Hej dziewczyny, a o jakich podkładkach piszecie? Ja chciałabym jakieś dobre i niedrogie. Robię cały czas na blinkach (drogo) a gdy mi zabraknie kleję plasterkami :huh:
Printable View
Hej dziewczyny, a o jakich podkładkach piszecie? Ja chciałabym jakieś dobre i niedrogie. Robię cały czas na blinkach (drogo) a gdy mi zabraknie kleję plasterkami :huh:
Babka ma 5 kompletów podkladek za 15 zł. Wychodzi 3 zl za jeden.
.
To ja na te podkładki sie pisze tez.
Kurcze, az szkoda, ze poczta polska to tacy zlodzieje.. edytakon wysłała do mnie najpierw klej do wyprobowanki ten od farbiuszki i nie dosżło.
ja tego kleju bede uzywac do blinka na sobie zobaczymy jak sie spisze;]
Dziewczyny zapytam co i jak sie sprawdzają i zrobimy zamówionko :)
---------- Dodano o godzinie 12:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:58 ----------
I już wszystko wiem, doskonale się trzymają i nie odchodzą, nie ciągnie się skóry przy ściąganiu. wydaje mi sie ze warto sprobować :) cena lepsza i nie sa to plasterki:)
Robie znów zamowionko, tym razem na podkładki i rzęsy mi brakujące; jak ktoś chętny chce coś proszę pisać na PW lub maila edytakon@o2.pl
Hej dziewczyny:D kilka dni temu odkrylam to fotum i bardzo mi sie spodobalo:D czytalam wasze posty i naprawde jestem w szoku ze mozna znalesc jeszcze tak pomocne osoby:) przeczytalam wiekszosc stron niestety nie wszystkie brak czasu mi na to nie pozwala...chcialabym zapytac Was o jakis dobry klej do rzes ja uzywam tego ze SL ale wydaje mi sie ze sie psuje po pewnym czasie i slabiej trzyma rzesy;/
z gory dziekuje:)
Czesc dziewczyny... szukajac informacji o produktach do rzes trafilam przypadkowo na to forum.
Bardzo mi sie podobaja wasze wypowiedzi i stwierdzialam, ze sie przylacze do grona rzesomaniaczek:]
Stylizacja zajmuje sie juz 2 lata i tez sluze swoim doswiadczeniem.
Widzialam we wczesniejszych postach pytanie dotyczace zrastania rzes.
Jesli klientka przychodzi po dlugiej nieobecnosci ma prawo miec nierowno zrosniete rzesy gdyz kazda rzesa jest w innej fazie wzrostu. W momencie kiedy wkleimy sie do rzesy w fazie katagenu lub telogenu ona juz nie rosnie, za to wklejenie sie w anagen spowoduje, ze rzesa syntetyczna znacznie oddali sie od powieki.
Ok, ale nie madrze sie juz na wstepie:P
A przy okazji, co sadzicie o odzywkach do rzes przedluzanych? Proponujecie jakies swoim klientom?
Moje dziewczyny maja raczej zasobniejsze portfele i lubia sobie dogadzac. Podpytywaly mnie ostatnio o jakis rekomendowany produkt, zeby wzmocnic swoje naturalne rzeski.
Witaj lady_boss:)
Fajna informacja. Dzięki :kwiatek: Ja też głupiałam na widok niektórych bardzo odrośniętych rzęs, a teraz przestanę. Twoje doświadczenie będzie tu bardzo cenne.
Ja niestety nie mam żadnego doświadczenia z odżywkami ale z pewnością jakaś babeczka odpowie.
Malina Malinowa- to nie klej sie psuje, juz o tym pisalam, ale napisze jeszcze raz, zauwazylam, ze rzesy potrafia "przyzwyczaic" sie do jednego rodzaju kleju- nie jestem w stanie tej tezy obronic, ani naukowo udowodnic, to wynika z mojej obserwacji, zmien swojej stalej klientce, ktorej po kolejnej aplikacji rzesy"sypia sie"-klej. Np nie wiem, na loooksus lashes-to podobna polka cenowa.
