sylwus zalezy co lubisz ;) wg mnie ok bedzie hs4, szybciutko wiaze nie jest kaprysny :)
Printable View
sylwus zalezy co lubisz ;) wg mnie ok bedzie hs4, szybciutko wiaze nie jest kaprysny :)
Ja uwielbiam B ultra plus :) dla mnie najlepszy na chwilę obecną :)
a ja też w sprawie kleju, zużyłam 2 buteleczki kleju z cosmo sun- u i w poszukiwaniu czegoś innego kupiłam hs5 - jedne klientki bardzo zadowolone innym się sypią, kupiłam polecany przez którąs z Was maxlashes i prawie wszystko się posypało - poprawiam cały tydzień, boje się że strace klientki nie wiem już co robić:(
mi tez lecialo, przerzucilam sie na hs4 i jest ok, moze kleju wiecej dawaj?
kamzu mozliwe ze za malo kleju dajesz ;)
Kamzu żadna z nas nie zachwalała Tobie kleju Maxlashes - ba nie mamy takiego kleju w swojej ofercie.
Hs 5 jest super klejem, ale niejednokrotnie wspominamy, ze bywa kapryśny w zależności od upałów, wilgoci w pomieszczeniach oraz ilości nabieranego kleju.
Do niezawodnych klejów zaliczają się dwa kleje hs4 oraz B Ultra plus od Evo o czym niejednokrotnie wspominałyśmy w naszym wątku
dziękuje Dziewczyny za odpowiedzi! tobie Edytko za wszystkie porady i tobie Marchewkowa za telefon :) Jesteście kochane :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
w panice jednak wróciłam do cosmo sun -miałam wczoraj 2 nowe klientki nad którymi długo pracowałam żeby przyszły do mnie na rzęsy z innego salonu gdzie robią kobietą masakrę na rzesach więc nie mogłam sobie pozwolić na błędy, a że są nowe to nie uczulą się od długiego stosowanie tego samego kleju :D
Dziewczyny czy wy nie macie w planach wprowadzić jakiś płatności internetowych? Już chyba 3 raz podchodzę do zamówienia u was i rezygnuję w obawie, że nie dojdzie przez te wszystkie potwierdzenia nadań i później dochodzące przelewy.
Gorzka wszystko mamy, ale do tej pory nikt nie zgłaszał takich potrzeb, ktoś komu bardzo się spieszy najzwyklej w świecie wysyla nam potwierdzenie przelewu :)
Dodałam nareszcie wszystkie mini paletki.
Mamy już dark browny mini i kolorowe nowe 3-kolorowe mini paletki i brokatowe... i two tonesy zielone:)
MINI PALETKI - EVOLASHES
Tak wiem, ale ja np mam Mbank, który przelew do dnia następnego traktuje jako "w trakcie realizacji" i zawsze mam z tego tytułu problem bo nie każdy wierzy w taki przelew. Dodatkowo ja się często budzę na ostatnią chwilę i boję się, że wy zobaczycie później i paczka nie wyjdzie a zazwyczaj jak zamawiam to na ostatnią chwilę i nie mogę sobie pozwolić na to, że coś nie pójdzie :)
Ale dobrze, że macie w planach :) może akurat jak urodzę, odchowam i wrócę to już będzie i jeden stres z głowy :D
Było zgłaszane Edzia, było :(
Dla mnie np to ogromne utrudnienie :(
Wysłałam Ci mail 2dni temu i czekam na odpowiedź. :/:
O i ja bym chętnie korzystała z płatności internetowych ;)
Ja również ;)
Działamy w tej kwestii już dla WAS :)
GOrzka my tez mbank mamy to kaska jest akurat online :)
Mucha kochana ja już się wygrzebuję ze sterty maili, dzisiaj od 8 do 20 kleilam :)
Dziewczyny drogie, od wtorku bedzie dostępny u nas serwis "przelewy24", usatysfakcjonowane?:przytul::przytul::przytul:
Chcemy tu u nas pogratulować naszej instruktorce Edycie Maślewskiej w związku z zajęciem pierwszego miejsca w mistrzostwach Polski w aplikacji rzęs metodą 1:1. Dziewczyna- świetny fachowiec, ciuchutka- pojechała i.. wygrała. Ja myślę, że należą jej się duże oklaski.
Nam z dumy i wzruszenia łza się w oczku kręci. Edytko kochana-brawo!!!
Mega gratulacje!!
Zasłuzone w 100% :) Edyta swoją skromnością zauroczyła nie tylko jurorów, ale i nas :) Cieszymy się i pękamy z dumy :)
A dla naszej odważnej instruktorki szykujemy niespodziankę
Gratulacje :) Zasłużyłaś :)
Dziewczyny myslimy nad wprowadzeniem podstawowych produktów do paznokci (metoda żelowa, akrylowa - bez szaleństw, kolorów, brokatów itp.) - firmę już mamy sprawdzoną, jesteście za?:)
Ja jestem za. Zawsze jakiś nowy kolorek żelu by się zamówiło przy okazji :)
Jesli macie sprawdzone żele to jestem jak najbardziej za :-). Zmiany są dobre od czasu do czasu.
.......................
Stylizacja Paznokci i Rzęs - iza281 - blog dostępny pod adresem iza281.pinger.pl
to trudne wyzwanie bo każda z nas ma swoje kosmetyki i firmy
ja kila znam więc co i jak udzielę informacji\\\\
GRATULUJĘ pomysłowości bo w dzisiejszym czasie kosmetyka to szerokie pojęcie!!
Postaramy się w najbliższych kilku tygodniach ogarnąć i ruszamy. Na razie będą to podstawowe zele marki , na której obecnie same pracujemy (już od blisko 2 lat) więc tymbardziej wiemy, ze są ok :)
Dzięki Dziewczyny, ze z nami jesteście
Edzia i Kurka,
dziękuję za szybką przesyłkę i super gratis, mam nadzieję że szybko będę mogła go przetestować razem z zielonymi rzęskami ombre, wyglądają super i w dotyku delikates, czy raczej "delyszys".
Ale nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała, zamawiałam również two tones zielone 0,15 a dostałam 10-14 o gr.0,15 i 9-11 gr.0,2:) zabrakło czy Edzia próbuje mi dać do zrozumienia, po naszej ostatniej rozmowie, że 0,2 to nie taki diabeł straszny:]
Pamiętacie o moich czerwonych ombre?;)
Maksik dokładnie tak jak myślisz :)
:) jak Ty mnie znasz :) czerwone zamówimy i damy znac jak już beda