Odp: French i Zdobienia Ślubne
Cytat:
Napisał
korcia225
sylwia ja nie lubie takich wypukłych pazurków a co do temaciku z ocenami to już tam dałam kilka fotek i dzięki za uwagi przydadząsię
śmieszą mnie takie wypowiedzi, wybacz kochana ale nie chodzi nam o "wypukłość" a o poprawny kształt, jeśli nie potrafisz robić paznokci z krzywą C to nie pytaj fachowców o opinię bo jej nie dostaniesz
a co do wypukłości czy jak to nazwałaś, krzywą dobieramy do długości paznokci, tak aby nie wyglądały jak bułeczki a jednak były mocne i spełniały swoje zadanie:]
lusil może i ciebie śmieszą mnie nie zresztą ja uważam że jak na samouka to nie jest tak zle a jutro mam klientkę więc specjalnie dla ciebie zbuduję tą krzywą C i zobaczymy co wyedy powiesz a te pazurki wytrzymały 6 tygodni u mojej siostry na rączkach więc też są mocne
mala ale superowe migdalki!!
dzidzia te pierwsze pierwsza klasa!!
Cytat:
Napisał
korcia225
lusil może i ciebie śmieszą mnie nie zresztą ja uważam że jak na samouka to nie jest tak zle a jutro mam klientkę więc specjalnie dla ciebie zbuduję tą krzywą C i zobaczymy co wyedy powiesz a te pazurki wytrzymały 6 tygodni u mojej siostry na rączkach więc też są mocne
kochana tu nie chodzi o to ze Lusill ma do Ciebiejakies aluzje ze robisz brzydkie pazurki czy ze krotko sie trzymaja... tu chodzi o budowe pazura i jesli nie bedziesz robic krzywej C to nigdy specjalistka Ci nie powie ze pazurki sa dobrze zrobione... i nie gniewaj sie ani nie zlosc na nas taka jest niestety rzeczywistosc... ;) :*
wlasnie,po to tu jestesmy zeby sie uczyc,przyjmowac z pokora uwagi naszych madrzejszych kolezanek,z nimi chloniemy wiedze w tempie blyskawicznym,gorzej z praktyka ehheheh
przepiekne te frenchyki!!
cudne te pazurki:love::love::love::love::love:
goslava-slodkie kolorki,
edit-przepiekne pazurki
ooo Edit te ostanie z gałązakmi bardzo fajne :)
Edit, śliczne i czyściutkie frenchyki! :D
a tu moje graślawce :( coś mi nie idą ostatnio frenche:(
Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
plushak sylwia-p_86 rudi80 mariolak83 martitek dzidzia Dziekuje za wszystkie Wasze komentarze.Jest mi strasznie miło:*
woszczurPiekne frencze:good:
dzidziaEkstra:good:
goslavaRównież ładne frenczyki:good:
dziesiejszy juz na naturalkach
kalaga, bardzo ładny french
dziękuję:)
a to french inaczej :)
kalaga ale ładniutkie te frenche :) szczególnie ten mleczny z białymi malowankami :P
kalaga świetne, bo nie takie zwyczajnie tylko z urozmaiceniem:)
co tu duzo mowic , sliczniusie ;)