Ja znam odmienne zdanie, ale nawet szkolaca mnie nie doradzała jakos bardzo tej bazy, jedne mowia ze odbarwia rzęsy... inne ze super ja nie stosowałam
Printable View
Ja znam odmienne zdanie, ale nawet szkolaca mnie nie doradzała jakos bardzo tej bazy, jedne mowia ze odbarwia rzęsy... inne ze super ja nie stosowałam
Hej dziewczyny,
ja nie używam bazy i nie mam zdania.
A z innej beczki Wam napiszę, że zakupiłam sobie właśnie i dzisiaj nałożyłam na swoje rzęsy odżywkę mavala. Stwierdziłam, że blink zniekształca rzęsy i w ogóle już się przyzwyczaiłam do tych przedłużanych i nie mogę na swoje cienizny patrzeć więc stąd pomysł na odżywkę. Czytałam o różnych, tutaj też ostatnio była o tym mowa, ale póki co na tą ponoć super tzn. revitalash się nie skusiłam. Będę stosować codziennie i zdawać relecje.
Jak zobaczyłam te długie i krzywe rzęsy to się przeraziłam, dla mnie to byłaby antyreklama, zdecydowanie mniej jest takich artystek -klientek aniżeli tych normalnych więc nie uległabym mimo wszystko, jak chce tak wyglądać OK ale nie u mnie, bo tak jak mówię jednej na sto szczena opadnie z zachwytu a 99 klientek nie przyjdzie ze strachu bo nie chciałyby tak wyglądać :wow:
Edytakon - pięknie, równiutko i tak lubię!
Dziewczyny, ja mam taki apel do Was... oczywiscie kazda ma prawo do wlasnego zdania jak najbardziej, ale nie jestesmy tu po to by sie obrazac i kwestionować cos co zrobiły nasze kolezanki. Nie robmy z wzorkow.pl pewnego fioletowo białego forum, gdzie elementem przewodnim, są słowa: okropne, przerażajace, fuj, ochyda.
Kazda sie uczy, wszystkie sie uczymy. Uczymy sie od siebie nawzajem. Ja proponuję spojrzec na inne prace agulusi i naprawde zastanowic się czemu ta praca rozni się od innych.
Powiem tak i wprost, bo widze, ze delikatnosc nie jest czytana.
Cubaro. Moimi klientkami są prostytutki. To one, szczegolnie w zimie kiedy "normalne" panny oszczedzaja do lata są najlepszymi klientkami. Jestes pewna, ze odmowilabys 80% swoich klientek cubaro? Bo ja nie. Poszłabym z torbami i mysle ze z podobnych pobudek agulusia tez nie. Tak sie czasami zycie układa, ze robimy w tej branzy cos co nie powinno byc robione. Szwedzkiej blondynce farbujemy wlosy na czarno(bo se tak panna wymyslila), makijazujemy permanentnie lasce o hiszpanskim typie urody brazowe waskie brwi a la gwiazda niemego kina(bo ona widziala u kolezanki i musi takie miec) i nie pomogą przekonywania.
Nie rzucajcie kamieniami, bo sie robi nieprzyjemnie(i to ja jestem ponoc homofobem, faszysta i brak mi tolerancji)
Nie wiem jak Wy.. ale jak widze na tym forum cos szczegolnie porazajacego i niezgodnego ze sztuka(paznokcie, rzesy, makijaze) to sie po prostu nie odzywam. Po co sie ranic.
podpisano
kura przyjazna:D
Słusznie prawisz Kurko. Podpisuję się pod tym wszystkimi łapami.
cubaro a ja mysle ze jak bys miala taka klientke co by tyle kasy zostawiala co moja u mnie to z pocalowaniem w reke albo w tylek bys robila takie jak chce;] pozatym w ciagu miesiaca przyprowadzam mi po 10 klientek rzesowo paznokciowych i uwierz mi wszystkie wracaja a taka dlugosc tylko ona dostaje
odemnie;] zreszta co ja sie tlumacze:huh: to jest laska ktora jest co tydzien na rzesach i ktora stac na to zeby czesto przychodzic i wymieniac za dlugie rzesy a nie mloda dziewuszka co caly rok zbiera na rzesy zeby furore w wakacje robic;)
fajne te niektóre prace, chciałam sobie zrobić ale jakoś nie mogę się przemóc, nie wiem gdzie isc, gdzie w Gliwicach zrobią mi to dobrze. To są w większości takie klejone na kilka dni??na specjalne okazje, czy może coś na dłużej?? bo jak czytalam ceny w salonach takiego przedłużania na dlużej to kosmiczne są
Candy własnie nie.. :)w wiekszosci to stylizacje 1:1 czyli takie ktore wygladaja dobrze do 4 tygodni, potem takie rzeski trzeba uzupelniac, uzupelnianie kosztuje ok 30% mniej od ceny wyjściowej. Stylizacje"na krocej" to przyklejanie kępek, badź metoda blink&go, te sa zdecydonie tansze. Jednak metoda 1:1 jest najnaturalniejsza. Ceny są różne. w Gliwicach masz naszą wzorkową Nnisie (napisz do mniej na pw, jej prace są również tutaj w galerii)-ona wykonuje rzęski metodą 1:1.
Dziewczyny, sorry ale nie miałam zamiaru nikogo obrażać.
