mozesz na nas liczyc witamy cieplutko :kooffa:
Printable View
mozesz na nas liczyc witamy cieplutko :kooffa:
Aldinka witaj :):)
Skajler,Aldinka łelkom:D
Witam :)
mam na imię Edyta , pierwszy kurs stylizacji paznokci ukończyłam w listopadzie 2008 ... więc będę miała rocznicę niedługo :)
jestem z Krakowa
witamy cieplutko :D :kooffa:
Witamy :) :kooffa:
To i ja witam ;)
Witam Serdecznie Wszystkich na forum :macham:
Mam na imię Magdalena ;) Fajnie ze jestem tutaj z Wami :yess:
Pozdrawiam i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona :przytul:
Witamy :kooffa:
my też się cieszymy, że nasze grono się stale powiększa! także zapraszamy do czytania i dzielenia się z nami swoimi doświadczeniami :)
Witajcie:D
:uklon: witam nowicjuszki cieplutko:*:*:*
witamy :kooffa:
Witam mam na imię Justyna, mam 26 lat jestem mężatką i mam prawie 3 letnia córeczkę Jagódkę, pazurkami zajmuje sie od marca 2009 roku, ukończyłam kurs stylizacji paznokci, mam nadzieje że miło spedze z Wami czas a Wy ze mna :)
no na pewno milo spedzisz czas i odwrotnie witamy goraco :kooffa:
Ja, również chciałabym się przywitać. Miło zagościć wśród Was, bo można się wiele nauczyć i mam nadzieję że można liczyć na wasze wsparcie.:/:
Tak więc witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich:)
Tak więc dołączyłam i witam wszystkich. :)
Mam nadzieję, że się zadomowię i dowiem czegoś ciekawego bo przygodę z pazurkami tak bardziej serio dopiero zaczynam. ;)
Pozdrawiam
Alex
Witam wszystkich cieplutko ;););)
Jestem już na tym forum troszeczkę ale jeszcze nie zdążyłam się przywitać.
Mam na imię Magdalena, mam 28 lat i mieszkam w Wielkopolsce.
Jestem szczęśliwą mężatką od pięciu lat i właśnie jestem w czwartym miesiącu ciąży z pierwszym dzieckiem:P
Pazurki to moja ogromna pasja, zajmuję się tym już 5-lat a 3-lata zawodowo.
Pozdrawiam :*
---------- Dodano o godzinie 15:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:57 ----------
Muszę jeszcze dodać że nie jestem po szkole kosmetycznej i nie mam żadnych szkoleń, ale strasznie się wszystkim interesuję, doszkalam na swój sposób i staram się najlepiej jak mogę a przy tym dbam o higienę pracy i o dobro moich klientek:papa::papa::papa:
witam dziewuszki :kwiatek:
wilczus, Darianna_Krak, Magdalena-Nails,bluenails,justyna nail,MałaCzarna,Alexandraa,tipserka78 witaaam:kwiatek:
Dziękuję za miłe powitanie. :)
i ja witam się ze wszystkimi cieplutko :D
witamy Was:kooffa::kooffa::kooffa:
Dzięki za miłe powitanie!:]
Witam wszystkich =) Nazywam się Kasia. moją pasją są paznokcie, zajmuję się nimi od około 3 lat ...może nawet więcej... aktualnie bardziej biernie niż czynnie ze względu na dzienne studia i zaoczną szkołę fryzjerską. =) Pozdrawiam wszystkich serdecznie =) ^_^:)