no super widac , ze robisz postepy :skacze:, w takim tepie to niedlugo bedziesz trzaskac kwiatuchy jak ta lala:good:
Printable View
no super widac , ze robisz postepy :skacze:, w takim tepie to niedlugo bedziesz trzaskac kwiatuchy jak ta lala:good:
a to moje jk wam się podobają tylko szczerze prszę:skacze:
piękności :)
piekne kwiatuszki:D
Ptaki slodkie. Super
---------- Dodano o godzinie 06:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 06:42 ----------
ło.. jakie przystojne kwiatuchy.
---------- Dodano o godzinie 06:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 06:43 ----------
No i super kwiatek. W ogole nie plastelinowy. Jeszcze suchsza kulka i bedzie ok:)
Ja sporo robie ogolnie kwiatkow ale ostatnio nie robie wogole zdjec ale zaczne:)Dodaje kilka :)
Korcia te pierwsze super,Kamilko bardzo ladne kwiatki lepisz
Dziekuje bardzo :) mam nadzieje ze niedlugo beda nowe zdjecia;)
bardzo ładne kwiatki!!!!!!
piekne kwiatuchy dziewczynki robicie! ja caly czas cwicze ale chyba musze zmienic koci jezyczek bo cos mi zaczyna puszczac kolor.. i zamiast bialych kwiatkow wychodza jakies zażółcone :o
to może takie wam pokaze :) oceniac szczerze prosze :)
kwiatki super,zazdroszcze umiejetnosci
moje cwiczenia z kwiatuchami:)Załącznik 15145
cudnie Ci wyszły te kwiatuszki :D bardzo mi się podobają ;)
Paulinko-mnie sie podobają,bardzo ładne:)
---------- Dodano o godzinie 21:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:29 ----------
Syiwka-super!!
Sylwia :szczena::respekt: ale kwiatuchy :good:
Sylwia, baaaaaaardzo ladne kwiatuchy.
moje akrylki powinny za niedługo przyjść, także pośmiejemy się ze mnie. :D
Dzieki lasencje:* ,bardzo mi milo ,Wy to potraficie podbdowac czlowieka, bo mnie ostatnio wena opuscila;(
w każdym razie po kwiatkach nie widać, że Cię syiwka niby wena opuściła. :D
bo ja raz mam dzien a raz mam taki ze mi nic nie wychodzi i wszystko sie rozsypuje i tylko balagan robie a i tak nic nie wychodzi:P
siwka twoje teksty sa powalajace....
cwiczona ahhaha
piekne te kwiatuchy to dzielo sztuki a nie cwiczonka
przyszedł czas na mnie. :D
tylko się nie śmiejscie, pierwszy raz miałam pędzelek do akrylu w ręce i wgle nie miałam styczności z akrylem. :P
moje "kwiatki"..