Emilia dziekuje, w jakim sesie ksztalt.
Kazda rada jest na wage zlota dla mnie. Pewnie masz na mysli ze sa za plaskie :-(. szerokie, plaskie paznokcie sa dla mnie utrapieniem.:(
Printable View
Emilia dziekuje, w jakim sesie ksztalt.
Kazda rada jest na wage zlota dla mnie. Pewnie masz na mysli ze sa za plaskie :-(. szerokie, plaskie paznokcie sa dla mnie utrapieniem.:(
niunia84 bardzo ladne!!!
chodzi mi np o środkowy u lewej ręki :) kwestia wyrównania bo z grubości to nie widzę ;) ja wiem ze się czepiam :D
o widzę bardzo pomysłowe pazurki:ok: szczególnie ostatnie wpadły mi w oko:love:
Ninia, bardzo ładne pazuraski :)
Emilia - teraz widze chodzi o bok paznokcia ma taka jakby fale. Dziekuje tez za mile slowa co do wzorkow to staram sie zeby kazde czyms sie roznily x
a i niunia jak wrzucasz takie duże fotki (i dużą ilość) to je ukrywaj (zaznaczasz zdjęcia lub tekst i klikasz czerwony wykrzyknik w polu narzędzi tekstowych) :) Z góry dziękuje :)
kazde nastepne beda ukryte :kwiatek:
Niunia bardzo ładne i ciekawe zdobienie ^_^
te brokaciki!! rewelka:)
Niunia brokaciki z fimo, są super, ostatnio bardzo lubię te kwiatuszki
Niunia, bardzo ladne kolorowe pazuraski :)
dziekuje za mile slowa :-).
Edit ładnie wyglądają ;)
niunia ciekawe i bardzo kolorowe
niunia84Bardzo ładne ale najładniejsze są ostatnie:ok:
Dziękuje dziewczynki za przemiłe komentarze.:kooffa::kooffa:
Dzisiaj robiłam już trzecie z kolei słoneczno-brzoskwiniowe pazurki ale z innymi kwiatuszkami i jeszcze takie fioleciki:D
te brzoskwinki widac przypadly do gustu Twoim klientkom :)
rewelacyjny kolorek :)
edit7715-piekne swiecidelka:ok:
te fioleciki piękne i widzę kolejny pomysł na zdobienie...to akrylem, czy żelem takie wzory zrobiłaś??:*
edit jak zawsze przecudne :)
Edit cudne brokaciki :) :ok:
Edit super pazuraski:ok:
Edit jak Ci zazdroszczę ^_^ moje klientki wołają tylko frenche . . . a u Ciebie co rusz widzę kolorowe pazurki :)
Śliczne są ! zwłaszcza te drugie
Edit bardzo ładne pazurki ;)
Edit świetna stylizacja. Mnie się wszystkie Twoje paznokcie starsznie podobają