Soffi- jak z bajki! idealne cudowne!
Printable View
Soffi- jak z bajki! idealne cudowne!
a to moje ćwiczonka
ciąg dalszy:)
syrena16 wzdycham do tych błękitnych cieniowanych :love:
Syrenko moje faworyty też te błękitne:ok:
... dziękuję Wam Cały czas trenuje i sie uczę. Niestety powinnam tez potrenować cykanie fotek, ponieważ moje zdjęcia nie oddaja ani kolorów ani refleksów światła:(
Chętnie posłucham konstruktywnej krytyki:) Poproszę:)
Syrena, obydwie stylizacja są piękne. Ale te błękitno białe rzeczywiście wymiatają ;)
Syrena super pazurki, bardzo ładne kolorki.Ja to się boję brać za takie kształty.
moje pierwsze edge żelowe - tak na poważnie czyli na całej łapce - nie licząc ćwiczeń wcześniej bo były żałosne :haha:
te same paznokcie inne zdobienia
Załącznik 52861Załącznik 52862Załącznik 52863
meg...wow :szczena: aż szczena opada:P super są, aż zazdroszczę...uwielbiam Twoje zdobienia, zawsze są dopracowane do najdrobniejszego szczegółu:D
Meg twoje pazurki powalają :szczena: :)
Meg edge boskie, jak zawsze zresztą wszystkie pazurki w twoim wykonaniu sa rewelacyjne
Gratuluję Meg, pazurki ładne, dopracowane, ale chciałoby się czegoś nowego, ćwiczeniówki takie fajne robisz, a pazury stale w tym samym stylu i nie chodzi mi wcale o rozpoznawalność ;)
Nie robię paznokci ciągle w tym samym stylu - to moje pierwsze edge:P A z resztą każda stylistka ma swój styl ja akurat mam taki i jest mi z nim dobrze :P
Meg_ cudowne edge! ostatnie podobają mi się najbardziej;)ładne zdobienia:skacze:
Nie chodzi o kształt, czy budowę, ta jest akurat poprawna (przyczepiłabym się tylko do nieco opadającego kciuka;)) ale uważam, że masz ogromny potencjał, w ćwiczeniówkach miałaś piękne złote róże, czy wiosenne kwiatki na zielonym tle z listkami, a tu widzę kolejne czarno-białe stylizacje z tymi samymi - prostymi kwiatkami, podobnie pipe - kolejny czarny frencz i trójpłatkowy kwiatek, ja mam po prostu niedosyt. Stylizacja jest ładna, tematyczna, ale ja uważam że stać Cię na więcej.
Nie traktuj tego jako przytyk - wyrażam swoje własne, szczere zdanie, posłodzi Ci cała reszta forum :)
Konkretna krytyka jest zawsze potrzebna, moze dodac skrzydel jak sie ja odpowiednio odbierze,
moja praca :skacze:
Mam podobne zdanie jak Samaron. Bardzo podoba mi się Twoja praca Meg, wszystkie twoje paznokcie są śliczne, precyzyjnie wykonane jednak czasem mam wrażenie że bazujesz na jednym...french...trochę brokatu i kwiatek przeważnie cieniowany czarną farbką... Masz talent niezaprzeczalnie...jednak czasem chciałabym zobaczyć jakieś szaleństwo w Twoim wykonaniu :*
Ewa bardzo fajne edki, te kwiatuszki strołkowe super ^_^
Szaleństwo w wykonaniu Meg ? To by było coś :D. To może być istna bomba, bo Meg masz niesamowity talent :kwiatek:
Meg niezaprzeczalnie ma ogromny talent i jest wspaniałą stylistką, ale rozumiem o co chodzi dziewczynom. Takie piękne stylizacje, aż chciałoby się zobaczyć na co jeszcze stać naszą Meg :D Co prawda to akurat Meg masz swój styl i większość Twoich prac konkursowych rozgryzam, nie mniej jednak zawsze są na wysokim poziomie. Zobaczyłabym Twoje pazurki w kolorach wiosennej tęczy :skacze::love:
Tęcza będzie masz załatwione :*tylko trochę później bo teraz jestem zajęta. Mam kilka bardzo ale to bardzo ciekawych pomysłów na stylizacje ale czekam na wyjątkową okazję, zobaczymy może w tym roku też będzie ;)
ewa71 śliczne te Twoje edzie - kwiatuchy dopracowane :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Meg są cudne już je podziwiałam na fb
Ewa71 prześliczne:ok:
meg praca jest cudowna:cwaniak2:
Ewa, genialne są te edzie. :)
---------- Dodano o godzinie 14:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:28 ----------
Meg, Twoje też świetne, genialne zdobienie. :)
matowy frenchyk na edziach,zdobienie żel 3D