-
Odp: Przedłużanie rzęs - wątek ogólny cz.2
Mysiaczeq - cd. dot. nowych norek z SL.
Obie klientki na te norki z oczekiwaniem jak najbardziej naturalnego efektu, więc długości 9 mm na całości oka, a w kąciku tylko tymi króciutkimi co zostają pomiędzy na pasku. Czasami (zdarzyło mi się to chyba 2 razy) po oderwaniu rzęski został taki 1-1.5 mm farfocelek u nasady rzęski, który niestety trzeba oderwać drugą pęsetą. Czasami również odrywają się po dwie, wówczas także rozdzielam (a przy tym zdarzyło się którąś odkształcić). Profil mają b. ładny (C), równy. Wydaje mi się, że te prawdziwe norki w porównaniu do syntet. minków Premium 0.1 (mam evo) są mniej wydajne, jakoś szybko się wyklejają, czy to tylko sygestia bo drogie? W każdym razie zamawiam w poniedziałek jeszcze dłuższe. W moim odczuciu są b. delikatne, co może powodować odkształcanie się, ale tfu tfu... nie będę zapeszać, zobaczymy za jakichś czas. Innych 100% norek nie robiłam więc porównania do innych firm nie mam. Dla przypomnienia pisałam o tych nowych norkach z SL :P
-
Dziewczyny , po jakim czasie po zabiegu klientka może założyć szkła kontaktowe? Zaznaczam, że zaraz po zabiegu miała lekko zaczerwienione oczy (użyłam kleju z Evo D+ :))
-
zakropić Visine i jak zbieleją można zakładać. czyli parę minutek.
-
Ja jako klientka kładę się w szkłach i nic się nie dzieje
-
moje klientki tez szkiel nie chca sciagac, bo okulista/optometrysta pozwolil
wiec podpisuja tylko papierek ze biora odpowiedzialnosc za ewentualne uszkodzenie soczewek:]
-
Przyznam, ze ja sama tez nie sciagam soczewek :)
-
mam klientkę która zaraz po wstaniu z łóżka zakłada soczewki:)
-
Moje też niektóre zdejmują, a niektóre machną ręką i się kładą, zakładają natomiast od razu po założeniu.
-
u mnie od razu zakładają.. dwie nie zdejmują..
-
czy znalazla by sie wsrod Was dobra dusza, ktora opisalaby mi po krotce na czym polegaja takie techniki jak 3D, HD, piórko. Co chwile spotykam sie z takimi metodami, ale nie wiem na czym polegaja, moze sa jeszcze jakies nowe metody? :)
-
-
dziękuje za porady dziewczyny:]
-
Dziewczyny czy któraś z Was miała rzęsy w palecie z Secret Lashes ? Bo ja zawsze używałam ich sypanych rzęsek, ale jestem ciekawa co do jakości rzęs SL, czy długość i skręt pokrywają się z tymi sypanymi? :)
-
Agula - są takie same, robiłam :D
-
a ja wole zdecydowanie te "sypane" niż te z paska :)
-
moja aplikacja sypkim trwała by chyba 7 godzin :skacze:
-
Moja tak samo, chociaż czasem sobie jakieś pojedyncze rzęsy kolorowe albo w dziwnych rozmiarach dokładam... Co gorsza od razu wzięłam się za pudełka i w ogóle nie robiłam na "sypanych" :P
-
A ja jestem za sypanymi :D - 0.15 i 0.20, nie trzeba oklejac siebie, klientki czy czegokolwiek, cap i po robocie :D. Tylko minki evo i norki SL z paskow.
-
ja jednak wolę w pasku :)
-
mnie ogólne chodziło o porównanie jakości SL sypanych i te co mają na pasku ... jak dla mnie te sypane są bardziej "sprężyste" :)
-
kurde.. no tym razem mnie jakaś laska zawinęła zdjęcia..
jakieś stare, bo jeszcze nie podpisane.. no ależ co za tupet ;[;
-
bombelkowa, wyślij jej piękny list że ją pozwiesz i tyle ;)
ostatnio jak nam lasia ze strony zajumała zdjęcie po liście szefowej na raz usunęła. wystrachała się i dobrze. bo aż mną zatelepało jak moją pracę zauważyłam gdzieś na Wyspach.
niektórzy nie mają sumienia.
-
napisałam :)
a moje znajome tak jej profil zjechały :cwaniak2:
ale miała sporo kradzionych, różnych...
-
Dziewczyny, jaką włączacie muzykę relaksującą? Szukam czegoś ciekawego :D, zapodajcie coś :P
-
Mam nadzieję, że nie było pytania, które chce zadać - czytałam forum i nic takiego mi się nie trafiło.
Chciałabym zapytać, czy karmienie piersią jest przeciwwskazaniem do klejenia ?
Bratowa okropnie panikuje i wzbrania się do założenia rzęs a ja ją do tego gorąco namawiam:):skacze: ale nie wiem jak opary kleju mógłby zaszkodzić jej i dziecku