Ale skoro są wklejane te zdjęcia, pod nimi opinie i przedstawiać mają stylizację rzęs, to raczej nie zastanawiam się nad tym co to za klientka tylko oceniam te rzęsy. Tak więc ja również wyraziłam swoją opinię, a że jestem szczera to sorry, zawsze prawdę piszę/mówię i nie słodzę jeśli mi się coś nie podoba. Jeśli jednak kogoś uraziłam to przepraszam bardzo.
Cubaro, to dobrze, że jesteś szczera, cenimy szczerość, zakłamaniu mówimy nie ;)
A z tymi rzęsami to pewnie jakbyś przeczytała opis przyczynowo-skutkowy, gdyby się pojawił przed zdjęciami, to być może też inaczej byś oceniała.
Dla mnie to tak jak z fryzjerem, za każdym razem gdy idę to się przygotowuję, mam zdjęcia, podaję precyzyjny opis fryzury, tłumaczę jak zachowują się moje włosy (chociaż dobry fryzjer powinien to sam sprawdzić zanim je umyje), wydaje się, że wszystko zrozumieli a i tak zawsze zrobią po swojemu.
I mnie nie obchodzi czy to jest wbrew czy zgodnie z zasadami, trendami, modą itp, chcę otrzymać konkretny wygląd, a kończy się fatalnie.
W efekcie mimo otrzymania rabatu i karty stałego klienta nie wracam do tego fryzjera.
Dlatego dziewczyny mają trochę racji bo, jeśli nie zrobią tego jak sobie klientka życzy, to klientka pójdzie gdzie indziej następnym razem.
Cubaro, uwielbiamy Cie, nie dasaj sie:*i wstawiaj szybciutenko jakies prace, ja ostatnio nic nie mam niestety:(
ja takie robiłam :)
Załącznik 37389Załącznik 37390Załącznik 37391
Załącznik 37392Załącznik 37393
Meg bardo mi sie podobaja stylizacje Twoje
a to moje:) wczoraj klejonem mialam male problemy, ale mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok. Otóż dziewczynie po zabiegu bardzo lzawilo oko i... z niego wlasnie odpadło 3/4 rzes wstawiam foty
http://images35.fotosik.pl/482/93c44945f28e49bamed.jpg
http://images43.fotosik.pl/666/6e4a7e99a3572d5dmed.jpg
a tu taki news - Dziewczyny twierdza ze nie ma roznicy w usłudze za 100 a 150... hm Proszę podajcie 3 roznice minimum :) laska miala zalozone u pewnej stylistki - 3 dni temu!! Majstersztyk co?
http://images47.fotosik.pl/667/0bb1a5cbab27a3e7med.jpg
lo matko moje tak po 4-5 tygodniach wygladaja a nie 3dni po:huh:
meg- super stylizacje rzęs bardzo mi sie podobaja:D
Edytakon już chwaliłam, Meg również bardzo ładnie robisz :ok:
Ja nie robię moim klientkom zdjęć, więc nie mam czego pokazywać :/:
Jeśli coś się zmieni w tym względzie to na pewno wstawię ;)
Meg, bardzo ładnie, szczegolnie za serce mnie ujeła czwarta z kolei
hyyy edytakon, podaj trzy roznice ktorymi roznia sie te dwa obrazki.. no nareszcie ktoras z klientek naocznie, ze tak powiem przekonala sie czym sie roznia... brawo! super!
Dzika kurko wielki ukłon w Twoją stronę,tym razem nie chodzi mi o Twoje prace ale o bardzo przyjazny stosunek do naszych forumowiczek. Naprawdę az ciepło na serduszku.
Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec a zarazem troche się chwalę, ze w razie chęci zamowień rzęsek XXLLashes - (ferbiuszki) mozecie kontaktować się ze mną. OD 7.2 zostałam ich szkoleniowcem a jednoczesnie mogę sprzedawać ich produkty wiec zapraszam:)
piszce tutaj lub na PW :) lub kom 515 23 44 66.
Zdecydowałam sie, bo jakosc rzęs jest naprawdę swietna, a do tegowprowadzili nowy czarny klej, ktory jak przetestuję bede polecac/odradzać:) zobaczymy
Jednoczesnie zapraszam chetne na szkolonko z przedłużania... jedną chetna juz mam :)
Gratulacje!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gratuluję Edytko - świetna wiadomość:D
Gratki Edyta, ja napewno bede u ciebie kupowac:) oczywiscie jak bedziesz miala dobre ceny:D
Hej babeczki:).
Zamówiłam niedawno rzęski od ferbiuszki. Wszystkie oprócz 0,15 (bo ich nie miała). W dodatku po 1gramie z każdego rodzaju (w paczuszkach po 0,25g). Teraz widzę, że to dla mnie zbyt dużo :( szczególnie, że moje klientki są w wieku „dojrzałym” więc schodzą mi prawie wyłącznie te mega leciutkie. Chętnie odsprzedam (nawet taniej niż zakupiłam) nie ruszane jeszcze paczuszki żeby zamrożoną kasę wydać na cieniutkie. Jeśli, któraś babeczka chętna proszę o kontakt na pw.
Edytakon, ja na ich stronce widzę, że mają tylko w ofercie rzęski i klej malutki. Czy to wszystko? W ofercie, którą mi przysłali na maila tez są tylko te pozycje. Trochę mało wydaje mi się.;(
Edytakon, gratuluję! I czekam z nicierpliwością na podładki pod rzęski.
A jak ten mały klej się u Ciebie spisał? Ja go jeszcze nie próbowałam, boję się trochę tego czasu schnięcia.
Pracujesz już od 7 lutego na ich czarnym kleju ? Napisz coś więcej o nim.