prezent-info
mam wszystko i zero ikonki:/ lipa
Printable View
prezent-info
mam wszystko i zero ikonki:/ lipa
Asiu wydaje mi sie ze juz sie skonczyly prezenciki:(....ja wczoraj wklepywalam dla siebie a jak za chwile chcialam na konto mamy to juz mi wyszlo ze w moim miescie nie ma prezentow i musialam wybrac inne miasto....
możliwe, wczoraj wchodzilam i tez nie bylo. szkoda. chociaz nie wiem czy u was tez, u mnei ostatnio te mini produkty sprzedają normalnie na polkach, w cenie 3-4 zl za sztuke, albo i drozej..
tak oni maja takie serie mini niby ze to do podrozy:) w sumie fajnie bo wygodnie nie trzeba brac calych duzych opakowan tylko malusie :D...ale to nie sa probki bo na tcyh darmowych pisza ze darmowe a na tych na polkach tego nie ma bo sprawdzalam:P
hehe:D
a mi sie w koncu udalo pobrac kupony :)
ja dzisiaj odebrałam 3 paczuszki i jutro odbieram 4:)
a ja pojechalam w odwiedziny do siostry i u niej skozystalam i wszystko wypelnielam :)kupon juz mam teraz tylko na dniach jechac odebrac:skacze:
mnie tez sie udalo zarejestrowac :)
mam w koncu ten nieszczesny kod..
Ja jade w poniedziałek odebrać swoją paczuszke
a ja juz odebralam, siostra tez :) Zadnych problemow, wszystko ok :)
Najbardziej jestem zadowolona ze dostalam biosilka, z koleji najabrdziej intrygujący jest ten lifting pośladków. Jeszcze go nie probowalam, ale juz się bójcie, bo to ja, bede miala najseksowniejszy tylek swiata heheh :P:P
do mnie przyszły już tipsiki z misteromilano i żele z LNC. jutro jadę odebrać prezenciki z rossmanna.
złotko a te żele z LCN jak można dostać?
odebralam i swoj prezent.. i wszystkie probki podzieliłam po rodzinie haha..
Darmowe próbki Było parę stronek dalej, ale mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa jak wstawię jeszcze raz)
dzięki:] literówka ,myslałam że to LCN a to LNC
Ja już też odebrałam prezencik :skacze:
Na początku mi się nie ukazywał, ale wystarczyło uzupełnić nowe rubryki w swoim profilu i od razu się pojawił :)
dziewczyny a jak juz mam kod kuponu to prezencik bedzie na pewno na mnie czekał w wybranym punkcie czy to na zasadzie kto pierwszy??:huh:
teoretycznie bedzie czekał, ale raz mi się zdarzyło, że panie sobie wziely i powiedziały ze nei doszedl. zreszta teraz jak odbieralam, to mi usiłowała wmówić że do nich nic nie doszło, ale nie dałam się... jakiś felerny rossmann....:D
kodos jest tyle ile prezentow i jesli wydali kod na dany sklep jest to jednoznaczne z tym ze powinnas otrzymac prezent.....jesli cos kreca zawsze mozna to zglosic;)
ja zgłosiłąm i dostałąm niezwykle uroczą odpowiedź, że występują niekiedy problemy z logistyką... totalna olewka...
tez odebralam kuponik jutro pojde po prezencik
no i ja tez mam:skacze:
a ja ostatnio dostalam paczke ze streetcomu 2x proszek E i litrowy plyn do plukania...a dzisiaj dostalam maila ze idzie do mnie paczka z pieluszkami Pampersa :D:D:D
dziewczyny odnosnie prezentow to nieraz bylo za niby bledny kod .. raz drugi wbijala kasjera i nie wchodzil kod.. dopiero na innej kasie...
a ja czekam na lipton ice tea malinowa ze streetcom:)
ja sie wlasnie zalogowalam na streetcom ale nie mam drukarki wiec narazie nie wysle im oswiadczenia ;(( ;(
a tu macie link do nestle ale zostalo malo miast na slasku ;D
Nnisiaa ty sie zalapiesz bo jest w sosnowcu ;)
Nesvita - zielone kapturki
Tu temat o streetcom :)
http://forum.wzorki.info/kosmetyki/1...streetcom.html
przepraszam zagalopowalam sie ;P :*
tu macie jeszcze cos tzn jakies probki kosmetykow ja teraz zamowilam :)
http://probki.farmaurody.pl/index.html
---------- Dodano o godzinie 22:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:29 ----------
macie tu zreszta cala ta stronke ;) ktora faktycznie ma probki a nie reklamy google ktore sa oszustwem ;):kwiatek:
http://free.amciu.com/articles.php?cat_id=2
ja dziś odebrałam paczuszkę z rossnetu :D ale kolejnego kodu pobrać nie mogę ;(
Plusiu wiem wlasnie jak tu wpisalam posta to sie kapnelam ze byl chyba osobny temat:P..
Asik oswiadczenie wydrukuj sobie np naq xero ja tak robie;)
dzieki za namiar na probki zaraz bede probowac ...
oswiadczenie takze mozna spisac recznie..
eee to super to wysle im w poniedzialek ;) dziekuje za info a ciekawe czy powysylaja probki :D i wogole jakie one beda :D wczoraj tez odebralam z rosnetu ale bardzo malutkie te prezenciki ale i tak ciesza ;):leze:
http://www.ariel.pl/Odplamiacz/Zamow-probke/
Próbka ariela, ale to chyba trzeba o 00:00 zamawiać :D bo dzisiejszy limit wyczerpany :)
dziewczyny wytłumaczcie mi jak odbieracie te prezenciki z rossnet?? gdzie wy jakieś kody pobieracie czy coś ?? bo ja tego nie widzę
Wydaje mi się, że już ich nie ma :P
musisz sie zarejestrować, uzupełnic dane i zapisac sie na newslettery i co jakiś czas na panelu głównym będzie ikonka prezenciku. jak sie na nią kliknie to wyskakuje kod kreskowy do sklepu
dzisiaj załapałam sie na próbki ariela:]
A mi cały czas kazali wpisywać miasto i ulice ... wrr