gdybym lubiła sok pomidorowy i nie była na to warzywko uczulona to bym wypiła hehe , ale spac to właśnie sie chyba położę bo padam , ale najpierw długa kąpiel :D
Printable View
gdybym lubiła sok pomidorowy i nie była na to warzywko uczulona to bym wypiła hehe , ale spac to właśnie sie chyba położę bo padam , ale najpierw długa kąpiel :D
tak,to wlasnie lubie
ale nas tu dzis malo,ja tez zmykam zaraz spac:spiacy::spiacy::spiacy::spiacy:
Ja kolacje wszamałam i trzeba będzie iśc spac :P
dzień dobry :) dopiero co wstałam i odrazu na forum :D ah ten nałóg :D
Ja nie przepadam ale sa takie z dodatkiem chilii to moge wypic:)
a ja wrocilam z urzedu i zdycham , slonce pali i taka duchota ze masakra!!!! pozniej wejde ide teraz pod prysznic........... :*
wrocilam z urzedu i od lekarza,gotuje obiad i odpoczywam
czekam na meza
a tak poza nawiasem wiecie co nie wiem czy ja jakas dziwna jestme czy ludzie
kupil ode mnie facet ksiazke przez ebay
no i wyslalam mu dane a on mi przysyla wiadomosc ze sie nie zgadzaja i nei chce mu przyjac
no to sprawdzam i pisze ze mu dobre napisalam
a on mi odpisuje ze koncowka 91 sie nie zgadza (a ja mu napisalam 98 czyli dobrze)
takze mu pisze ze koncowka jest 98 ize mu dobrze podalam i ze on zle wpisuje
to midzis napisal ze mu nie przyjmuje bo 91 jest zle
no i kurde badz tu madry
a to jeszcze po polsku pisalam bo to polak
u mnie obiadek już powoli się robi upał na dworze a ja siedze sobie i buszuje po forum
ja to chyba za dlugo tu przesiaduję... nie lubię działać myszką na kompie tylko na touch-pad'zie i tak mi zagrzał (bo przez ostatnie 4 dni w ogóle kompa nie wyłączałam) że aż mi się podusie w palcu serdecznym i środkowym poparzyły... jakbym się czegoś gorącego dotknęła...
moj synus zasnal,spadla mu wkoncu goraczka,a ja siedze przy nim i klikam,za 3 dni wracam do polski
kasia nie za dobrze to tobie weź mnie ze sobą
z checia,ale za dwa tygodnie znowu laduje w limerick
a u nas w końcu pogoda się zrobiła i wywaliłam dziecka na pole. myślałam ze se poćwiczę a tu zaczęło lać;(;(;(
u mnie się nie zanosi na wypad do polski a tak bym chciała za to polska przylatuje do mnie...
to tez dobrze,gdzie dokladnie mieszkasz???
Preston jakieś 40 min od Liverpool. Dobrze będzie jak teściowa poleci a mamuśka moja przyleci z bratem
no tak,ja potem z reszta rodzinki tu przylatuje, z dziecmi starszymi
a dzieci mieszkają z tobą tutaj czy w polsce
a u nas w końcu pogoda się zrobiła i wywaliłam dziecka na pole. myślałam ze se poćwiczę a tu zaczęło lać;(;(;(
w polsce,a ja latam w ciagu roku do mojej polowki z Oliwierkiem,a latem wszyscy lecimy,takze pomieszkujemy i tu i tam,w polsce mieszkam w zlotowie,wielkopolska
myślałam że mieszkasz w Irlandii na stałe ale widzę że dużo podróżujesz sobie