Odp: nasze zwierzaczki :)
Malamut? No popatrz, po tej perspektywie zdjęć nie poznałam, wydawał się szczuplutki (jak na malamuta, choć na hasiora trochę masywny na pysku). Tym bardziej kocham, rudego malamuta jeszcze nie widziałam :D
Mnie tu pewno zlinczujecie... ale zawsze sie zastanawialam dlaczego ludzie nie maja wyobrazni??? Zycie toczy sie po swojemu i czasami nie mamy wyboru, ale sa przeciez sytuacje w ktorych mozna pojsc albo w prawo albo w lewo!!
No malamutek, zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia:love:. Gdy byłam pierwszy raz na nartach to najpiękniejsze z całej tej wycieczki było spotkanie z tamtym pieskiem. Od tego czasu chorowałam na tę rasę, nasz jest już z nami 8 latek, ale czasami zachowuje się jak szczeniak;). Wrzucam jeszcze zdjęcie z zimy widać go mniej więcej w całości:). Jak byliśmy go odebrać to też się zdziwiłam, że jest rudzielec, w zimie wchodzi w brąz. Był jedyny taki w hodowli, pierwszy od 3 pokoleń, jego prababcia była ruda. Musiał być mój:love:.
Oj tak, już rude hasiory mi się podobały najbardziej, malamut jest równie piękny!
Piekny...Ja uwielbiam rase husky'ego i malamuta :)
Z rudo/brazowymi malamutami juz sie kiedys spotkalam a moja siostra tez ma rudzielaca :)
Moje Słoneczko :)) Kundzia :love:
ależ bym Kundzie wygłaskała :D ślicznota - uwielbiam świnusie :love:
Pluszka błagam Cię, zapoznajmy ją z moim Luckiem!
Ależ byłyby dzieci :D
Mrrr :D ja chętnie nie wiem jak młoda Dama :D dzieci były by piekneeee poka Lucka :D
pokaże Kundzi przyszłego kochanka ^^ :love:
słodka Kundzia:love:
sami pokazuj Lucka:skacze:
plushak prześliczna świniusia, też kiedyś miałam:D
Tylko z komórki, słaba jakość ale proszę:
pierwsza fota the best, równie uroczy świntuszek:D
oszsz jaki przystojniak:love: Lucuś
zgadzam sie, pierwsza fota wymiata:D
No świneczki boskie obydwie:):)
a to mój szatan:)
pluska czy ty ja czeszesz??
plusiu mój Dżedaj ma podobną sierśc tylko nie tak długą, ale łady z niego samczyk:D :leze:moze ten tego :nie_powiem:
Cytat:
Napisał
goslava
pluska czy ty ja czeszesz??
musi, bo inaczej robią się kołtuny, najbardziej na samym dole .. bynajmniej mojej swince długowlosej sie robily i musialam czesac, a jak wyczsalam to byla piekniutka
ja jeszcze mojej podcinalam te wloski, nie wiem jak u Kundzi jest;)
Czesze:) RZadko bo tego nie lubi albo zostawia niespodzianke przy czesaniu, też podcinam ale raczej w tyle, włosy jej rosną jak szalone :p
O Boziuuu...Jaki slodki :)
Szczenieta sa najpiekniejsze na swiecie, obojetnie jakie zwierze :)
a myślałam że już kolejny pająk i sie bałam spojrzeć :haha: śliczna psiunia :love:
mam nadzieje że go odchowam trochę... bo ma 2 miesiące a wygląda jakby miał miesiąc... nie miał w ogóle odruchu ssania i prawie zdechł z głogu i go zabrałam do siebie... wczoraj rano nie chodził nawet sam taki był słaby... dziś już latał po pokoju więc jestem dobrej myśli... daje mu na razie mleko dla szczeniaków
Jak już biegał to dobrze :) śliczny jest i mam nadzieję, że będzie dobrze :)