chetnie zobacze
Printable View
a ja zrobiłam sobie pazurki i teraz siedzę i przeszukuje forum.:skacze::skacze::skacze:
a ja dzisiaj wypoczywałam na hamaku :) teraz jem kanapki i mnie guzik obchodzi to, że jest późno ;P
a ja dochodze do siebie. wszystko mie boli i nic mi się nie chce a jeszcze dzieci dają czadu.;(;(;(;(
rano bolala mnie glowa a gdy przeszla to zaczely bolec oczy cholercia
a ja powalkowalam testy na prawko i siedze sobie.
a ja teraz chyba pobiegne do empiku moze bedzie jakas nowa gazeciorka pazurkowa hehe
ja chce pocwiczyc z farbkami akrylowymi jakies wzorki,pozniej zakupy
no i mam nowa akademie paznokcia:)
a ja zmęczona...... wszystko mnie boli ;(
a ja dzisiaj przez trzy godziny kosiłam trawnik masakra:(:(
raczej sobie nie poćwiczyłam bo kosiłam traktorkiem:P
na początku jest fajnie tylko jak masz kosić przez rok co 2 tygodnie to masakra
to się nalatasz współczuję. Mój ojciec prowadzi szkołę dla psów i nie wyobrażam sobie kosić ośrodka kosiarką spalinową
u mnie już wszyscy goście się porozjeżdżali i tak pusto i cicho w domu posprzątałam troszeczkę a teraz na spokojnie czytam forum
za jakieś niecałe półtorej godzinki Mała test na prawko zdawać będzie :skacze: I niedługo wyniiiikiii... kto się denerwuje?? ;P
ja nie wysyłałam fotek na konkurs ale trzymam za was kciuki dziewczyny
szpila ale jesteś spyrtana. widać ze się denerwujesz i chciałabym zobaczyć ile zostało z twoich szpicy.:skacze::skacze::skacze::skacze:
zrobiłam tylko jednego ;P Nie wytrzymałabym długo z taki dłuuugimi i do tego z jednym wzorkiem :D Zrobiłam sposobem Anny O. ;P Pomalowałam lakierem bezbarwnym 2-3 razy na drugi dzień małe podpowietrzonko , no i... ciach :D Zerwałam se bo mnie wkurzał :D Z moim naturalsem nic się nie stało :D
Ciekawe kto wygra... hmm..... :*
Wszsytkim powodzenia życzę!!
---------- Dodano o godzinie 17:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:46 ----------
jeszcze tylko godzinka i około 15 min. do testu małej... ;P hehe
szpika może sobie odliczanie włączysz. takie do 24.:skacze::skacze::skacze::skacze:
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
nie chodziło mi o budzik tylko zamiast paska z dietą na pasek z odliczaniem czasu:skacze::skacze::skacze:
ja tez juz nie moge sie doczekac
a Mala ma wyklady a nie test Kamis sie pomylil
gdzies tu na forum przeczytalam pare min temu
---------- Dodano o godzinie 16:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:28 ----------
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...onkurs-39.html
hehe najwyraźniej źle kontaktuje trochę :D
skonczylam pazury,fotka bedzie pozniej,zaraz wsiadam do karetki i pedze do pracy,niedlugo bede:D:D
ja sie wlasnie relaksuje w wannie... a zdjatka tipsiorow wrzuce jutro jak bede miala czas.. choc kiepsko to widze!! normalnie zesraly sie te baby z tymi tipsami !! nie no nie narzekam chociaz sobie zarobie :D
dzidzia wszystkiego sa plusy i minusy
czekamy na wyniki
hehe szpilunia nasza chyba najbardziej zniecierpliwiona :D
no lepiej żeby żadnej dziury nie było :skacze: bo później jeszcze na szefostwo zgonisz hihihi i Ci krzesło nowe będą musieli sprezentowac ;P