-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
zolzella, ale mnie sie tez tak wydaje, beda sobie kleić wzajemnie, ale niech kleja, prosze bardzo:skacze:, wrócą do Ciebie na stówkę, jak im nie bedzie wstyd:skacze:
moni-ja rozumiem wszystkie przypadki losowe, przysiegam, ale wiesz.... ja nie zakład, ani salon, do mnie mozna przyjsc nawet o 21, albo w niedziele -nie ma problemu. Ja naprawde uwzgledniam reklamacje i nie uciekam jak kura w krzaki:D i u mnie wobec tej dziewczyny miesza się poczucie mojej wlasnej krzywdy i poczucia winy, ze coś spartoliłam i nie wiem nawet co, bo nie widzialam, bo do spotkania nie doszlo, to tylko kosmetyka i reka ludzka, zawsze mozna cos skiepścić, jestesmy tylko ludźmi.
Ale, ale.... w obronie klienta dodaję, dzisiaj była u mnie moja klientka(pierwszy raz aplikowana przeze mnie) jak jej robilam rzęski to jej sie tak podobało, ze powiedziala, ze mi przyniesie cos dla kotow i rybek, bo pracuje w sklepie zoologicznym i dzisiaj przyszla SPECJALNIE przyniesc mi siateczke z karmą dla zwierzaków, miłe, nie?
emajewska, bardzo fajna rzęska, fajnie oczko wyprofilowane Zdjecie rzeczywiscie troche zamazane trudno oszacować.
-
dzikakura no dokładnie myślę tak jak Ty :D podobno jedna z nich się na kurs do SL wybiera, ale co z tego będzie to czas pokaże
natomiast na bank będzie niezdrowa sytuacja bo jedna z nich robi mi włosy ;]
tu takie szybkie niespodziewane niedzielne koleżanki siorki mojej
http://www.voila.pl/410/s72hc/index.php?get=1&f=1
http://www.voila.pl/411/b8dln/index.php?get=1&f=1
-
Kinia super niedzielne rzeski:)))
Kurko....ja mysle ze bdb zaopiekowalas sie ta laska...chcialas jak najlepiej dla niej..ona nie skorzystała ...jej problem....a najlepiej jest chamsko odpisac bo samemu sie dalo cialo...nie przejmuj sie...gdyby tak naprawde cos bylo z Twojej winy to ona by tak nie zwlekala.... ale pewnie przemyslala ze nie dasz sie nabrac bo znasz sie na rzeczy....i odpuscila sciemniajac i juz....
-
Nnisiaa super zwłaszcza te środkowe
ja miałam dzisiaj korektę ale fotki niet ;>
-
zolzella super rzesiska, jak moglas nie zrobic foty, noooooo:D tek korekty
Niśka no te srodkowe rzeczywiscie wymiataja, looksusa rzęsy?
-
kurka bo ja ciągle zapominam o fotach i rzes i pazurków
-
Zołzela haha to witaj w klubie ja tez nie pamietam o zdjeciach...nawet jak aparat lezy obok mnie to i tak zapominam eh
Kurko nie...to nie looksusowe rzeski....te akurat z abcnails:)
-
Dziewczyny wyczytalam ze gdzies tam kupujecie od kogos dobre rzeski w przystepnej cenie, dacie mi namiar jesli to dalej aktualne? Bo juz nie wyrabiam z tymi rzesami.
-
Malenka jak to u kogo :P u naszej kochanej Edytki edytakon wlasnie czekam na "J" :D
buziole dla niej za moje piekne rzesiory! Dziewczyny z Poznania i okolic walcie do niej :-*
agulusia nie wiem czy to zauwazysz ale jest jeden wykrzyknik ;-P :-*
-
a tu takie, oooo dlugie, dlugie są, ale tylko na srodku, bo 14 tki, po boczkach dwunastki od wewnetrznego 12 tki 10 tki 8 mki ale nie moglam sie oprzec, bo rzeski tej dziewczyny chociaz blond byly dluuugasne i gęste na oko wydluzylam o jakies 40%:nie_powiem::nie_powiem: raz nie zawsze, nie?:skacze::skacze:
-
:lookam::lookam::lookam: kikam, lukam i :szczena:
Słow zachwytu brak!
Gdybys mieszkala blizej to usciskalabym Ciebie.
Kochana sa boskie. ale tak jak juz tu pisalo sie nie raz i nie dwa są mega swietne Twoje rzesiory, a Ty mistrzyni!
No jedna z tych wszystkich tutaj mistrzyń (bo tak naprawde kazda z Was robi to pieknie) ale na czele peletonu gnasz kurka :ok:
-
kurka rewelka:D w sumie fajnie wygladaja dłuzsze na srodku
-
ah te \Twoje eksperymenty....swietne jak zawsze...i zupelnie inna buzka z rzesiorami...super Kurko:)
-
o boszszsz Qra, jakieeee firany:love: pikekna robota:skacze: pieeekna
-
Dzieki moje kochane lasencje:przytul::przytul:
Tuska wywolaj poród, to przyjade tam do Cie, zrobie Ci takie:D
To nie eksperymenty Niśka, to edytakon tak szkoli, jedna ze stylizacji jest efekt otwartego oka, im oczko mniejsze, tym dluzsze na srodku na krotszym odcinku i oko sie otwiera :skacze:
-
Hmmm Kurko to moze to bylby sposob na optyczne pozbycie sie tej mojej opadajacej powieki???? jak myslisz??? bo jak mam normalnie aplikowane rzeski to wygladam jak "dopiero co wstalam" :D i takie ciezkie oko sie wydaje..:(
-
Niska, zdecydowanie tak, ja jak wiesz znam Twoja powieke, nastepnym razem niech Ci ten ktos zaaplikuje C 0,20 12 tki na srodek, 11 tka kacik zew, 11 od srodka do kacika wew, 10 tki w strone kacika wew i wykonczenie 8 mka
-
Dzieki Kochana na rade...Zolzelko zapamietasz???:D:D:D przykro mi ze padlo na Ciebie hahaha....mysle ze damy rade....i pokazemy efekty :D
-
Nnisiaa szukałam tego postu:leze::leze::leze:kiedy będziesz piła do mnie:leze:
ja chyba nie umiem:skacze:
---------- Dodano o godzinie 19:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:45 ----------
dzikakura skąd Ty tyle wiadomości zapamiętasz :D jesteś guru normalnie :D
po co pytać kogoś innego jak można do kurki uderzyć:skacze:
-
zolzella, nisce po moim kocim oku szybko rzesy odpadly, takich rzeczy sie nie zapomina:skacze::skacze:
jak macie to ta 8 mka niech bedzie 0,15 scie i czego nie umiesz, rzes zrobic nie umiesz? Sie nie wyglupiaj:D
a tu dopelnionko, baby do mnie wracaja hurrra, nawet te z tej nieszczesnej promocji, myslalam, ze sie nigdy nie doczekam:ok::ok:zalozenie przynosi rezultaty, na dlugie glodne zimowe miesiace:skacze:
-
Noo super korekta....
Zolzela a tam nie pitol....jakbys nie umiala to bym Ci sie nie podkladala:D:D:D
A powiem wam ze kupilam jakies tanie rzesy:D sa sztywne jakies takie inksze niz te ktore mmam zazwyczaj...lepilam kumpeli....i w szoku bylam z efektu....ona zachwycona...one sa bardziej widoczne tak jakby heh a i sie trzymaja bo juz ze 2 tyg je ma.... a wzielam je na w sumie nie wiem na co...ale brakowalo mi 5zl do darmowej wysylki:leze::leze::skacze:
-
kurka ja to juz chyba nie bede pisała bo cie zanudzę moimi komentarzami:skacze: że zaś super wyszło:skacze:
Nnisiaa wiesz co mówisz? :skacze::skacze::skacze:
-
hyy, zolzella, wie, wie, fajnie kleisz:)
Niśka Jak twarda jest to sie cholernica bedzie wykrecac, widocznie trafilas tak, ze rzesy sa w stanie spoczynku i odrostu kulezanka ni ma, bo jakby byl to by sie te sztywne skrecaly jak epileptyk w trakcie ataku:D, ale jakby mi do rpzesylki 5 zeta brakowało tez bym wziela;]
-
Kurko tzn one nie sa jakies mega twarde ale twardsze o Sl na pewno.... o to mi chodzilo.... no nic zobaczymy co dalej z nimi bedzie:D...1 paczka sie szybko skonczy haha....
