to jeszcze nie zaczęłaś?? :skacze::skacze:
Kurka :win::szczena::respekt:
może ja moja Amelie podeśle do Ciebie na nauki co?? bo jak juz maluje po scianach to niech chociaz to one stroke bedą ^_^ :skacze:
Printable View
troche sie boje tuska, doniczka to doniczka, ale drzwi..;]
Kamila-no nie, jeszcze nie;] Podeslij mala... przylepimy jej super glue pedzel do reki, pupe jej tez przylepimy super glue do krzeselka i bedzie malowac:skacze:
qra przeboskie!!!!!!!
tu te moje konkursiaki..
asia w tej aranżacji dużo zyskały :good:
ja się boje zacząć malowac na wazonach itp ,bo mogę się nie opamiętać i będzie w domu wieś tańczy i śpiewa :D
kurcze a mi się podobały bardziej na jednolitym tle :P ta biedronka co tam chodzi jakaś płaska mi się wydaje ;)
Fajne Aska, suuuper normalnie, ale ja bym jednak motylku dala ciemny kadlubek;]
co Ty Kamis, nie plaska-ona wypoczywa i ma sjeste
total-to co... ja moge miec wies w chałupie, a Ty nie??????? Co za podstepne gady:) Mnie zagrzewaja, a same się boją
O kurczaczki :szczena: doniczka jest teraz wypasiona :)
dzikakura, o ja... Piękna ta doniczka.! Maluj wszystko co jest możliwe, bo i tak efekty będą powalające.! Niedługo bedziesz malować nam mieszkania :D
Kura czy Ty chcesz żebym ja zawału dostała? Cuuuuudddooowwwwnnnnaaa donica:love::love:
Kura ale doniczka :o
chetnie bym taka przygarnela do siebie na kazdego kffiatka :P ale to bys musiala zrobic ok. 60 sztuk :D a zebys miala nad czym pracowac i sie szkolic to zazyczylabym sobie na kazdej doniczce inny wzor :D
Nicola, jak mowi szoko-cudowne donice:skacze: brzmi conajmniej dwuznacznie
Rudi-dzieki, wyslij kurierem;]
gattina-dzieki, w planie mam drzwi, choc tak je obchodze i zerkam i jakos nieprzekonana jestem, czy na pewno chce to zrobic
dzikakura, dlaczego? Nie chcesz zniszczyć drzwi? Czy jednak obawy, że może wyjdą niezbyt dobrze?
Kuuuuuuuuuuuuuuuurka :respekt:
Wszystkie z Ciebie bedziemy brac przyklad :D
Super doniczka :)
Piękna doniczka:) zresztą jak zawsze:):)
Powiec do decoupage kupiłaś jakiś zestaw??
Kura talenciaro ;) pięknie :D
Asiu śliczne dzieło :)
aa dziś w końcu dostała moje polycolor :D zobaczymy co z tego wyjdzie :P
Chodzilam jak kolo jeża kilka dni..
http://img265.imageshack.us/img265/5396/dsc00756z.jpghttp://img217.imageshack.us/img217/5039/dsc00757by.jpg
i pięknie wyszło !! czekam na więcej!!
podziel się czarna kartką :P
chocolata prześliczne malowanki!! :kooffa:
Dzięki dziewczyny.. Qra mnie zmobilizowala :] Pluszku a to czarne to brystol bylejaki.. źle mi sie na tym maluje:(
piękne choco:skacze: zdolniacha
Tu moja wczorajsza piasanka, znaczy się malowanka :D
( malowane pędzelkiem jakimś do makijażu... muszę zakupić przyzwoite pędzelki )
Świetny pomysl:]
Szoko nosz masakra jakie Ci bratki wyszly!:love:, kurde, podziel sie fajnym cienkim pedzelkiem:( (te preciki w srodku bratka.. nosz masakra)
(oczywiscie dzieki mi sie skonczyly)
gattina, tak, to jest wlasnie ta obawa
baska-ja juz skomplemmentowalam, cudowne te jaja
milenka-tak kupilam zestaw do decoupage-renesansu, bo chyba najtanszy, ale nie wyszlo jak trzeba, powinno popekac, a tymczasem popekały bratki, a podkład nie bardzo:)
Qrko to ja i tu Ci podziękuję :* :kooffa: :D
Choco Tobie też dzięki, takie komentarze nakręcają jeszcze bardziej do pracy, heeh a druga wydmuszka już czaka