dzisiaj zaopatrzyłam się w parafinkę :) pomorańczowo- brzoskwiniowy zapach
Printable View
dzisiaj zaopatrzyłam się w parafinkę :) pomorańczowo- brzoskwiniowy zapach
Ale kolorowo:o
wow Emist poszalałaś:D
moje najnowsze, za 8zł. zobaczymy jak będą malować, w kolejce zakup akwareli:)
Muszę się wam pochwalić co ja dzisiaj całkiem przypadkiem znalazłam :D:D
schowany między blokami, nowo otwarty a właściwie jeszcze nie otwarty skle4p ze wszystkimi akcesoriami, żelami, akrylami itp do pazurków :skacze: :skacze: :skacze: mój mężczyzna doszedł do wniosku, że musi zmienić pin do karty bankomatowej albo sejf kupić:D
Stałam sobie taka przyklejona do szyby i obserwowałam co tam ciekaweg jest i jest wszystko i dużo . . . i wydaje mi się, że sprzedają tam żele allepaznokcie, jeżeli jest to możliwe. Tak mi się wydaje po opakowaniach. Wydaje mi się- bo mój wzrok sokoli nie jest a regały były na przeciwnej ścianie i opakowanie żeli byly coś w desen allepaznokci:skacze: :skacze: :skacze:
ok:) kupione w nl. masakra jak u nas zawyżają cenę:(
Dzisiejszy nieprzemyslany i spontaniczny zakup :porazka: Zobaczymy czy da sie tym malowac po pazurach.
Załącznik 11867
super, czekam na efekty!!:D
moze akurta beda fajne :) ja jakos nie mam rzekonania do farbek w tubkach bo sie wlasnie przejechalam ... ale ladnie wygladdaja hehe
paczka z allegro i słeter:DZałącznik 11868
Załącznik 11869
no tusia szalejesz :D ja wlasnie czekam za torba z allegro , a co njzabawiniejsze to z tydz temu licytowalam ja bo tania baardzo za 8 zl :p wiec sobie zrobilam dyszke i zapomnialam a tu patrze ze 3 dni temu wygrana aukcja... tak wiec bede miec torbe za lacznie z kosztem przesylki 18 zl hahah
eheheheh, super zakup dzidzia:D
Też tak właśnie czekam na paczkę z allegro i ciekawa jestem kiedy przyjdą mi te moje pierdółki :P
ja na moje butki czekam i na ebaya..:/
tusia fajny sweterek!
hejka witam wszystkie laseczki ja ostatnio zakupilam wlosy indyjskie na mikroringi i je zalozylam zarabisty efekt a moj facet zachwycony....
Tuśka, fajne zakupki:]
Agnes82 - zrób foto "tegoczegos" bo kompletnie nie wiem o czym napisałaś:] a ciekawam:]
koniecznie pokaż fotkę, słyszałam że indyjskie są najgorszej jakości a najlepszej skandynawskie, ale nie wiem czy to prawda?
A ja osttanio zakupiłam nowa lampe specjalnie na warsztaty, zeby wstydu nie bylo ze starym brudasem. Kupilam jeszcze naparstki do sciagania pazurow.
Zdjec nie wrzucam, bo kazdy wie jak to wyglada:)
tez z checia zobacze zdjecie;) mi przyjdzie lampa i rozne gadzety w przyszly poniedzialek:D i zabieram sie do roboty:) ale nie kupowalam w polsce tylko tata zamowil mi w anglii:) a ostatnio dorwalam fajne spodnie hihi :):P:)
a ja mam chęć kupić taką szafeczkę i przeznaczyć ją na ozdóbki do pazurków ale cena mi narazie nie odpowiada (105zł) :( może któraś z was widziała gdzieś takie szafeczki taniej?
105 zł. to faktycznie dużo jak za taką plastikową szafeczkę. Popatrz na stronie ikei, bo widziałam tam kiedyś szafeczki za ok. 115 zł. ale o wiele większe(zmiescilabys tam sporo sprzetu;) ) i z innego materiału łatwgo do utrzymania czystości
no, takie rzeczy popatrz na stronach ze sprzętem biurowym
Iwa a może taki pojemnik by Ci odpowiadał i cena nie powala:D
Regał Pojemnik z szufladami, szuflada WYPRZEDAŻ (821520256) - Aukcje internetowe Allegro
az sama sie nad nim zastanawiam:D;)
albo cos takiego:huh: 10 x ORGANIZER NIEBIESKI, POJEMNIK SZUFLADKI (821614517) - Aukcje internetowe Allegro
a takie pojemniki widziałam kiedyś u jednej babeczki w salonie,jakis czas temu w biedronce były podobne po 15zł