dzisiejsza wersja na krotszych pazurkach. Pazurki naturalne.
Printable View
dzisiejsza wersja na krotszych pazurkach. Pazurki naturalne.
Moje skromne :)
Kolor trochę przekłamany :)
nanami- świetne pazurki, doradzę Ci tylko, że jak mi wychodzą takie postrzępione płatki i nie są zamierzonym efektem to obrysowuję je pędzelkiem nr 000 takim samym kolorem lub o ton jaśniejszym (moim zdaniem o ton jaśniejszy wygląda lepiej i można "ułożyć" płatki w dowolnym miejscu robiąc kreseczkę, nawet jeśli tego płatka tam wcześniej nie było) :)
:) kilka moich prac
Niektóre wzorki były wykonywane lakierami i są nie koniecznie dokładne, natomiast część farbkami akrylowymi
Pieknie i kolorowo Karo twoje róże są boskie :wow:
Hersa dziekuje, strasznie sie spieszylam malujac te kwiatki i nie mialam juz czasu ich dopiescic...
A właśnie na takim dopieszczaniu najwięcej czasu schodzi... Kwiaty to fik fik kilka pociągnięć pędzlem a potem poprawa brzegów i te łodyżki i inne- najwięcej zabawy z tym, że już nie wspomnę, że w wersji mini czyli na pazurkach to i tak się trudno pędzlem manewruje (mi przynajmniej ;) ).
A tu pazurki zdobione Icon Design :yess:
Dziś mnie "męczyło":) i musiałam się pobawić. Twarz to inspiracja z tematu "krok po kroku", jednak stwierdzam, że mam daremne farbki akrylowe, bo są jak woda;/ ile się trzeba napoprawiać- wyszło jak wyszło.... Ale skąpy dwa razy traci:P
Piekne prace dziewczyny.
Madziullka, bardzo mi się podoba ten styl icon design. Coś innego, ciekawego.
Olenna33, na twarz na pierwszych pazurkach super wygląda. Cała kompozycja tworzy spójną całość :)
Żel INDIGO kameleon na naturalkach i kwiatuchy, bo chce już wiosnę :)
Moje fioletuski :)
Nilvena, piękny kolor, co to takiego?? I chciałam zapytać o cyrkonie. Jak je wtopiłaś? na ostatnia cienką warstwę żelu i przykrywałaś jeszcze? Bo ja czasami gdy wtapiam cyrkonie przy wale paznokcia mam problem żeby się trzymały..
to jest zel po 4zł z allegro :P flower violet. A cyrkonie przykleilam klejem na zbudowana zmatowiona powierzchnie i pozniej dalam nablyszczacz (w buteleczce z pędzelkiem), i tak jakby otulilam też cyrkonie. Nie nanosiłam nabłyszczacza bezpośrednio na nie, żeby nie straciły blasku. Zawsze tak robię i nic i nie odpada, długo się trzymają. Co do koloru to w rzeczywistości jest troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu :)
piękny:). w takim razie też tak spróbuję z cyrkoniami, bo do tej pory wtapiałam w ostatnią warstwę żelu dosyć głęboko..ale te większe i cięższe(szklane) cyrkonie potrafiły odpadać;/
Nilvena masz bardzo ładne swoje pazurki :)
super nutki :)
u mnie już czuć wiosnę
1. To Indigo Illumination Mercury - jeden przedłużony, tak w ramach praktyki :)
2. Czerwone migdałki żelem Indigo nr 28
3. Jedne z pierwszych paznokci jakie zrobiłam po kursie, mojej mamie - na coverze Grafiti Nails - do tej pory jestem z nich dumna :D
mania818 te drugie są bombowe
Mania przepiękne te 2<333
Mania mi też drugie podobają się najbardziej :)
Maniu nie mogę oderwać wzroku od tego zielonego kolorku:) wspaniały!! co to za kolorek?
Iraa ciekawie;))
i ja cos dodam:P
To ja tez coś od siebie:)
Sandrus piękne prace, szczególne pierwsza przypadła mi do gustu :ok: