-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Tjaaa,:)
to proszę o wskazówki, ponieważ te zielone two tones są dla Klientki, która trafiła do mnie po masakrze w salonie i ma swoje "troszkę" osłabione czy mogę te rzęski wklejać bez obaw czy lepiej odczekać jeszcze jedno uzupełnienie i wybrnąć mieszanką genetyczną z czarnymi? :wstydek:
-
Maksik a taj te 0,15 i czarne 0,15 :) da się? będzie ładnie
-
Rzęsy z norek, rzesy naturalne, rzesy z norki syberyjskiej, rzesy 100% naturalne, rzesy do 2:1
kiedy będziecie miały te rzęski, zainteresowana jestem mix długości 8/10/12/14
i jeszcze jedno pytanie ,wiem ,że to skręt C,jak to wygląda,bo mam klientkę która chce tylko norkę ale bardzo podkręconą
proszę doradźcie które z norek u Was w sklepie mają największy skręt?
z góry dziękuję za odpowiedź :kwiatek:
-
Ania38 dla Ciebie wszystko:)
Mam chyba jeszcze jedno takie pudełko o które prosisz. Sprawdzę i dam znac na PW
Co do skrętu, nie będę Cię okłamywać, że to jest to nasze evolashowskie "C" (czyli prawie jak standardowe D).
Nasz skręt C w norkach to standardowy skręt C, ale naprawdę super wychodzi na oczku, jesli mogłabym Ci podpowiedzieć, to spróbowałabym klientce wytłumaczyć, że norka- z założenia zwierzę delikatne (aplikacja też delikatna wycodzi przecież norką) plus ten skręt C który my mamy to naprawdę wspaniały mariaż. Zresztą.. te właśnie nasze norasy są przez nas wielokrotnie przetestowane i naprawdę aplikacja nimi wychodzi tak.. norkowo-superowo.
Mamy jeszcze inne norki, lekko mocniejszy skręt i grubsze są, bo zwierzątko obcinane było zimą te za 199, ale ja wolę te, które pokazujesz
(Maaatko, pluję we własne gniazdo):gafa::gafa:
-
czekam z niecierpliwością na priv:*
-
Aniu a jeśli klientka lubi bardzo podwinięte to śmialo bierz skret D mamy go w mixie 11/13/15, spokojnie kacik wewnętrzny wykończysz pewnie tym co masz, uwierz mi, nie bralysmy od 9 bo... zbyt podkręcona była :(
-
zaraz zamawiam,wysyłajcie jak najszybciej,,moja Pani lubi mego długie i podkręcone rzęski:))
norka oczywiście musi być!! ale p laci to i wymaga!
mam nadzieję, ze spełnię jej oczekiwania/
pewnie sprostam jej oczekiwaniom bo sama wiesz ,że już trochę od Was zakupiłam hihihi
---------- Dodano o godzinie 22:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:43 ----------
Edytko chciałam kupić te rzęsy co pisałaś ale na stronie jest ich brak:(( niedostępne:(
co mam robić??
jestem nadal zainteresowana rzęsami, klejem i innymi produktami.......
-
już sprawdzam :)
zaznacz proszę jak trzeba 11/13/15 d
-
sprzedane mam:(
proszę o kontakt tel 784.. bo nie kumam .nic dla mnie nie jest dostępne:(
chcę norki piękny skręt!! to dla klientki a ona jest mega wybredna!!
-
dzwonie, nie odbierasz :(
-
Jak zwykle super szybka przesyłka :skacze::skacze: dziękuje :D
-
NO a jak inaczej Asieńko :)
powodzenia wiesz dlaczego :):)
-
to ja chciałam się przypomnieć. Zamówiłam 2 dni temu plakaty, zapłaciłam a plików do tej pory nie dostałam
-
i ja dziaduję Edyta,przesyłka doszła wczoraj a te rzęski są cudne,już nie mogę się doczekać kiedy będę je kleić..
jeszcze raz dziękuję:*:*:*
-
Iosa bo to miało się samo dac sciagnac,
Ania ciesz się klientka na bank będzie zadowolona :) ja bym była, to moje ukochane rzesiory
-
Edytko a skąd mam ściągnąć ?