Lady boss- jesli chodzi o odzywki, ktore mozna stosowac w przypadku gdy sie ma przedluzone rzesy nie uszkadzajac ich to nieoceniona odzywką jest Revitalash. Na efekt trzeba czekać ok 4 tygodni, ale rzesy naturalne rosną i staja sie grubsze. Aplikuje się te odzywke nie na same rzesy, ale na powieke i na nasade rzes, wmasowujac ja w te miejsca, opuszkiem, badz patyczkiem- oczywiscie ostroznie, by nie dotknac rzes przedluzanych. Inne odzywki, palikowane w tradycyjny sposob absolutnie sa wykluczone, bo zawieraja zioła, a przede wszystkim oleje, jak delikwentka posmaruje rzesy zwykla odzywką to niewatpliwie je zgubi. Revitalash ewidentnie jest dla klientek z zasobniejszym portfelem -kosztuje ok 340 zlotych.
Historia Revitalash tez jest ciekawa, wymyslił ją facet dla swojej zony, ktora bardzo kochał, a ktora miala raka i po chemioterapii calkowicie wypadły jej rzesy. 10 zlotych z kazdej sprzedanej odzywki jest przeznaczane na walke z rakiem(pisze o tym, bo bogatsze klientki uwielbiaja sie angazowac w rozne charytatywne akcje);]
Mam pytanko: czy ktoś używał tych cieniutki rzęs z loooksus lashes. Chodzi mi o te , o grubości 0,10 mm. Chciałabym zamówić i nie wiem czy jakość jest dobra.
Z góry wielkie dzięki:kwiatek:
muszka, ja uzywam tych cieniutkich rzesek, ale nie z looksus, jednak mysle, ze one sa podobne, klei sie je łatwo, tylko.. bardzo rzadko ich uzywam:skacze:
Dzięki:kwiatek: Kureczko.
dzikakura slicznie Ci dziekuje... wczoraj dokopalam sie wlasnie do dwoch odzywek... revitalash i lashfood.
Lashfood ma dwie odzywki, jedna do naturalnych rzes a druga do przedluzanych - i ta ostatnia mnie najbardziej interesuje.
Revitalash ma fajne opinie a Lashfood dopiero co wszedl do Polski.
Niestety nie zdazylam wczoraj poczytac dokladnie bo padalam ze zmeczenia, ale dzisiaj mam zamiar dowiedziec sie wiecej :D
A w ogole wybieracie sie dziewczyny na targi Salon Wiosna 2011?
Ja chyba zajrze, ale w niedziele...
moja ulubiona klientka
pieknie, pieknie agulusia.. juz wiem czemu ulubiona.. kazda z nas uwielbia takie dlugie kleic:)
Aga :wow: - brak mi słów normalnie
a ja mam takie seciki dla Was
C - 10 0,2 na większości powieki, Pani chciala delikatnie, zeby nie bylo efektu zmeczonego oka
http://images47.fotosik.pl/656/2d7cc7384f6b6139med.jpg
i drugie nie chce sie zaladowac grrr
piekne edzia, piekne.. no dziewczyny, przypatrzcie sie, dla mnie to majstersztyk, kazda rzeska lezy zarąbiscie rowno:ok:
Kurka bo sie zaczerwienie :) zalozymy niebawem takie same nie boj żaby :) no moze nie 10 a 13 :)
Hej babeczki
Ja tu z innej beki teraz walne...
