Poczytaj sobie parę postów wyżej, tam już ktoś opisał jak robić krok po kroku :)
Printable View
Poczytaj sobie parę postów wyżej, tam już ktoś opisał jak robić krok po kroku :)
Dziewczyny na Strona GĹĂłwna mozna zamowic 24 sztuki pieluszek za darmo:)
próbka szamponu
Pantene
:skacze:
napewno ?? ja widze całe 5 :D
" Teraz możesz za darmo wypróbować nasze nowe najbardziej suche i najcieńsze pieluszki Pampers Premium Care i poznać ich unikalne zalety. Próbka z dziennym zapasem zawiera 5 pieluszek Pampers Premium Care oraz ulotkę z informacją o pieluszkach. Aby otrzymać swoją darmową paczkę, wypełnij poniższy formularz. "
Mam problemy z wypełnieniem formularza mianowicie chodzi o ostatnie pole aby podać Kod Streetcom* tylko nie wiem gdzie go mam szukać :)
kod streetcom to Dry Max. A na opakowaniu jest napisane 24sztuki.Okaze sie jak przysla:)
---------- Dodano o godzinie 19:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:46 ----------
A nawet tych 5 za free nie jest zle:) Poza tym mozna zamowic kilka razy, ale nalezy podac inny adres i dane:)
Dziewczyny trochę odbiję od tematu bo chciałam się zapytać i rozwiać moje wątpliwości.
Słuchajcie, zamawiałam próbki np jakiegoś proszku do prania (ariel?) no i wielu innych gadżetów i do tej pory nic nie dostałam? Jak to jest? Ja mogę to gdzieś zgłosić?
złotko czasem to przychodzi po dluuugim czasie :) a co do zglaszania to mysle ze to jest ich dobra wola ze cos komus wysla ... :( ja na ariela tez czekam .
a ja ostatnio znowu zamowilam wkladki carefree i znowu przyszly :D hyy oni to chyba automatycznie jakos wysylaja i nawet nie sprawdzaja :) zamawiajcie :D
Dziękuję :) będę czekać :)
a ja kilka dni temu dostalam produkty z paese:skacze: i akurat trafili idealnie w moj gust:D dostalam bialo-czarne cienie do powiek(a akurat takie lubie -moje poprzednie mi syn paluchem prawie cale wysypal a raczej wydrapal;/) ,eye liner czarny i puder brazujacy:)w sumie na codzien uzywam tylko tuszu a reszte od swieta ale mam nadzieje ze niedlugo przetestuje te produkty;)
Tak sie naczytalam o paese, że zdecydowałam się też zamowić. Ale jestem ciekawa jakie będą:)
Dziewczyny w Paese wyszlo mi tylko opcja platynosc przy odbiorze Wy tez tak mialyscie?? bo w opisie pisza o wplacie na konto:/
Ja też tak miałam, ale jak czytalam poprzednie posty, to dziewczyny płaciły. Jedna koleżanka zostawiła płatność przy odbiorze i jeszcze nic nie dostała...
Ja zapłaciłam - zgodnie z opisem :)
dziewczyny sa darmowe meskie prezenty na rosnecie!! :)
---------- Dodano o godzinie 20:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:08 ----------
Prezenty a tu link
juz sciągnelam kupon ;) wyjątkowo w newsletterze przyszło
tez mam !!
dzięki za informacje :)
A ja mam problem, kupon mi się nie chce wygenerować :(
Udało mi się!! miasto obok ale się udało :D
Mam, mam, musiałam hobby wypełnić :D
A mi się jak zwykle muli :)
Asiek, sprawdź czy masz hobby uzupełnione. Bo jak nie mialam to też mi muliło. Zalogowalam się ponownie i poszło szybciutko :)
tez mam kuponik ale strasznie malo miast jest do wyboru:(
Tez juz mam:) Jutro dobiore zestawik:)
też ściągnełam kuponik tearz moge odebrac prezencik do 7 grudnia tak?? czy to jest na zasadzie kto pierwszy ten lepszy??
Mam już, ale spędziłam na tym z 20 minut :) oby było warto :)
Niby jest napisane do 6 grudnia, ale lepiej pójść wcześniej odebrać ;p
---------- Dodano o godzinie 13:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:49 ----------
Mogę komuś oddać jeden kod, bo u mnie w mieście wyczerpane :)
to jest chyba do wyczerpania zapasow ;D a dziewczyny ile macie kont na rosmanie normalnie jeden czy macie wiecej? bo moja kumpela ma 3 i jak odbiera to mowi ze bierze do siebie, mamy i siostry ktore nie maja czasu same przyjsc :leze:
Asia heh ja mam konto na siebie meza mame i tate:d wiec jakodbieram to zawsze 4 zestawy:D z tym ze nieraz babki mowia ze kazdy osobiscie musi swoj prezent odebrac co jest nieprawda..... :]
hehe to moze ja tez tak sobie zrobie a co mi tam ... raz kozie smierc zreszta to darmowe to co ich to obchodzi ;P pfffff... reklama to reklama :D
Ja mam też kilka ;p ale tylko jeden udało mi się upolować :)
aaa i u mnie mówią babki, że jeden kupon na jedną osobę.
haha a ja mam 4 kuponiki haha:)
a u mnie w katowicach już się nie da pobrac:(
u mnie też nic nie ma;/
a u mnie sa ale stare:/ nie ma tych nowych..
---------- Dodano o godzinie 17:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:48 ----------
stare prezenty
Asiek to jak tam masz ten kodzik z rosnetu jeszcze??? :slina: :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 20:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:15 ----------
a i jakby co to ariel mi doszedł ;)
ariel i ja dostałam:]
ja takze i kawe cafe prima
a ja dostałam ariela i pampersiki no i wybrałam paczkę z rosmana bardzo fajna chłopak się ucieszy :)
Odebrałam wczoraj prezencikii z rossnetu i powiem że się popisali :yess:
Lepsze cuda niż dla kobiet :placz:
Jedziemy autem wyciągam wyciągam po kolei nagle mach a tam prezerwatywa w pakiecie a mój synek mama pokaz pokaż co to daj powąchać :leze:nie spodziewałam się takiego dodatku w mężem sikaliśmy ze śmiechu:haha:
a co tam było??
żel axa, woda po goleniu nivea, próbka perfum nie pamiętam jakich, 2 szampony clear i garnier, prezerwatywa, i dezodorant z nivea...chyba tyle. ale naprawdę świetne, kobietki dostają proszki do prania albo płyny do płukania :D a mój chłopak na to odpowiedział: "bo baba musi wiedzieć gdzie jej miejsce! :D:D" ja też chcę taką paczuszkę :)