katarynka89 bardzo ładnie wyszło
Printable View
katarynka89 bardzo ładnie wyszło
Tekila:ok:,Katarynka:ok:,DiamondShine świetnie wyszły, a z dzieciaczkami to tak już jest niektórym wychodzą boleśnie ząbki,a innym nie wiadomo kiedy no nie:skacze:
diamond bardzo ładnie :) Wiem co to znaczy robić pazurki przy dzieciach :/ najgorzej jak biega po domu i wszystko rozwala akryle, pilnikm ozdoby :) a u mojego nygusa to chyba w genach jest :) Jak tylko zaczynał chodzić to pierwsze co do szafki z akrylami :)
Zepsuł mi się aparat , ale jak tylko mam okazję pożyczam i wtedy robię fotki , mało ich ale chociaż coś wyskrobałam :)
Zapomniałam dodać ,że wasze fotki super! :) Robicie piękne frencze , prawie wszystkie nadają się do gazet :D
Palusia :) bardzo oryginalne zdobienie :) niby zwykły french a jednak :)
Palusia bardzo ładne:) ciekawe zdobienie:)
dziewczynki każdy french ma coś w sobie.:)
Palusia śliczne:ok:,a tak w ogóle to my się chyba znamy z innego forum co nie?:przytul:
Palusia, DiamondShine, katarynka, tekila, julcia wszystkie piekne prace :kwiatek:
French żelowy
Zuuzaneczka - fajny frencz :wow: - taki mleczny właśnie chce sobie zrobić
Palusia śliczne pazurki :ok:
Zuzaneczka fajny taki przygaszony :ok:
Zuzaneczka, bardzo ładny, delikatny frenchyk :)
Zuza piękny jest:)
Zuzaneczka bardzo ładny frenchyk:)
Zuzaneczka piękny mleczny frenczyk :kwiatek:
zuuzaneczka - śliczny frenchyk :]
evelyn - cudne :kwiatek:
katarynka89 - boskie :love:
Jula to slubne czy takie na codzien ? :)
Sa sliczniusie i eleganckie :)
Julcia boski ten frenchyk
Julcia - przepiękny frenchyk! :)
Karola - no chyba się znamy , ja Cię kojarzę z tych pięknych prac;]
Jeeeena dzięki dziewczyny , bo jak wy robicie takie super prace , co znajdują się w gazetach itd i mi piszecie ,że moje też są ładne to aż rosnę:D w sumie zajmuję się tym zawodowo niecały rok, więc w życiu bym się takich pozytywnych komentarzy nie spodziewała...
Julcia cudowne pazurki:)
Julcia ładne kwiatuszki, jeszcze takich nie widziałam:)
Julcia super pazurki <3 od razu sobie suknie ślubną wyobraziłam <3 boskie .. French cudowny :love: I te kwiaty .. :love:
Zuzaneczka śliczny kolor <3
Palusia b. ładne :)
Diamond oryginalne, ładne :)