ok wstawie fotke jak tylko dotrą i oczywiście jak będę w miare w nich wyglądać:D
Printable View
ok wstawie fotke jak tylko dotrą i oczywiście jak będę w miare w nich wyglądać:D
moje zakupy:] akryle SF od Eli,Załącznik 18008
żele, pędzelki od samaron(dziękuje za gratisiki:*)
Załącznik 18009
i pędzle zakupione na warsztatachZałącznik 18010
szufladki z Leroy Merlin..kropla w morzu potrzeb:DZałącznik 18013
Tuska bank obrobiłaś:wow::D
A to moje zakupy z ostatniego miesiąca :) ( i całe oszczędności :() ciuchy , torebki, kolczyki, jakieś pierdółki do paznokci i nowy domek dla mojego chomika :)
tusia4ever, trzeba było mówić, ja mam takie 3 zestawy szufladek :D
justynka101, tuniczki: pierwsza i czwarta super są. W jakimś sklepie kupowałaś? :)
co do butów z deichmanna, to muszę powiedzieć, że te granatowe ładnie się prezentują. :) a tych wszystkich al'a rzymianki nie było jeszcze, a byłam w sobotę.
justynka, poszalałaś. :) fajne koszule. :P ta szara podoba mi się szczególnie :)
niestety nie podam Ci nazwy sklepu bo to nie są firmówki tylko z takiego zwykłego sklepu :) ale widziałam ich pełno na różnych rynkach i ryneczkach więc może u ciebie też są. Nawet widziałam je ostatnio gdzieś na allegro .
tu są podobne tylko troszke inny fason :)
S M L XL KOSZULE TUNIKI KOSZULA W KRATĘ KOLORY S (940657030) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
---------- Dodano o godzinie 22:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:38 ----------
a tu taka jak moja :) HIT JESIENI KOSZULA TUNIKA KOŁA poleca kreator XL (944687417) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
w Orsay takie koszule widziałam:]
justynka101, ach rozumiem :) Na allegro nie opłaca sie kupować, bo podobne nawet widziałam w firmowych sklepach to były do 80 złotych tak max, a na bazarkach do 50 zlotych widziałam. A to jeszcze koszt przesyłki dojdzie i czas to dupa :P
ja kupiłam w małym sklepiku za 40 zł :)
justynka101, no to się opłaca :) U mnie niestety na bazarkach nie ma kolorów, same podstawowe i dla mnie zbyt nudne są, no i nawet czasu nie ma, aby iść porządnie na zakupy :(
biedna ty..:glaszcze: ;)
A ja właśnie złożyłam zamówienie w Oriflame:)
I w ten oto sposób znów wydałam pieniążki,chodź miałam składać na zestaw do paznokci:/:
Zamówiłam sobie:
Krystaliczną emalie wierzchnią
Emalie utwardzającą paznokcie
Czarną torebkę,chodź dla mnie to bardziej torba bo jest o wymiarach 43x21x26 cm;)
Justynko śliczna kamizelka,ja już chyba od roku chodzę z zamiarem kupienia sobie takie,ale ciągle mam problem z jej kupnem:(
Zapomniałam dopisać,że miałam również opcje zmówienia kuferka za 60zł,ale jednak zrezygnowałam bo nie zmieściłaby mi się lampa do niego:(
Jest o wymiarach 30x20x20,a lampa jest szeroka na 22 lub nawet trochę więcej;(
Ale może któraś z Was jest konsultantką Oriflame lub ma dobre układy osobą rozprowadzającą kosmetyki i był by nim zainteresowany to informuje,że jest taka promocja;)
to dziewczyny ja dodaje real foto tych moich alladynek z japan style.
Znalazłam na szafie dziewczynę w nich
fajne spodenki :)
choco ale masz cudowną gilotynkę :love:... ja też chce taką :D
Świetne są bardzo mi się podobaja chyba jednak sie skusze
ja wczoraj byłam w Deichmanie i mierzyłam te buty na koturnie...ale.....nie kupiłam ich...
jakoś mi cos nie pasowało..począwszy od tego ze mam gruba kostke i ledwo je zapiełam ....wydały mi się duzo za wysokiee.....nie byłam pewna no i nie kupiłam...moze bede załować..na razie jeszcze dumam nad nimi....
---------- Dodano o godzinie 12:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:11 ----------
choco tak posiała gilotyne, ze kupiła nową:D......tez nie wiedziałam co to jest to w kwiatki:P:D
ciekawe te spodnie, ale nie wiem jak bym w nich wyglądała, mam nadzieje że gdzieś znajdę i przymierzę:)
Dzisiaj wreszcie doszły moje zakupy z BRW :)
Załącznik 18046
anchel no,no zaszalałaś;)
uuu no to kasy troszkę poszło
anchel swietne zakupy, patrzyłam na te zielone pojemniki na cukier i kawę ale do niczego by mi nie pasowały....był tam taki beżowy zestaw na suche produkty ale wyprzedany;(
będe tam zaglądac co jakiś czas:D:skacze:
Oni mają tam wyprzedaże tak jak w sklepach ciuchy,sezonowo,więc na pewno coś jeszcze będzie. A kasy troche poszło ale jak na takie zakupy to nie tak źle,tam trzy rzeczy się powtarzały bo zamówiłam też dla mamy i nie wstawiłam podwójnych do zdjęcia ale za 18 sztuk zapłaciłam 335zł z przesyłką za pobraniem,to chyba nie tak strasznie.
e no faktycznie nie tak najgorzej
Do mojego męża przemówił dopiero fakt,że jak by podzielić tą kwotę przez wszystkie rzeczy to wychodzi 18,60 za sztukę a są tam przecież 2 duże poduszki i dwa komplety pościeli ;)
dobre ceny maja na wyprzedazy.....widziałam i teraz bede śledzić, fajne rzeczy można upolowac:D
od butów dostałam palpitacji nie powiem czego :glodny:
co do moich zakupów to dziś nabyłam 2 pary dżinsów (jasne nieb, i czarne) i bluzkę "nietoperzową" w kolorze ciemnego filietu z naćwiekowanym sandałnike na cycach
pokazałambym fotki, ale wiecie co sie ostatnio z kompem dzieje... ;( nawet zgrac zdjęc z aparatu nie moge;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 15:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:09 ----------
ach!! zapomniałam że jeszcze weszłam po pędzel dla choco i nabyłam cover ARStyle bo goldenowy juz na dnie :P
fantazja, w ogóle w brw moim zdaniem mają w promocjach bardzo tanio pięęękne rzeczy
a ja dziś nie wytrzymałam widoku tych cudeniek maleńkich i musiałam kupić dla mojego synusia :love:
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07676.jpg
a ja kupilam ostatnio dla moich dziewczyn ten oto plaszczyk i kurtke :)
=SN= MISS uroczy płaszczyk ok. 110 turkus (935652001) - Aukcje internetowe Allegro
śliczne nowe na wiosnę +polar- cena hurtowa! 164 (950405593) - Aukcje internetowe Allegro
Kama słodkie skarpetusie:D
Kochana ja w pierwszej ciąży miałam takich przed porodem już z 50 :D więc nie wierzę w takie zabobony :D to samo z wózkiem - wszystko juz miałam ze 4 m-ce przed narodzinami :D ale dziękuje :D
no i mam słabość do skarpetun dla dzidziusiów :love:
---------- Dodano o godzinie 07:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:15 ----------
Goslava ja ten płaszczyk tez zamówiłam :D tylko różowy i czerwony :skacze:
haha, śliczne są te malusie ubraneczka:D:D:D
Śliczne te płaszczyki :) Szkoda,że nie mam córeczki :D