-
Odp: co teraz robicie....
no i zaliczyłam wizytę u lekarza. anginka i zapalenie ucha.;(;(;(;(a jutro do dentysty. bo się okazało na dodatek że jak rwałam zęba nie wyrwały do końca i został odłamek. i jeszcze zrobił się stan zapalny. a jak mi tego nie usunie teraz to może być zapalenie okostnej. no i standardowo jak mię dopadło to na całego;(;(;(;(
-
biedulka :przytul: wracaj szybko do zdrówka !:*
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
no i zaliczyłam wizytę u lekarza. anginka i zapalenie ucha.;(;(;(;(a jutro do dentysty. bo się okazało na dodatek że jak rwałam zęba nie wyrwały do końca i został odłamek. i jeszcze zrobił się stan zapalny. a jak mi tego nie usunie teraz to może być zapalenie okostnej. no i standardowo jak mię dopadło to na całego;(;(;(;(
biedulka :przytul::przytul::przytul::przytul::przytul: :glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze: :*:*:*:*:*
-
A ja ide wkoncu cos wrzucic na zoladek i ide ogladac Harrego plotera:)wczoraj dwie czesci a dzisiaj dalej:)dobranoc kochani
-
kurde ale mam zwariowane dni :P
jutro od 6-14 praca, od 15 do nie wiem której 3 klientki.. :D w piątek od 6-14 praca, od 14:30 klientka, od 17-19 basenik i od 19:30 znowu klientka.. zaczął sie sezon ślubno imprezowy jak widać bo wszystkie chcą pazury :D
-
A ja dzis mam w planach odwiedzić fryzjera a co z tego wyniknie to jeszcze nie wiem :) Nie mam żadnego pomysłu na fryzurke mam długie włoski może macie jakąś propozycje ? :)
-
Elinko najlepiej Ci fryzjer doradzi :D
ja w koncu mam trochu czasu , dopiero na 18 klientka i to tylko jedna bo odpust u mnie jest i nie przyjmuje wiecej , w koncu nadrobie zaleglosci :skacze:
-
wczoraj moja corunia zdala prawko,dzis za chwile mam klientke,potem spacerek
-
Ja dzisiaj na 9 miałam stopki, teraz siedze w zastępstwie u mojego mężula w pracy i nha 17.30 znowu klientka a moja Wikula poszła pierwszy raz do żłodka hehehe :P Fotka na sali :D
-
-
super agusia fotka. a ja złamałam sobie 5 pazurków i muszę je teraz od nowa robić;(;(;( a tak mi się nie chce.;(;(;( cała gęba mi spuchła i ledwo żyje;(;(;( miałam dziewczynę na pazurki umówioną ale odwołałam, bo nie jestem w stanie robić.:(:(:(:(
-
Ojć :( ziziz będzie dobrze :przytul:
-
ja niedawno skończyłam swoje pierwsze w zyciu szpicki i jestem w trakcie robienia galarety z kurczaka, bo utro... sia la la party night zacząć czas:P
-
a ja popijam kawe...
(niedlugo spokoju!)
*mała juz mruczy.. przebudza sie....)
*mały wcina kinderka :P haha chwila i juz zniknie ;]
-
kawka wypita ale jedna to za malo na chwile obecna...spanie mnie meczy
-
ja jestem po fryzjerze.. pazury pomalowane na czerwono :D ide zrobic kawe bo usne.. a poza tym szykuje sie do wesela mojego kuzyna huhu ;)
-
a ja sie staram jaknajszybciej wszystko przeczytac zeby za bardzo nie byc w tyle na forum tylko pozostalo mi jakies 10 minut ;(;(;(
-
a ja w pracy siedze i jogurt jem :D
-
a ja szukam posta gdzie moge wstawic dwa linki do ciekawych stronek i du...blada niewiem gdzie
-
hmm dziwne też nie widzę tego tematu a był jak wół ..
-
-
A to jednak slepa nie jestem:)
-
-
zapozno teraz mozesz przelozyc,sorki:)
-
maly wkoncu zasnal wiec jak co dzien zasiadam do laptopika i wlaze na forum zeby pozyc hehe:D
-
moje male dziecie tez juz spi a ja patrze ciut w tv i wieksze ciut TUUUU na forum
-
jade jutro do mamy uczyc ja dalej pazurki robic-wiec szukam teraz modelek-ciekawe czy znajde odwazna :)
-
a mi wlasnie starsza corka kaze sie usmiechac do zdjec i ubiera potem w smieszne skorki moje lica hahahah o boze masakra
-
A ja skonczylam moje pierwsze zelki na stopach,ja niewiem jak to mozna tak sie meczyc:)A teraz sprawdzam poczte i uciekam ogladac na dobranoc horror ,,lustra,,bo kupilam a dziewczyny polecaly ze super:)
-
lubie horrory, Jade zajefajnych wrazen
-
ja szykuje sie na weselicho. :)
-
ja też szykuje się na weselicho :)
ale wczoraj grilla miałem litra na dwóch było :o :o :o :o :o :o
-
Oj też bym poszła ehh ale w najblizszym czasie nic sie nie zapowiada :(
-
ja sie pakuje, na 11 jeszcze klientka a po niej jede do rodzicow na kilka dni :)
-
Fajnie macie z tymi weselami. U mnie nikt nie chce się żenić;(.
Ja za chwilę idę na ryneczek po malinki i śliwki, bo nalewki będę robiła:). A potem jak zwykle wycieczka rowerowa.
-
ja dzis po pracy bardzo zmeczona,troche na dzialeczce na sloneczkua teraz relaksik;]
-
a ja kurde czasu na nic nie mam!! zaraz jade na basenik i moze wieczorkiem w koncu nadrobie te ogromne zaleglosci ....
-
ja właśnie wstałam z ogromnym kacem po wczorajszej imprezie:(
-
jestem w pracy jest luz wiec zajrzalam do was heheh
-
Wstawiam do albumu moje pierwsze prace nad pazurkami tylko tyle co znalazlam,ale koslawce bedzie z czego sie posmiac:)