zyza swietna metamorfoza u mnie jak zwykle pelno ogryzkow heh :
i kolejna metamorfoza:
Printable View
zyza swietna metamorfoza u mnie jak zwykle pelno ogryzkow heh :
i kolejna metamorfoza:
Zyzia piekne kwiatuchy,boskie
zyza - ogromna przemiana! piękne kwiatuszki!
niunia - pięknie zrobiłaś tym paniom te ich zmasakrowane pazurki! Ja nie wiem jak można tak obgryzać paznokcie??
Zyza świetnie sobie poradziłaś :)
Niunia rewelacyjne metamorfozy ;)
moje drogie metamorfozy pierwsza klasa :)
rączki nie do poznania :):ok:
niunia84 bardzo ładnie sobie poradziłaś mimo że trudna płytka, ładny odcień niebieskiego :)
U mnie wczoraj była dziewczyna, o której pisałam tu:
Miała przyjść na uzupełnienie ale zdecydowała się jednak przedłużyć, co mnie cieszy. Wprawdzie jest to przedłużenie na opuszek ale mogłam dzięki temu popracować nad ich kształtem. Łatwo nie było bo płyteczka maleńka, klientka ma pilniko-wstręt ale myślę, że nie wyszło najgorzej.
Stylizacja zdjęcia - alla woszczur, Iza jeszcze raz bardzo dziękuje za Twoje tutki do zdjęć, zawsze tak mi się podobało jak masz obrobione Twoje zdjęcia:love: A te sprytne błyski musiałam dodać bo mi się tam jakieś paproszki wkradły.:glupek:
Daria:wow:przepełnia mnie podziw, paluszki nie do poznania i te kwiatki:buja: czemu ja nie widziałam nigdy kwiatuchów w Twym wykonaniu??:huh:
przemiana świetna, a oprawa naprawde bardzo ładna:D
oko przykuwa:)
Piękne te Wasze metamorfozy :) niektóre dłonie to aż nie do poznania!
Daria bardzo sympatycznie patrzy sie na taka zmiane :)
piekne zrobilas te pazurki...
bardzo ładna zmiana :)
widać po płytce, że łatwo nie było :P
piękny french no i faktycznie piękny podpis :D
kurko przepięknie
a to moje dzisiejsze
dudejla superancko ci to wyszlo, jakos za kilka dni bede robic paznokcie kuzynce, a ma je bardzo obgryzione, wiec chyba zaczerpne inspiracji w twoim zdjeciu i cos podobnego jej zrobie. jeszcze raz slicznie :D:D
Bardzo wam dziękuję za komentarze.
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Tym bardziej mnie cieszą, że tak naprawdę, to najwięcej nauczyłam się od was z tego forum.
Daria i Królowa - piękne przemiany :) gratuluje efektu! Dłonie waszych klientek nie do poznania!
królowa bardzo delikatne te twoje pazurki :)
cudowne te przemiany.
Tyle tu prac i przemian, ze nie wiem, co do kogo... na pewno wykonalyscie kawal dobrej roboty, te kobitki nareszcie beda mogly pochwalic sie pieknymi pazurkami :)
Królowa super przemiana ;)
dziękuję kochane. niestety ptaszki mi wyszły:(
Woszczur świetne pazurki 'po', kolorki bardzo mi się podobają :D
Dziękuję.. mozna powiedziec "sama miĘszałam" :D
Woszczur... no szczena opada :D piękne pazurki :)
Iza świetne pazurki, kolorki świetne wymieszałaś, mnie się podobają te wzorki, fajnie się prezentują. Poza tym gratuluje odważnej klientki. :ok:
Woszczurku rewelacyjny czysty odrost :) Widac, że pazurki były pięknie i precyzyjnie wykonane, no i te nowe letnie zdobienie godne podziwu :)
wprawdzie tunelu nie widać dokładnie, ale jak na żelówki to wyszedł bardzo ładny...
odnowa:) ściągnełam stara mase i robiłam na nowych szkieletach:)
Iza super pazurki a tunelik widać ładny :ok::D
Woszczurku, piękny tunelik!! doskonałe wykonanie!!:ok:
Iza, świetna robota!
Woszczurku piekne,takei delikatne
Piękna stylizacja, a tunel też piękny - brawo Woszczurku :)
bardzo ładne i delikatne :)
Bardzo fajnie wygladaja ;)
dziewczyny super metamorfozy :brawa::brawa:
woszczurku ale twoja klientka miała odrościk, a z pazurkami poradziłaś sobie wyśmienicie
Iza odrościk imponujący:ok:. Z drugiej strony chyba kiepsko się egzystuje z pazurami do płowy płytki? Po metamorfozie pazurki piękne. Delikatne, błyszczące, a na słoneczku to dopiero muszą się mienić, lubię takie. :love:
Woszczur ja jestem pod wrażeniem odrostu :)