To wstawiam kilka moich prac. Niestety klientki nie są skłonne robić długich paznokci. Więc wstawiam same króciaki;(
Ale cieszę się , że chociaż takie chcą...:skacze::skacze::skacze:
Printable View
To wstawiam kilka moich prac. Niestety klientki nie są skłonne robić długich paznokci. Więc wstawiam same króciaki;(
Ale cieszę się , że chociaż takie chcą...:skacze::skacze::skacze:
Taisia, Sylla bardzo fajne edki takich krótkich nie odważyła bym się zrobić ;)
Sylla, jest to dość nietypowy kształt i aż dziw, że klientki decydują się na niego. Ale widać, że bardzo dobrze sobie z nimi radzisz, bo wszystkie wyglądają świetnie :ok:
Sylla wszystkie pazurki superowe :)
Sylla, super, że masz chętne na taki kształt, fajne edki, ale dla mnie zbytnio schodzą w dół, szczególnie przy tych 2 ostatnich widać.
Sylla super wszystkie prace :)
Sylla, piekne i dopicowane ze wszystkich stron! Te pierwsze najbardziej mi się podobają ;)
a to moje :)
:skacze::skacze:
drapi ... ladnie pieknie ... aleeee ... usmiech i proporcja frencha do plytki kiepskawo ;)
A no właśnie zgadzam się z Basią...
Ja równiez zgadzam się z Basią
a co z usmiechem jest nie tak? :(:/:
Usmiech jest dobrze :)
Dziewczynom chodzi bardziej o to, ze masz za duzo bialej koncowki do loza i dlatego nieefektownie to wyglada ;)
Nastepnym razem przedloz lozysko i bedzie git :ok:
Powinnaś coverkiem wydłużyć łożysko, bo zawsze paznokcie wyglądają mało estetycznie jak french jest dłuższy od łożyska :)
aha tylko ze ja swoje naturalne mam w tym samym miejscu :P tzn linie frencha mam w tym miejscu :) a dlugosc chce skrocic (bo krotkie do zabiegow sa wygodniejsze ) wiec bedzie chyba ok :P
Za łoże paznokcia w ... pupe :aty: :D nastepnym razem spróbuj z coverem, zobaczysz roznice ;)
A tutaj moje z konkursu Black diamond i moje 2 edki w życiu :)
no nareszcie wiem do kogo polecial moj glosik, idealne:D
Daria piękne są:):)
dizzzy bardzo ladne edki!!
Dziewczyny dziękuję bardzo i cieszę się że Wam się podobają :)
Daria super pazurki :)
Pokażę moje konkursowe edki :) muszę się przyznać że ten kształt robiłam pierwszy raz w życiu i to właśnie te pazurki :) Nie wszystko jest idealne ale ogólnie byłam z nich strasznie zadowolona :D i przypadł mi do gustu ten kształt :]
red brawo za odwage:D super Ci wyszedl ten kształt:D
Daria i red nie podlega wątpliwości że jestescie bardzo zdolne dziewczyny bo pazurki są śliczne :wow:
Zosia dziękuję ;)
Red - no edki bombowe :D