Zolzela wiem co mowie.... i widze postepy od 1 aplikacji:D idziesz jak burza:).....musialas miec pewnie dobrego nauczyciela:leze:
-
Nnisiaa wariatko :P
---------- Dodano o godzinie 22:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:40 ----------
zobaczymy co bedzie jak mi ta laska na "naprawianie" przyjdzie co idzie jako modelka na 1:2 .... co ja wtedy zrobie
-
ciekawa jestem jak jej beda kleic ..czy jedna rzese co dwie naturalne czy jedna rzese do dwoch naturalnych:skacze:
-
Dziewczyny czy ktoras z Was dostala juz towar z "cuppon-u" z LL??? Ciekawi mnie skoro to taka okazja to czy gdzies jest haczyk..:/:
czy nie okaze sie ze zaplacimy za przesylke 65zl hi hi hi bo przeciez bon byl wartosci 100zl :o
troche poplynelam z tym zartem, bo chyba zalamalabym sie :huh:;(
-
Zuzia Zolzella juz zloyla zamowienie i wysylka wyszla ponoc 5 zl:D
-
ja ie wlasnie zastanawiam nad zamowieniem, bo nie wiem jakie rzeski wziac, bo zostalo mi kaski na 2 paczki :D juz sie nie moge doczekac przesylki :)
-
cuppon jest ważny dopiero od dzisiaj wiec złożyłam zamówienie rano i pani obiecała ze wyśle to dzisiaj
przelew 5zł wysyłka a pobranie 13,50zł bodajże
-
Hej Dziewczyny :) Mam do Was prośbę :) Zrobiłam 3 pierwsze aplikacje rzęs. Pierwsza i druga okropna, trzecia już lepiej... Rzęs nie posklejalam, ale kleilam o wiele za daleko od powieki. Proszę Was, oceńcie je :) Tylko mówcie prosto z mostu, co jest nie tak :)
1 zdjecie - pierwsza aplikacja. Rzesy nie sa wyczesane, co widac :) Kleilam 10, 12 14, B, 020 :)
http://images35.fotosik.pl/804/e655b7c3ac21570bmed.jpg
2 zdjecie - druga aplikacja. Kleilam 8, 10, 12, B, 020
http://images41.fotosik.pl/974/6ad71bcd43d71831med.jpg
3 zdjecie - trzecia aplikacja. Kleilam 8, 9, 11 J, 015
http://images45.fotosik.pl/992/4e0682adeef80b8bmed.jpg
-
Przesylka 5zl, ale promocja nie obejmuje klejow... troche sie zawiodlam ;/ no ale trudno...
-
oceniać larweńki moje kochane, dziewczyna prosi:):)
ja sie nie wcinam, ja jestem w ciazy i jako taka jestem nieobiektywna:skacze:
Doobra powiem to, jak kleisz o,15 to absolutnie krotkie, jak kleisz kocie oko, a wszystkie Twoje aplikacje sa na kocie oko to blagam, nie rob takich duzych przeskoków miedzy dlugosciami, to widac szczegolnie na aplikacji nr 2, masz te 12 tki klejone, potem kilka 10 tek, a potem od razu same osemki, nie-e, tak nie powinno być.
nie mowie, ze wszystkie przejscia powinny być plynne, ale taki dysonans roznic o 4 mm powoduje, ze laska przy tym kształcie oka(aplikacja nr 2) ma taki wiechec chudy wywiniety w zew kaciku, a przeciez nie kleilas jakis megasnie dlugich tych rzęsek. Im dluzsza rzesa tym mniejszy efekt zageszczenia, a jak jeszcze chuda rzesa i dluga to juz w ogole.
tu efekt zagęszczenia, rzęski jedenascie,dziesięc, osiem i szesc profil B
-
bobas mi dała pani klej :D
kura of kors widac nawet jaka laseczka zadowolona z rzesek :D co więcej pisac Ci będe :P
a rzeski pysianiulka - za duża różnica w długości rzęs musisz je stopniować tak by nie było uskoków wąłsnie :)
-
bobas mi dała pani klej :D
A jaki ? Bo niby w czcarnych opakowaniach nie ida na promocje tylko proffesionl plus itp?
-
no ja wzięłam professional bo tylko ten jeden właśnie nie wchodzi w promocje ten strong plus (bo podobno szefowa tak sobie ustalioła) a reszte mozna raczej kupic
-
Nnisiaa dziekuje kochana :kwiatek::przytul:
-
Dzieki Dziewczyny, dzięki :) Pani na szkoleniu nam tak tłumaczyła, żeby tak kleic, wszedzie co 2 mm :) No ale... To faktycznie brzydko wyglada :)
-
pysianiulka moze masz rzęski źle oznaczone? bo co 2 mm nie powinno byc az takiego uskoku....
-
dziewczyny a Ultra Fast NOWOŚĆ najlepszy klej ULTRA FAST - super mocny (1731480730) - Aukcje internetowe Allegro on tez w promocje chyba wchodzi nie? Bo jego bym chciala, ale jeszcze czekam z zamowieniem:D