Evelyn-sliczne:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Tosiaczek-cukierkowe te pazurki,a pamietasz moze co to za zelik nakładałas,to drobniutkie co sie tam błyska to jakis pyłek???:love::love::love:
Printable View
Evelyn-sliczne:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Tosiaczek-cukierkowe te pazurki,a pamietasz moze co to za zelik nakładałas,to drobniutkie co sie tam błyska to jakis pyłek???:love::love::love:
Tak więc już powoli zaczyna się sezon na stópki :D
a juz pierwsze miałam za sobą :P
Załącznik 39152
bardzo ładnie :)
Zgadzam się :) skromne fajne stópki
miały być takie jak na pierwszym zdjęciu, ale ostatecznie wyszły inne
Evelyn wyszły piękniejsze :ok:
Evelyn, fajne takie inne :)
:woot: cyrkonie to jest toooo :love:
Evelyn-sliczne!!!!
Ja czekam az brzuszka sie pozbede to wtedy sie swoimi zajme:)
Evelyn - cuda!! Świetne kolorki i te cyrkonie!! Wow :D
Evelyn - no bajeczne :skacze: ja się muszę po Świętach zabrać za moje stópki, bo przez zimę nosze lakierowego frencha, żeby dać odpocząć płytce :D ale teraz pora zadbać o pazurki u stóp żelem :)
Evelyn pierwszy efekt jak i drugi jest extra. Jak dla mnie za długie. No ale to i tak wszystko od klientki zależy :)
to violet matt zamieniłam na żelik :)
oto efekt :
Nanami - piękne stópki :skacze:
dziękuję...
ptoki mi wyfrunęły :/:
Julcia wydaje mi się, że za gruba linia. Nie lubię takich :P wolę cieniutką, delikatną na coverku i ewentualnie jakiś kwiatek :)
Evelyn Bardzo ładne :)
Nanami śliczne stópeczki :)
Evelyn no no świetne kolorki ;)
Julcia piękne - czyste i dopieszczone :ok:
dziękować:uklon:
nanami superzaste:ok:
dzisiejsze takie sobie... kolor magenta-różowy, ale wyszedł na focie czerwony :/:
Evelyn ale piękne pazurki naprawdę czaderskie :D:D:D:D:love::love:
Evelyn, ładna zeberka ;)
evelyn - widze komplecik masz z raczkami;)
powiem wam, ze az zazdroszcze tym ktore maja najmniejsze paznokcie normalne. ja nawet ich nie żeluje, bo ich nie mam prawie, takie zawinięte;/
to nie moje:) klientka ma do kompletu(na rękach ma do tego kwiatki akrylowe)
nikt nie wrzuca, to znowu ja wrzucam:]
Evelyn - fajniste oba kompleciki :ok: jak już mówiłam, uwielbiam te zebrzaste zdobienia :skacze: Ja jutro na stópkach sobie frencha strzele do kompletu :P bo już czas na żelik zamiast lakieru na stopach, a tym bardziej że jedziemy na dłuuuuuugą majówkę :D od jutra do 8 maja :jupi:
Evelyn - świetne stópki i piękne kwiatki akrylowe :D
dziękuje:kwiatek:
i wczorajsze klientkowe do kompletu(jedna stopa bardziej w cieniu i duży pazur wyszedł na fotce jakby w obwódce)