mysiula bardzo dobra robota :ok:
tak pisałyście o tych rzęskach sztucznych, że mam ochotę sobie kupić, ale nie będę miała żadnej okazji, żeby je "ponosić" ;(
i moje małe ćwiczenia kolorowych makijaży:
Printable View
mysiula bardzo dobra robota :ok:
tak pisałyście o tych rzęskach sztucznych, że mam ochotę sobie kupić, ale nie będę miała żadnej okazji, żeby je "ponosić" ;(
i moje małe ćwiczenia kolorowych makijaży:
Iv90 super kolorki..dla odważnych w sam raz :)
Mysiula jak najbardziej ok :) porządne rozcieranie kolorków...
Ja to czasami mam wrażenie ze przeginam z rozcieraniem i makijaż jest jakis taki rozmyty...chyba podobaja mi sie linie gdzie nie gdzie ;)
moje ćwiczonka:]
iv90 jestem pod wrażeniem twoich kolorowych makijaży.
metamorfozy są cudowne:cwaniak2:
a to coś ode mnie - wiem daleko mi jeszcze do tego aby zostać mistrzem w makijażu:haha:Zbytnio nie mogłam zaszaleć bo koleżanka szła do pracy:(
http://images40.fotosik.pl/1363/b8f565555dd0844amed.jpg
http://images40.fotosik.pl/1363/03d9391d361adc17.jpg
chyba wybrałabym u tej Pani coś bardziej matowego a rozświetliła jedynie pod łukiem brwiowym i w wewnętrznym kaciku ;) no i można pokombinować z "otwarciem oka" od zewnątrz. Ewentualnie brwi mocniejsze :*
asiuniak łał, pani na pierwszym pieknie odmieniona:)
Asiuniak, ta pierwsza metamorfoza jest rewelacyjna!!!!!!!!!! nie mogę się napatrzeć, zupełnie inna kobieta 'po' ;)
Z racji ze u nas jest karnawal ostatnie dwa dni poswiecilam sobie troszke czasu i wykonalam makijaze karnawalowe:D
hehe boskie są :D zwłaszcza ten pierwszy :)
sztynka te cienie to akurat z rossmana "lovely" także nic specjalnego :) ale rozcierały się i trzymały dobrze ;)
a tu jedne z ostatnich..
dzidzia- już w galerii pisałam, ale i tu powtórzę, że cudnie:ok:
mysiula- bardzo ładnie, schludnie
http://images47.fotosik.pl/1382/a595774ca27cdb15.jpg
http://images47.fotosik.pl/1382/c957842dab2e5d00.jpg
dzidzia stanowczo wybieram makijaż tego kocurka :P
jestem pod jego wrażeniem:cwaniak2:
A tu taka mała próba ślubnego.. chyba troszku za jasny mi wyszedł....:/:
A mam pytanko jak stworzyłyście swoje portfolio... jakieś modelki czy może koleżanki?? fotograf czy swój aparat???
asiuniak- makijaż bardzo ładny, ale brwi totalnie do poprawy :) no i troszkę można "ożywić" buzię. Co do portfolio. Ja założyłam konto na maxmodels, jako wizażystka (maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści) i współpracuję z fotografami i modelkami na zasadzie wymiany barterowej :) Jeśli jednak nie masz czasu możesz poszukać fotografa i zrobić w tym celu sesję zdjęciową za pieniążki. Można też fotografować samemu, ale osobiście mi to nie wychodzi, moje zdjęcia nie są na tyle estetyczne, żebym mogła je potem klientce pokazać, więc wolę poświęcić nieco czasu i podziałać z ekipą, która się na tym zna :)
farbstift dziękuje .. kurcze te brwi to porażka wogóle sie nie chciały układać ( chyba żebym spróbowała na żel ;), ogólnie kosmetyczka jej zaleciła zapuszczanie ale dziewczyna lubi 5 na krzyż i sama z nimi walczy codziennie bo rosną jej jak chcą i są strasznie sztywne..czasami na wyjścia robi sobie ala'permanentny i wali kreske ciemną że hej) co Twoim zdaniem powinnam zrobić z nimi? rady mile widziane :)
najlepiej niech zapuści odpowiednio a potem odpowiednia osoba (np. Ty) niech jej wyreguluje ładny łuk. Jesli są sztywne to właśnie na wosku lub żelu do brwi spróbuj, ale podejrzewam, że jak już będą wyregulowane i przeczeszesz je przed nałożeniem kredki lub cienia na nie to już powinny się układać :)
dziekuje kochane;)
iv90 te Twoje tęczowe oczka po prostu mnie zauroczyły
farbstift po prostu mnie powalasz, makijaże ostatnio tworzysz fenomenalnie!
dzięki kobietkozpazurem :)
Tu makijaż karnawałowy, tym razem zdjęcia robione przeze mnie, bez obróbki :D
http://images35.fotosik.pl/1197/3ae024834aced622med.jpg
więcej zdjęć:
Make-up & Nails: Karnawał w Rio na powiekach
farbstift piękne makijaże :D
dzidzia rewelka :D
asiuniak to jak już zaczęła zapuszczać to niechże im da spokojnie odrosnąć ;) w końcu będą się dały ładnie wyregulować ;) a teraz jak farb pisze - na żelu lub wosku i powinno być git ;)
Farbi!! Ale fajny makijaż :D strasznie mi się podobają kolorki :D
farb - kolorki super, ale chyba w lewym oku rzeski troche nie do konca przyklejone tak jak powinny. :kwiatek:
a tak teraz z innej beczki czy zauwazylyscie, ze dziewczyny teraz zamiast ladnie wymodelowac sobie twarz np brązerem jakims czy różem, to nawala sobie kilogram na policzki i wyglądają jak klałn, no na jakie zdjecie nie patrze tych małolat to ja bym w zyciu tak nie wyszła z domu.
rudzielec, coś z tym różem faktycznie jest, często widzę (pracuję w dużym centrum handlowym) dziewczyny, które mają bardzo mocno nałożony róż. Niestety nie każda patrzy czy taki kolor jej pasuje, no i tak jak mówisz, bez żadnego modelowania buzi, przez co wychodzi właśnie taki efekt płaskiej twarzy a na niej plam. Aczkolwiek jak lubię mocno podkreślone policzki, oczywiście stosując wszelkie zasady.
Kochane, tu jest temat o ślubnym makijażu http://forum.wzorki.info/makijaz/243...az-slubny.html Może tam dyskutujmy o nim, bo teraz tak myślę, że łatwiej nam będzie (dotyczy naszych wczesniejszych rozmów) :)
malowane oczeta :) ja tylko cienie włascicielka zajeła sie resztą :) dlatego ja nie tuszowałam...
zyza super Ci wyszły ale ja poproszę ten drugi- kolorowy :love:
Mi też kolorowy wpadł w oko ;)
A to moj konkursowy:)
jakie cudo !!! też tak chciałabym umieć ;(
edusia- genialny makijaż i całość stylizacji
Edusia piekny makijaz, ogolnie calosc bardzo pieknie sie prezentuje :) ktore miejsce zajelas???? Nie pochwalilas sie ;P
edusia ukłony mistrzostwo swiata:wow::kwiatek:
zajelam II miejsce:) niestety do pierwszego zabraklo mi jedynie jednego punktu, ale ja i tak sie bardzo ciesze:)
Szkoda,że zabrakło tego punkcika bo makijaż jest cudny, cała stylizacja też zresztą.
jaki make up az mi wstyd mojego skromniaka wrzucać :) ale rzucę :)
wcale nie taki skromniaczek :) bardzo ładne kolorki :)
zyza super kolorki
ładnie wyszedł ten makijaż
jedyne co mnie drażni to
na lewym oku brak wykończenia czarną kreską w stronę wew. kącika
i na tym samym oku kolor czerwono/pomarańczowy masz nieco niżej
sama po sobie wiem, że ciężko jest zachować symetrię
ale ja taka zboczona jestem to zauważyłam :kwiatek:
jednak nie podlega dyskusji fakt, że
makijaż podoba mi się bardzo :)
zyza- górna powieka ładna, super kolorki, tylko dolną trzeba dopracować, żeby makijaż nie wyglądał na niedokończony :)
czekoladowy :D heh wiecej zdjec wiadomo gdzie ;)
pięknie:)
Piękne makijaże dziewczyny!!
Ja dopiero zaczynam moją przygodę z wizażem. Na mini-warsztatach z wizażu połknęłam bakcyla i stwierdziłam, że to jest to i świetnie byłoby zająć się tym zawodowo;) wiem, że jeszcze długa droga przede mną więc postanowiłam duuużo ćwiczyć! Jak dobrze pójdzie od września wybiorę się do szkoły ^_^
A to są efekty dzisiejszej nudy: