Witamy:kwiatek: i powodzenia:)
Printable View
Witamy:kwiatek: i powodzenia:)
witam :kwiatek:
witam wszystkich :Dtrafiłam tu przypadkowo i tak już zostałam :rolleyes: bardzo podoba mi się ta strona:good: jestem po kursie ale na razie praktykuje na koleżankach:wstydek: wasza strona jest bardzo pomocna
witam cieplutko :kwiatek:
Witam serdecznie wszystkie Forumowiczki!
Jestem początkujaca i bardzo często ratuję się Waszym forum,gdyż nie posiadam żadnych kursów.Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swego grona...
Beyath
xBeciax97, ziolko,Beyath,mm831,kaha9898 witajcie:):kwiatek:
Ja również witam :*:*:*
Witam serdecznie
Jestem nowa podjęłam niedawno decyzję o zajęciu się pazurkami a narazie szukam wszelkich informacji o pazurkach żelowych
Forum jest bardzo dobre poniewaz to właśnie tu znalazłam wiele odpowiedzi
Pozdrawiam:macham:
Witaj:kwiatek:
Witam wszystkich cieplusio.Jestem tutaj pierwszy raz i trochę się gubię))))...ale jestem tu...bo oczu oderwac nie można,hehe. Pazurkami zajmuje sie dopiero od dwóch miesięcy..Pozdrowionka:)))
witam :kwiatek:
witamy wszystkie nowiutkie forumowiczki:D
kaha9898, mm831, Beyath, joasia530
Witamy :kooffa:
hej!
Mam na imię Natalia.
Przedłużaniem i zdobieniem paznokci zajmuje się około 2 lat.
Mam nadzieję, że mnie tu zaakceptujecie ;):) , i będę mogła tymczasem korzystac z Waszych porad i oglądac Wasze przepiękne prace.... :)
pozdrawiam więc cieplutko wszystkich forumowiczów.
Witaj Natalia:kwiatek: Mam nadzieję, że będziesz nie tylko oglądać nasze ale także pokażesz swoje prace:)
Mam na imię Ewa. stylizacją paznokci zajmuję się już około 4 lat;)
Mam nadzieję że nauczę się od Was czegoś nowego;) Wasze prace są wspaniałe
Witam serdecznie wszystkich! Trafilam tutaj przypadkowo,a raczej z ciekawosci,po otrzymaniu na maila info o organizowanych na tym forum konkursach ...pazurkami zajmuje sie od czerwca 2008 roku
pozdrawiam serdecznie wszystkie\ich pazurkomaniaczki\czy
mam nadzieje,ze milo spedze z Wami czas
no to i ja się w końcu przywitam :D
Kasia, pazurkami zajmuję się od ok roku...i...kocham akryl :D
Ewa:kwiatek: Yasumi:kwiatek: kittie:kwiatek:
witamy serdecznie na forum
:kooffa:
kittie, Yasumi, Ewa2506, natalia_p8, joasia530, margas witam:D:kwiatek:
oj jak duzo nowych forumowiczek :D ale suuuper witamy kochane!! :kooffa:
Witam serdecznie :) Przypadkowo trafiłam na to forum i znalałam tu sporo ciekawych informacji na temat paznokci a zwłaszcza tematy dotyczące otwarcia salonu. Paznokciami zajmuje si od ponad 2 lat i niebawem będe właścicielką malutkiego saloniku z czego bardzo się ciszę :) Na bieżąco będe pisać o moich postępach, wzlotach i upadkach :P
powodzenia Skajler i witaj :kooffa:
dziekuje za milutkie powitanie :kwiatek:....-Skajler- powodzenia :papa:
Witam wszystkich
Jestem Tu nowa, Jestem Aldona, Meżatka, mam 2,5 letniego syna. Maluje paznokcie od 2 lat, interesuje sie teraz zelem i akrylem i bym chciala dowiedziec jak to sie robi. Znalazłam stronke i naprawde jest super i mam nadzieje ze bede mogla na was liczyc i mam nadzieje ze bedziecie sie dzieli ze mna. Pozdrawiam serdecznie :)
http://forum.wzorki.info/images/keep...c/progress.gif