-
Dziękuję Kurko za jak zwykle expresową wysyłkę. Te norki są rewelacyjne. Uwielbiam nimi kleić rzęski :skacze:. Oczywiście gratis też superowski.. Dzisiaj kleiłam nimi rzęski. Super. Jak ktoś się nie zna to może się pomylić:hahaha:
-------------------
iza281.pinger.pl
-
witam , od dwóch lat pracowałam na Sl ale coś się popsuło albo monotonia , no nie wiem ... w każdym bądź razie zaopatrzyłam się w wasze produkty na punkcie których oszalałam jak dla mnie o wiele piękniejsze wyprofilowanie i skręt rzęs a klej naprawdę pięknie schnie nie skleja i nie śmierdzi (hs-4) po za tym rozmawiałam z przemilą osobą bo miałam na stronie problem ale pani ładnie podpowiedziała , wysyłka expres i to pocztą szok! po za tym platki ANGEL cud miód malina i orzeszki nie puchą i pięknie separują no i te mini paletki !!! :love::love::love::love:
KOCHAM KOCHAM KOCHAM !!!
Jako stylistka rzęs poczułam się bezpieczna hehe z wami :*
-
Madzia to chyba ze mną rozmawiałaś :) Dziękujemy za tak miłe słowa :) i cieszę się, ze to co mówiłam potwierdza się w użyciu :) (PS widziałam już kolejne zamówienie - dziękujemy :))
Iza :) cieszymy się, ze wszystko super :)
To naprawdę bardzo miłe czytać takie komentarze na temat swojej pracy - bo tylko dla Was i dzięki Wam tu jesteśmy. I to dla Was staramy się szukać, drążyć i testować kolejne nowości, które wpadną nam w oko :) Tymbardziej, ze doceniamy, bo zdajemy sobie sprawę, jak niewiele czasu macie (my też) :)
-
Edzia, Bożenka- jesteście kochane! :kooffa: Baaardzo dziękuję za prezent :* :kwiatek: jest swietny:) w końcu zacznę namawiać klientki na noraski:D
-
Cieszymy się razem z Tobą a teraz klej i wstawiaj te swoje dzieła!!!!! Czekamy z niecierpliwością
-
Przelew przed chwilą poszedł, czekam na swoje pierwsze zamówienie :skacze: Tyle pochwał, że aż żal było nie zamówić :D Przetrzepałam prawie cały wątek i mam nadzieję, że jak na początek przygody z rzęsami zamówiłam dobre produkty ^_^
-
Cytat:
Napisał
edytakon
Dziewczyny myslimy nad wprowadzeniem podstawowych produktów do paznokci (metoda żelowa, akrylowa - bez szaleństw, kolorów, brokatów itp.) - firmę już mamy sprawdzoną, jesteście za?:)
a ja myślę, że to wspaniały pomysł. Mając do Was zaufanie rzęsowe zaufam i pazurkowo. Jestem świeżo po kursie pazurkowym i właściwie poszukuję kolorówki z żeli. W mojej firmie są ciut za drogie i kolorki mi się nie podobają, nie ma takich łądnych pastelowych. Czekam na ofertę :D
-
Mucha niestety chwilowo plany się zmieniły, ale kto wie kto wie... wystarczy, że będziemy miały chwilę dłużej na rozmowy Ehem... biznesowe i ruszymy z inicjatywą
-
dziewczyny napiszcie mi czym się różnią rzęsy mink od silków? Nie miałam z nimi do czynienia nigdy a przymierzam się do zakupów, doradzałyście mi wcześniej silki a ja chciałabym wiedzieć po prostu jaka jest różnica między nimi?