Jula te pierwsze to takie fajne :D
drugie juz piekne :)
Kura - mistrzowskie malunki :D
Printable View
Jula te pierwsze to takie fajne :D
drugie juz piekne :)
Kura - mistrzowskie malunki :D
ale sliczne te kwiaty Ci wyszly :D :D
Jak dla mnie u kurki za dużo tego wszystkiego na paznokietku, ładniej by wyglądała gałązka i po jednym , dwóch pączkach róż.
Oj kureczko witam:) Jak pazurki pięknie wychodzą no, no. Jak ładnie rączka wprawiona. Bardzo ładnie:)
Kurko wiem, chodziło mi z tym odrostem o pazurki które zrobiła Julcia ... :)
Dzieki dziewczyny-cmok
Kobieta -Gdzieniegdzie kwiatek juz przerabialysmy.(patrz fota1)
To bylo trzy miesiace temu. Panna miala wtedy pouszkadzaną macierz(patrz fota2) -przez kolezanke,ktora eksperymentowala z pilnikiem...
i ani tego scisnac nie mozna bylo ani nic.I do mnie i do moich zdobien podchodzila jak do jeza, a teraz sie rozochocila i mialo byc duzo i nie blyszczec:) Stopki ma identyczne:)
Okazalo sie,ze zmiany sa odwracalne i juz jej rosna calkiem fajne pazury.
Vaneska-czeeeesc i dzieki:) No nareszcie sie przenioslas na przyjazne fajne forum:)
nanami, to soooorry, ale ja jednak zamot jestem:skacze:
jak miło zobaczyć bliźniaczy kciuk,aczkolwiek mój po małej i niezbyt miłej operacji zaczyna powoli wracać do normy,za to prawa ręka bez zmian i coś czuję,że tak już zostanie :(
współczuje klientce Qra,znam ten ból a metamorfoza świetna jak zawsze :)
kura ...... :P :P :P :P .... śliczne :D :D .... ahhhhhh
Qra świetna metamorfoza i super malunki:]:good:
super :D
dzikakurko piękna ta twoja metamorfoza :)
świetna metamorfoza- a sobie płytkę załatwiła ach te kobitki nasze :D
nie bede oryginalna :D
elegancko Kura :)
hehe ja takze :P metamorfoza pierwsza klasa :)
kurka nie boi sie żadnego wyzwania^_^
rany strasznie zmasakrowany paznokiec, dobrze ze sie po tym pozbierał:P
Poszło świetnie:ok:mam klientke,która ma identyczny kciuk,ale żelik super się trzyma:)
Kurka extra :respekt:
wczoraj w końcu nie zapomniałam i zrobiłam fotkę odrostu żelowego na moich pierwszych pazurkach żelowych :D
odrost prawie 4 tygodniowy(zero zapowietrzeń tylko dziewczyna jest fryzjerką i pracuje bez rękawiczek więc ciut zabarwione):
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07953.jpg
po ściągnięciu całej masy - z nowym zdobieniem(zakochana w moich różach hyyy i od wczoraj w Goldenkowej żelowej czerwieni też hyyy):
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07955.jpg
KaMiLaC., odrostu aż tak nie widać, przynajmniej ja nie widzę :P A Twoje róże są niebiańskie po prostu :love: Sama bym takie nosiła latami, gdybym mogła :) Piękne zdobienie :)
dzieki dziewczynki moje najukochansze;]
Kamila, ekhem, ekhem, kurde.. naucz mnie:) przepiekne sa:love:
Kama przepiękne pazuraski, świetna metamorfoza:good:
Kamila piekna metamorfoza :):D
Kamila super :D
kura poradziłaś sobie rewelacyjnie :)
Kamila ślicznie