Odp: nasze zwierzaczki :)
tyaaaaa moja Kicia kiedyś była kochana :) budziła zawsze jak za długo spałam z narzeczonym i nam łapki na oczy dawała;) a teraz jak ma humory, to potrafi ciachnąć zębiskami :P albo miauczeć w nocy i psuć wszystko :D wczoraj mi roleta odpadła z okna, bo łaził po oknie jak miałam uchylone na noc, zawał. xP
aaah czy on się kiedyś zmieni ;)
słodziaki z tych waszych zwierzaczków:):)
Moja mama w piątek znalazła szczeniaczka w kartonie na śmietniku.. rozumiecie to?? jak można być takim człowiekiem?? na szczęście jej koleżanka go wzięła bo mój pies jest zazdrośnikiem strasznym..
jak można taką małą kruszynkę zostawić na pastwę losu... :(
ja bym chciała sobie kupić jeszcze chichuachuę długowłosą :) może ktoś na forum się zajmuje hodowlą?
W smietniku jak w smietniku ale niektorzy brutale wrzucaja szczeniaki w worku do wody i jeszcze kamienie wkladaja by poszly szybciej na dno :( Masakra...
Dobrze, ze znalazl sie dla niego nowy dom :)
A moja świnka morska, która tu sie chwalilam niestety zdechla:( aż mi sie płakać chciało. Przyjechała moja mama i nie wiedziała ze nie wolno jej wystawiać na balkon no i świnka stała całe południe na slonku i sie ugotowala... Oczywiście mama nie chciała zle a wyszło jak wyszło:( a co do tych psów to mojego psa tak ktoś porzucił i przygarnelam go jest ze mną 15 lat!
Moj smrod w trakcie ciecia :D
Nie chcial sie dac scicac wiec rozlozylam na dwa dni...Pozostal efekt "welnianych gaci" :haha:
A przy okazji - Waszym psiakom, tez tak kleszcze atakuja ?
Moj mial juz 3 sztuki, wpore zauwazone i nie zdarzyly sie wbic :/:
Hahaha, smiesznie wyglada w tej wlosatej spodniczce.... Moja miala w tym roku jak narazie jednego kleszcza, ale zakrapiam kropelkami wiec moze to dzieki temu nie ma?
Świetne te "welniane gacie ":):)
rudzia bardzo ladny piesek:) no moj ma 15 lat a kleszcza nie mial ani razu
No ja wlasnie nie wiem co z tymi kleszczami...Niby mniejsze prawdopodobienstwo, ze w miescie nie ma a jednak...
Mam nawet szampon i plyn w spray'u na kleszcze i g..no :/:
Juz po jest caly obciety...Na krociutko, dlugosc jakies 5 mm. Jedynie glowa i okolice troche dluzsze ;]
słodziak mały:) mój już też obcięty ładnie:) Jeśli o kleszcze chodzi to też mam z tym problem bo mój łobuz strasznie biegający jest i lata po wszystkich trawach i krzakach..;/ no ale ostatnio kupiłam mu krople i obrożę na kleszcze i mam nadzieję że coś to pomoże..
Świetne te Wasze zwierzaki , a jakie fotogeniczne ,cudne jednym słowem . A to nasz kochany Jack Załącznik 42527 .
Rudzia ale łysol - nie wstydził sie do ludzi? Bo klientki piesek po strzyżeniu zawsze sie wstydzi i chowa jak ma krótkie futerko hehe
buterfly poczciwa mordka,. ale coś czuje ze łatwy we współżyciu nie jest czyli "ja tu żądze" :D
fotki pod tytułem "jak spać" :D szczurek to przez chwile myślałam że zdechł - serio :D
Załącznik 42846Załącznik 42847Załącznik 42848Załącznik 42849Załącznik 42850
a ja mam nowego psiaka :D tz. tata a nie ja :P doberman czekoladowy :D puki co malutki bo ma 3 miesiące :D jak zrobie fote to dam na pewno :) bo jest przesłodki :) a jak już jesteśmy przy przy spaniu to patrzcie na mojego kota i mojego esk :/
Załącznik 42854
o jakie to slodkie fajny kociak
katarynka89 z tego zdjęcia wynika że to kot eksmitował Twojego eks:DEmilia B. masz rację ,dolicz jeszcze męża z pod znaku lwa i można czasem zwariować :crazy:, a Twój brązowy bokserek jest cudny, kiedyś miałam takiego;(
Emi wlasnie nic takiego nie robi...W sumie nawet glupieje bo lezej mu i wiecej tylkiem moze rzucac przy bawieniu :D
No i chwala ze takie krotke, bo jest mniej mycia jak wraca z dworu, gdy pada :P
No ale juz pol miesiaca po scieciu wiec taki lysol nie jest :)
Szczury - no nie moge z tych fotek, jakie swietne ujecia :) Jakby wiedzialy, ze bedziesz robic im fotki, szczegolnie na pierwszej...
A pieski super !
Emcia - 3 fotka szczurka.. rany no az mam chec go wycałowac :]
Kurcze lubie ogladac koy i bawic sie z nimi, ale tylko u kogos, sama jakos bym nie chciala miec.. ciekawe czemu..
Emilka... szczurki zawodowe ale to makro pyszczka przypomniało mi moja Gandzie świętej pamięci :) i aż się łezka w oku zakręciła:placz::placz::placz:
Dzięki :D w imieniu szczurków i psiaków hehe a zwróciłyście uwage na fotce szczuraska ze zbliżeniem jakie ma szpicki hehe :D
Emilia hahahaha pies na drugiej focie powalił mnie:haha: wyglada jakby sie połamał, słodziak:D