kasiunia - ladny czysty frenczyk ;) taki delikatny :love:
Printable View
kasiunia - ladny czysty frenczyk ;) taki delikatny :love:
kasiunia w porównaniu z pierwszymi jakie zrobiłaś niebo a ziemia - robisz postępy :ok:
iwonko ładniusie :)
sandrunia śliczne stópeczki :)
kaniusia jak na pierwsze to rewelacyjnie ci wyszły :ok:
pazureczek89 bardzo ładne frenchyki-super :)
i kilka letnich moich prac :)
bardzo ładne :)
te z tęczą słodkie:)
Bardzo ładne stópkowe pazurki :)
sliczne, szczegolnie te pierwsze - takie kolorowe - cuda !!
Moje pierwsze stópki żelowe:) oj sobie jest bardzo ciężko zrobić sobie u stópek, trzeba być dobrze wygimnastykowana:D:skacze:
Moje pierwsze wyglądały tak :) one są z przed półtora roku :)
http://img228.imageshack.us/img228/1795/p1050782t.jpg
bardzo ladne i delikatne:ok:
Iwonka, Tosiaczek bardzo ładne stópki ;)
bierycia oj tak znam ten ból, zwłaszcza jak się ma brzucha :wstydek: pazurki bardzo ładne :)
tosiaczek rewelacyjne!! chyba sobie takie na lato zafunduje haha :D
Tosiaczku bardzo ładne, takie nietypowe
Tosiaczek świetne pazurki ! ;)
Tosia, śliczne ;) Te kwiatki są żelowe, czy farbkami?
tosiaczek bardzo ładne:kwiatek:
moje wczorajsze kwiatki
Żelowe :) Wtedy jeszcze nie wiedziałam że farbki istnieją :D
Za nie długo znów zacznie się sezon na wyciąganie stopek na światło dzienne. Już nie mogę się doczekać żeby pooglądać, ja mam miliony pomysłów już na pazurki w stopach. A klientki już się zapisują na pedicure z żelowaniem.. :)
królowa śliczne stópeczki :D :ok:
kochane podpowiedzcie mi taką rzecz: dzwoniła do mnie babka ,żeby umówic się na przedłuzanie paznokci stóp na formie.hm.nigdy nie robiłam na formie u stóp i może któras mi podpowie jak to sprawnie zrobic?,bo te duże to jeszcze ,ale te malenstwa?...nie wiem jak uda sie pod nie forme włożyc.....:sos::help:
normalnie podkładasz byle mieć podstawę pod pazurka. Tu nie trzeba sie gimnastykować jak u rąk że ma by idealnie równo i tunel :) to jest trochę jak korekta ogryzków o :D chociaz przy ogryzkach u rąk trzeba ładnie podłożyć formę, ale tu przedłużasz tak na prawdę o milimetr :)
JA też nigdy nie robiłam na formie :) Ale pewno mi się nie raz zdarzy. Będe musiała kiedyś spróbować na kimś kto ma krótkie pazurki :cwaniak2:
Ja przedłużać, to tylko sobie musiałam - klientki chciały tylko zażelować swoje - i u siebie podkładałam formę tylko pod duże palce. Nie jest to najwygodniejsze, ale właśnie nie trzeba jakoś się mega starać o krzywe i tunele, więc spokojnie można to opanować :)
ok,to nie będę się juz tak stresowac,machnę jej jakies krogulce i będzie sobie podłogę w domu rysowac :) albo szpice zaproponuje ,hihihi:)
śliczne te Wasze paznokietki :ok:
Evelyn - piękne stopy :skacze: ahh, ja mam tylko nudny french bez niczego i chyba muszę coś z tym zrobić :P Zainspirowałaś mnie kochana :przytul: