Piękne macie te miejsca pracy. :) Można pozazdrościć. :)
Printable View
Piękne macie te miejsca pracy. :) Można pozazdrościć. :)
Ivonka alez oczywiscie ze jest :) jest boski dlatego pyta.łam :) baardzo ciekawie zrobiony :)
Iwonko piękny ten twój salonik... i w pierwszym i w drugim wydaniua jest suuuuper!! z pewnością klientki się w nim czują luksusowo
Ivonko kwiatki na ścianie robią furrore! super!
Jeszcze raz dziękuję :*
Jestem właśnie po przeprowadzce.
Mam wrażenie że cały świat był przeciwko mnie przy tym remoncie :porazka:
Począwszy od tego że musiałam skuwać tynk co cegły, gość który miał mi robić karton gips zabrał mi klucze, zniszczył mi ścianę działkową do łazienki i olał w środku pracy, spaliła mi się instalacja elektryczna kończąc na tym że jeszcze dzisiaj wyrwałam klamkę z drzwi wejściowych pozostając na zewnątrz z zatrzaśniętymi drzwiami :huh: i bratem w środku żeby było zabawniej :huh: a wyjść przez okno nie mógł bo mam kraty :huh:
Ale pierwsze pomieszczenie ruszyło. Jak na razie ciasne ale własne. Kiedy ruszy drugie będę przeeeszczęśliwa:D
Zdjęcia przed i po:
Współczuję tylu straconych nerwów:przytul:. Jednak pamiętaj, że jak się już nazbiera całe zło do kupy, to potem może być tylko lepiej. Więc głowa do góry, uśmiech na twarzy i powodzenia w nowym miejscu życzę. Różnica jest kolosalna:ok::ok::ok::)
gratulacje pieknie jest:D sliczny wzorek na polce z wacikami:D:D
Ladyss miałaś przeprawę, ale udało się :skacze: Mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa w swojej pracy i spełniona, bo gabinecik na prawdę uroczy ^_^
nie zazdroszcze problemow ;)
ja tez mialam ciut pod gorke z lokalem, ale teraz ciesze sie jak dziecko:D
na szybko zrobilam fotki samych pokoi zabiegowych, bede miala chwilke czasu to zrobie ladniejsze calosci i w dzien;)
moje nowe lokum i wreszcie wiecej przestrzeni:) z 12m2 przeszlam na 68m2
agulusia super gratuluje własnego kącika ;)
Dziewczynki super macie gabineciki :D
To teraz mój - też trochę przeszłam przy tym remoncie, no i cały czas coś bym tam jeszcze zmieniła, ale póki co jest tak:
1. zabiegowy
2. manicure i makijaż
wow dziewczyny ale ekstra macie ...
Wisienka bardzo mi sie podobaja zdjecia tej Twojej salonowej metamorfozy !
Ja tez bym chciala cos stworzyc, zalozyc ale nie mam funduszy na to :(
wisienka...
kurcze extra!
ja też marzę o swoim kąciku :( ale no ja już sama nie wiem co robić.. Będziemy dom stawiać na wsi i nie wiem czy ma sens cos otwierac na wsi . W Rzeszowie też lipa , wydaje mi sie ze w wiekszych miastach jakoś tak lapiej jest się wybić. albo myśleć też coś zza granicą w Londynie :( tylko znów problem z jezykiem;/
Śliczne te Wasze kąciki :) aż miło popatrzeć na zdjęcia przed i po remontach :)
wisienka swietnie, kolorystycznie fajnie sie zgrywa:) tak sterylnie i swiezo:)
ja wam 12go wstawie swoj kącik pracy, bo wtedy otwarcie salonu, w ktorym bede, ale mam stresa huhu:D
bylam dzis w salonie, w ktorym bede robic juz jest w miare ogarniete po remoncie:) co prawda jeszcze sie tam nie przenioslam, ale mi sie podoba:) fotki tylko dwie bo tak na szybkiego robione:) stolik moj mi sie podoba najbardziej:)
edit: wybaczcie za post pod postem :kwiatek:
No stolik piękny:) ale ile czyszczenia będzie:)
piękne saloniki!! aż oczka ciesza :) nic tylko tłumu klientek życzyć :)
Cudny ten stolik :love:
dziękuje :kwiatek:
no milenka masz racje:D czyszczenia bedzie co nie miara:d hehe
stolik po prostu rewelacja!!! :love:
rudzielcu gratuluje i życze duzo klientek :* stolik super ;)
dziękuje kobitki:)
jestem tak przejęta, że aż się boję:D no ale trzeba iść do przodu:) nie ma co:D
:kwiatek: