Witamy serdecznie na forum:kwiatek:
Printable View
Witamy serdecznie na forum:kwiatek:
Ja równiez chcialam sie przywitać :):)
ciesze sie ze tu trafilam :P
pozdrawiam serdecznie aga woj. lubuskie
buziole :)
Witamy :kooffa:
Witam:) Mam na imie Weronika dolaczylam do was niedawno... ale dopiero sie ucze z wasza pomoca bedzie to o wiele latwiejsze:) strasznie polubilam to forum:) pozdrawiam:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze:
:*
Witam :)
Jestem tu od niedawna, mama mały klopot z poruszaniem sie po forum ale mysle ze z czasem to sie zmieni :). Pozdrawiam :)
Witamy Was serdecznie kobitki:*
To może i ja się przedstawię, już sobie pomykam po forum jakiś czas i jestem pod wrażeniem! Dziewczyny jesteście kochane. A Ty Kamis jesteś moim idolem :master:!
Mam na imię Emilia, pazurki kocham i sprawia mi to niesamowitą frajdę. Jestem samoukiem jak do tej pory, zbieram pieniążki na kurs.
Witam i całuję.:kwiatek:
Witam wszystkich :) Jakos czasu nie było zeby sie przywitać ale juz jestem :) Ciesze sie ze dolaczylam do waszego grona bo uwielbiam robic pazurki :) :) :) Pozdrawiam
Cześć wszystkim !! Mam na imię Asia :] pazurkami zajmuje się niecały rok, na tym forum jestem od 3 dni a dopiero teraz wiem mniej więcej jak to działa ^_^ pozdrawiam wszystkich cieplutko
:kwiatek: witam nowe forumowiczki:D
witamy Was cieplutko :kooffa:
to ja też się przywitam :) Jestem Marta, panokciami zajmuję sie około roku może troche więcej jestem samoukiem a do nauki Wasze forum jest niezawodne :skacze: :) Najlepsza pomoc jaka mogła mi się trfić :) pozdrawiam :):):)
Witaj mini :kwiatek: :)
Witam wszystkich miło mi Was poznać:):*
Witam!
Mam na imię Marta. Jak widac jestem to nowa i niebardzo orientuję się na forum, ale mam nadzieję, że z czasem to się zmieni. Miło, że ktoś wpadł na pomyśł, aby utworzyć forum o pazurkach i wzorkach, bo jest to przydatne dla osób takich jak ja, czyli samouków:good:
Pazurki wykonuję dopiero od kilku miesięcy i cały czas się uczę, mam nadzieję, że forum i jego uczestnicy mi w tym pomogą:P
Pozdrawiam :D
Witaj Marta:) z pewnością pomożemy:)
Hej jestem tu nowa, potrzebuje kilku rad odnośnie akryli. Jestem samoukiem, dopiero zaczynam.Mam nadzieje,że odnajdę na tym forum cenne wskazówki. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco :)
Witamy:kwiatek:
witam wszytskich :) zaczynam robić pazurki :) Pozdrawiam was gorąco :*:*:*:*
witamy :kooffa:
Witam Marty, ptaszynkę i motylka:D:soczek: