam i wytrzeźwiałam wczoraj miałam obrone ale sie ciesze ze juz po , a alkoholu juz nigdy do ust nie wezmę bleeee
a ja skończyłam robic pazury i zaraz ide sie kapac i lulu bo jutro na piknik jade :D Tylko mnie caly dzien na forum nie bedzie :(