Czy ktoras z Was uzywa moze bazy z SL ( taka bananowa ) bo wlasnie zakupilam ten specyfik i klientka ktorej zawsze ladnie rzesy sie trzymaly i nigdy nie mialam z nia problemow, wlasnie mi zadzwonila tydzien po aplikacji i powiedziala, ze jej sie 3/4 rzes usypala. Nic w sumie nie zmienilam poza wprowadzeniem tej bazy, ale zrobilam juz uzupelnienie kilku osobom i narazie nikt nie dzwoni ze skarga, wiec nie wiem czy mialyscie moze jakias podobna sytuacje, bo przeciez na tej bazie niby powinny rzeski trzymac sie dluzej!
Agulusia moim zdaniem dokleilas o wiele za dlugie rzeski w stosunku do naturalnych, cienkich rzesek klietnki, widać ze juz teraz sie krzyżują, a jak troszkę podrosną to naturalne rzesy pod ciezarem doklejonych beda się wywijać i mogą osłabiać naturalne rzęsy.
Wiem ze klient nasz pan, ale mam nadzieje ze wspomnialas kliente ze taka dlugosc zdecydowanie oslabi jej rzesy i spowoduje krótszy czas użytkowania.
Agulusia mi też jakoś się nie podobają niestety...;/
bobasku, ja tu wezme troche w obrone agulusie. Na stówę wie, ze to są za długie rzęski do slabych rzes klientki, mało tego, wie rowniez, ze dlatego, ze klientka wlasnie takie nosi jej naturalne sie przerzedziły poprzez noszenia takich dlugachnych. To widac, ze to sa rzesy od razu po aplikacji, tyle, ze zdjetej(nawet kobietka"nie odpoczela" troche, albo odpoczęła moze z 2 tygodnie). A rzeski sie krzyzuja z powodu tego wlasnie, ze naturalna slabiutka firanka nie jest dostecznym podparciem. A czemu bronię agulusię, bo mam to samo z moimi klientkami.... powiem tak, zeby nie wchodzic za bardzo w szczegoly mam pewien sort klientek, ktore khem.. nie pracują w banku-jak same mowią pracują w usługach(domyslacie sie jakich):nie_powiem:, tam nie ma "miętkiej" gry, pazur ma byc długi i co, ze na ogryzkach, rzęsa musi być nadłuzsza.. na poczatku troche oszukiwalam, mowilam, ze aplikuję 15 tki, a aplikowałam 13 tki, zeby choc troche odciazyc slabnace naturalki, ale sie szybko pokapowały i siedzą mi nosem w woreczkach z rzesami... takie cwaniary. . One sobie te rzesy prownują!!!! Ktora ma najdluzsze.. no hard core normalnie, a potem pretensje, ze Hela ma dluzsze i dlaczego!! Mam dla nich chinskie rzesy uwaga.. 18 tki, bo nie dostałam "normalnych" o takiej dlugosci w Polsce Pare razy sie postawiłam i odmowilam.. to poszly gdzie indziej i tak zrobiły. Po pewnym czasie juz nie ma do czego doklejac, wtedy "odpoczywamy" miesiac. Podpisały mi z radościa oswiadczenia, ze takie długie rzęsy to na własna odpowiedzialnosc i to są moje najlepsze klientki. Robię im rzesy co dwa tygodnie, wszystko sie krzyzuje, opada, wyglada srednio, nawet tego nie wstawiam, bo wstyd i sromota. Ale taka jest kwicząca rzeczywistosc.
p.s. Przepraszam admina za zbyt dlugi opis w galerii:skacze:
Dzika w takiej sytuacji zwracam honor :)
Bobasie kochany, ja nie wiem czy tak było, ja sie nie konsultowałam z agulusia.. ale mowie Ci.. cos jest na rzeczy:*
oczywiscie ze poinformowalam;) dziewczyna przychodzi co ok 14 dni;) chociaz prawde powiedziawszy spokojnie by wytrzymaly miesiac:)
a te co sie krzyzuja po zdjeciu zostaly usuniete;)
a klientka z ych co najlepiej by se 20 zaaplikowaly :D
kurko prawie trafilas ;) rzeskli wylinialy po bojce :)