dziekuje dziewczyny.
25 zlotych.. a kto to kupi:skacze:
teraz to mnie zescie zakrecily, no...
nastepna:
Printable View
dziekuje dziewczyny.
25 zlotych.. a kto to kupi:skacze:
teraz to mnie zescie zakrecily, no...
nastepna:
przepiekne kuro!!!! pójda i drożej
Kuurka znowu po Tobie mam cośś wstawiac az wstyd ale oki na razie są jedne bo ni mam czasu
Źle się maluje po drewnie źle.. pazury / kartka to pikuś ...
Noi dziekuje pluszak, dziekuje. Sa cudne,to cieniowanko te plateczki.. mrrrrrr:love:
Plushaczku- przepiękne kolczyki, z stylem etno i folkiem się kojarzą. Bomba:yess:
Kurko- trzeba się cenić, myślę, że 25zł to minimum za takie arcydzieło rameczkowe;)
Qra żesz się zawzięła na te ramki :D przecudne są!!:love:
Plush - miodzio kolczyki :ok:
kurka super ramki, druga ładniejsza
plushak kolczyki cud miód
nie wiem za ile to by poszło, ja kiedyś zajmowałam się decoupage i powiem szczerze, że było ciężko, niby ręczna robota, ale ludzie tego nie doceniają
Kura - świetne ramki:D kwiatuchy śluczne jak zawsze !! :szczena:
Plushak - tez chce takie kolczyki :d świetne !! :D
dzikakura, cudowne, przepiękne te Twoje ramki :) każdy by chciał mieć takie cudeńko w domu.! :)
chyba tego jeszcze nie było:]
netus piekne te zdobienia :love: przyda sie jak mi farbki przyjda :D
Super prace Dziewczyny:) a to moje ćwiczonka :D
MadaPP, całkiem niezłe Ci wyszły te kwiatuchy :)
Mada bardzo ładny efekt :)
Mada śliczne te ćwiczonka :mml:
bardzo ładne mada
moje dzisiejsze ćwiczonka
Prześliczne:love:
Aniu bardzo fajnie :)
czarny z bialymi rozyczkami extra :)
i jeszcze :P
zgadzam się z gattiną. :) ładnie wycieniowane tło. :)
Anna Kula, boskie. :love:
Anna Kula, śliczne :)
MadaPP, kolejny też fajny :)
Cześć dziewuszki, a to moje ćwiczonka farbkowe. Nadal jestem w trakcie poszukiwania odpowiedniego pedzelka :)
http://img24.imageshack.us/img24/3715/maj033a.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
emilia :wow: mloda forumowiczka ale jak wyskoczyla to pojechala:D to teraz prosimy aby w krok po kroku pokazaly sie twoje dziela o tak wlasnie :D
madzia bardzo fajny wkiatek i swietne polaczenie kolorow.. totalny folk:]
emilia a mi sie wydaje, że już odpowiedni pędzelek jednak masz :P
śliczne:)
Tak tak młoda forumowiczka, bede miec chwilke to stepiki porobie
Porob, porob emilka, stepiki na wage zlota:skacze:
Julcia kochana, musze je zmieniac bo sa jakby kilkurazowego uzytku, dlatego szukam wiecznego:skacze:
Emilka, wiem o czym mowisz, miotla sie robi, wloski odstaja po kilku razach i po ptakach;]
ale na to jest sposob, jesli widzisz, ze podczas malowania plaszczyzna pedzla sie jakby rozwarstwia nie jest (jak na neigo patrzec z profilu) cieniutki to znaczy, ze czasteczki farbki akrylowej dostaly sie miedzy wlosie. Koniecznie wymyc, nawet w trkacie malowania, bo jak zaschna, to rozpychaja profil pedzla, potem juz nic nie zrobisz (ja myje najpierw pod woda, a resztki zmywam acetonem technicznym), potem ulozyc na mokro, potem naniesc odrobine zelu (tak, zelu ktorym robisz pazury) i w ciemne miejsce, beda sie trzymaly jak trzeba
Mada - śliczne malowanki :)
anna - jestem pod wrazeniem :ok:
Emilia - piękne pazurki-wysoki poziom...ale teraz będzie problem...3 Emilia :D :D
O! dzieki za cenne wskazówki, mam nadzieje ze dzieki temu starczą na dłużej, ale jesli juz jest po nich to kupie nowy 3 zł do przezycia :)
Emilko piękne imie masz :kwiatek:
ty tez hi hi :D ;)
Emila super :skacze:
emiliawawa, piękne :) widze, ze jesteś z Warszawy, chcesz mnie nauczyć? :D
bardzo mi miło, chętnie bym ci pomogła ale jak sie dobrze naucze malowac zaraz ide zrobic jakiegos stepika moze to bedzie pomocne :)
emiliawawa, no co Ty, dla mnie to co robisz już jest świetne, bo ja wcale nie umiem ;P A zdradzisz jakiego pędzelka używasz?
Emilko przybywaj http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...rumkowe-6.html ! ;P nauczysz Nas :skacze:
O warsztaty forumkowe fajna sprawa :)
pewnie ze zdradze, farbki tez z tej stronki biore:]
Pędzel serii 2113 nr 2
emilia ja juz chwaliłam twoje uzdolnienia poprostu wymiatsz.... pozdrowionka