Dziewczyny super przemiany, jestem pod wrażeniem :)
Printable View
Dziewczyny super przemiany, jestem pod wrażeniem :)
Ladyss, swietnie Ci poszło! Pazurki wogóle miały szeroką płytkę, z tego co widać na zdjęciu. A teraz są smukłe i pięknie się błyszczą i bardzo podoba mi się to zdobienie.:love: Świetne!
Ladyss świetnie sobie poradziłaś:) przed okropne, ale po cudne:love:
karolaj-sliczne wyszly
ladyss-w zyciu bym nie powiedziala ze naturalna plytka byla wlasnie taka ...bo rezultat po metamorfozie jest zniewalajacy-dla mnie przepiekne:ok:
normalnie mnie urzekły (komentuje je już 3 raz :D ) i po raz kolejny napisze, ze są piękne :)
a ja cały czas się bałam ogryzków, ale zaryzykowałam kupiłam cover z Sun Flowera (choć z koloru zadowolona nie jestem :/: ) i oto moje dzieło, może cudo to nie jest, ale klienta była zadowolona co mnie ucieszyło :)
i czego się bałaś- wyszły rewelacyjnie :) brawo :ok:
Woszczurek super metamorfoza bardzo ciekawy kolorek malinka ?:love:
purpurowy róż z allepaznokci 12. Ĺźel kolor róşowy - Allepaznokcie.pl
ale aparat niestety nie chciał zrobić fotki zeby kolor wyszedł jak w realu :/:
Askar- dobra robota :)
Mi sie Askar bardzo podoba. Fajnie ze sie przemoglas, he he
ja tez teraz covera uzywam, choc na poczatku wolalam dluzsza plytke
Istny hardcore... :blink:
Zuuzaneczka ale napracowałaś się, takie śliczne wyszły ci one:) i ten kolorek cudny, taki delikatny
Brawo Zuzaneczka! ślicznie wyszły! widać że włożyłaś w nie dużo pracy;) Super:ok:
Zuza wow, świetnie sobie poradziłaś...a pazurki przed masakra :)
Zuzaneczka no masz rację, że hardocore :/:
wyszły niesamowicie delikatnie i na pewno klientka zadowolona z takiej metamorfozy.
Gratuluję :kwiatek:
Zuzaneczka wielkie brawa dla Ciebie ,swietnie sobie poradzilas.
Askar bardzo ladne przemiana :ok:
Woszczurek twoje prace to poprostu nic dodac nic ujac, poprostu boskie!
Zuzaneczka, już widziałam je na blogu, świetna robota, dłoń nareszcie wygląda jak trzeba :)
A to paznokcie 16latki, jej mama przyszła do mnie z prośbą o zrobienie "czegoś" z paznokciami córki, tłumaczyła się tym, że Pani psycholog poradziła jej zrobienie córce paznokci sztucznych- nic dziewczynki nie mogło odwieźć od obgryzania paznokci, odmówiłam bo nie za bardzo wierzyłam w słowa tej Pani. Ale wyobraźcie sobie, że wróciła z karteczką i pieczątką od Pani psycholog, że to są faktycznie jej słowa...
Było ciężko...:(
Askar super robota!
No zaskakująca sytuacja z tą karteczką, ale dobrze że dziewczynie zrobiłaś, może teraz nie obgryzie.
ja miałam ostatnio też klientke gryzaka, i ciekawa jestem czy nie obgryzła akrylków;]
dobrze sobie poradziłaś :ok: znerwicowana dziewczyna musiała być...
Ałć jaka płytka... ale metamorfoza fajna, mogłaś niektóre jeszcze pilnikiem dopieścić po bokach, ale ogólnie dobrze sobie poradziłaś :)
martek, dziękuję bardzo za dobre za rady :przytul: ja i tak tańczę z radości, że coś utworzyłam, :tancze:ta dziewczynka, siedziała naburmuszona i co chwila zabierała ręce, oglądała i dotykała
w sumie na końcu wyglądała na zadowoloną :yess:
ale obiecuję poprawę z tymi boczkami :)
Askar jest takie brzydkie powiezenie ze z gów.... sie twarogu nie zrobi!!!
doskonale pasuje do tej metamorfozy
super sobie poradziłas !!!
zuzaneczka świetnie wykonałaś pazurki też mam 1 taką klientkę która ma jeszcze bardziej wygryzione paznokcie i jak przyjdzie to aż mi sie kolana uginają hehe ja sie naręcze a ona po tygodniu już z ciąga bo ją nosi
askar poradziłaś sobie wyśmienicie, ale pierwszy raz się spotykam z takim zaleceniem
Askar i bardzo ładnie dałaś radę :) ciekawe czy czasem takich też nie zgryzie ... oby nie.
Ja tez Askar gratuluje, no nielada wyzwanie to bylo. czekamy niecierpliwie na dalsza czesc tej historii - czyli czy dziewczyna tych nie obgryzla :D:D
Aśka gratulacje!! Miałaś wyzwanie ale poradziłaś sobie świetnie :ok: :)
Dziewczyny jesteście kochane!! :przytul:Dziękuję za miłe słowa, dzięki którym już nie będę bała się ogryzków i chętniej się do nich zabiorę!! :kwiatek:
Moje gratulacje . Świetna robota ;)
Askar - dobra robot :) może w końcu zostawi te pazurki w spokoju :/: ja nie wiem jak kobitki zgryzają żel czy akryl??
a tu takie, robione przeze mnie :)
ale i tak błędów widzę że ho ho!
A do tego co chciałam osiągnąć to im baardzo daleeekoo :/:
strasznie trudna płytka, No ale sobie poradziłas :) Ja bym pewnie jeszcze boczki zwęziła, żeby pazurki wysmuklić ale to już rzecz gustu :)
zwężałam je i zwężałam a i tak jakieś takie wyszły... trzeba ćwiczyć - innej rady nie ma :)
Red i tak niebo a ziemia. Odrazu inaczej. Ale przy tak króciutkich to albo z frencha zrezygnować albo zrobić cienkiego i bardzo wyciągniętego ;) Jak dla mnie metamorfoza jest ok.
wkrotce czeka mnie trudna metamorfoza,dziewczyna z obgryzionymi pazurkami,paznokcie znikome,nie wiem jak sobie poradze
doskonale zdaje sobie sprawe z tego jak trudna jest taka płytka... moja Ania taką ma... też było mi ciężko coś wymodzić... a boczki trudno spilowac przy tego typu plytce bo jest krótka a szeroka i przy odrastaniu bedzie odstawać a i moze odpaść caly pazur :/:
do takiej płytki najlepsza jest dłuższa "rehabilitacja"
jesli przez kilka miesięcy zastosujesz budowę akrylową i dość mocno bedziesz zaciskać tunel, mysle ze kształt sie poprawi...
niestey moja Ania nie mogła miec akrylu wiec zostawał zel. spróbuj namowic Panią na akryl:)
red ale miałaś pracę, pazurki tragiczne, ale poradziłaś sobie niexle, na pewno jest lepiej niż było